Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Kim Jasper » úte črc 05, 2011 3:33 pm

+Usměje se na ni a když se Wenai odtáhne, stáhne si košili opět dolů, no po kalhotkách se neshání. Posadí se a taky si vezme jednu cigaretu.+ Kdy ti to zas já oplatím? +usměje se s jiskřičami v očích na ni pohlédne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte črc 05, 2011 4:07 pm

+usměje se na ni+ Až budeš chtít. +mrkne na ni, položí cigáro do popelníku, vstane a začne štrachat ve své tašce až z ní vytáhne černé lněné šaty, chvilku na ně kouká a pak je hodí do kouta, načež vytáhne bílý bavlněný tílko a do toho se navleče a vezme si otrhaný černý tříčtvrťáky+ Tak. +kývne nad sebou spokojeně+ Ty půjdeš takhle? Já bych proti nebyla. +uculí se na ni a olízne si rty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte črc 05, 2011 8:02 pm

+Kouká na ty šaty trochu překvapeně, pak se ale opět usměje.+ Proč ty šaty? +kývne k něm hlavou.+ No... je to velice pohodlný. +zasměje se a provokativně si přejede rukou po krku, až k prvnímu zaplému gombíku, který tak akorát skrývá její ňadra. Opět se zasměje a vstane. Navleče si své kalhotky, které jí Wenai stáhla a taky z tašky vyloví nějaké oblečení. Riflové kraťasy a černé tílko s potiskem.+ Půjdem? +zeptá se, když se obleče, ale kým zamíří ke dveřím, ještě si Wenai přitáhne k sobě a vášnivě, ale současně něžně ji políbí.+ Tamto bylo hezké. +řekne tiše, když se opět odtáhne. Mrkne na ni, chytne ji za ruku a společně vyrazí ven.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte črc 05, 2011 8:11 pm

Ty šaty? Nevim, asi kdyby bylo moc vedro. +mrkne na ni+ Nebo si je u mě zapomněla nějaká ženská a mě se připletly pod ruku. +zazubí se na ni v žertu; sleduje její ruku, když se hladí a v očích jí zasvítí, ale ovládne se a celkem slušně jí oplatí polibek, pak ji chytne za ruku a vyjdou spolu ven+ Mohli by jsme si dát nějakou zmrzlinu před obědem, co ty na to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte črc 05, 2011 8:43 pm

Vedro určitě bude. Doufám, že je na tobě uvidím. +mrkne na ni.+ Tak nějaká ženská... +ušklíbne se.+
Jo to můžem. Kam bys chtěla na oběd? Do hotelu, nebo najdem nějakou dobovou malou reštauračku? +zeptá se, jak už spolu jdou po městě směrem k pláži.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte črc 05, 2011 9:14 pm

Mě v šatech? +zasměje se+ Tak to jedině v soukromí, když slíbíš, že se nebudeš smát. Já bych byla pro to, aby jsme našli nějakou pěknou hospodu, jako na ten oběd. V hotelu budou mít jen samý normální jídla, ráda bych ochutnala něco tradičního. +zamíří s ní k jedné zmrzlinárně+ Dobrý den. +promluví na obsluhu lámanou španělštinou+ My by jsme chtěli zmrzlinu. Já do toho velkého kornoutu, dvě jogurtové, malinovou, melounovou, jablko, +ukazuje ještě na sklo+ limetku, višeň. Děkuju. +vezme si kornout a usměje se na Kim+ Co si dáš ty?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte črc 05, 2011 10:11 pm

+Zvedne ruku se dvěma prsty v přísaze.+ Čestné jiskřičkovské. +uculí se.+ Já taky. +přikývne.+ Slyšela jsem, že Paella, jejich národní jídlo, je moc dobrá. Ráda bych ji vyzkoušela. +Překvapeně na ni koukne, když se Wenai dohaduje se zmrzlinářem.+ Nevěděla jsem, že umíš španělsky. +řekne téměř obdivně a pak už jenom kouká, jakou porci si to Wenai objednala. Zasměje se.+ Že mě to vůbec překvapuje. +Podívá se na ponuku a po anglicky řekne. +Mně taky do toho kornoutu +ukáže prstem.+ ...a tu červenou, bílou, žlutou, zelenou, a taky támhletu... oranžovou. +asi to mají napsané španělsky, tak všechno ještě pro jistotu ukazuje prstem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte črc 05, 2011 10:34 pm

Jiskřičkovské? +udiveně se na ni koukne+ No, španěsky, trošičku. +ukáže mezi dvěma prsty jakou trošičku+ Stačí to tak na objednání zmrzliny. +zasměje se, pak zaplatí zmrzlináři a ponoří se na chvilku do svého kornoutu a spokojeně líže zmrzlinu+ Paella, paella... +mumlá zamyšleně+ to už jsem někde slyšela, co že to je? +koukne na ni tázavě+ Doufám, že to neobsahuje mořský potvory.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte črc 05, 2011 10:43 pm

To neřeš. +pokroutí hlavou a šibalsky se na ni ušklíbne.+ Hele. +přísně na ni koukne, jak zaplatí tu zmrzlinu.+ oběd platím já a nechci slyšet žádné námitky. Už si někdy připadám jak vydržovaná žena. +řekne vážně, no pak jí koutky trochu začnou cukat.+ Obávám se, že těch tam právě bude. Ale tady asi většina jídel bude z nějakých mořských potvor. Ty je nejíš? +trochu překvapeně.+ No, je to něco jako rizoto, jenom je tam více koření a zeleniny a právě nějaký ty mořský příšery. +vysvětlí a požitkářsky vylizuje svou zmrzlinu.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte črc 05, 2011 10:56 pm

Ok, ok, já žádný námitky nemám. +pokrčí rameny, protože je jí to úplně jedno+ No... teda... tak to si asi nedám. Nejím žádný pochybný měkýše. Šneky, mušle, chobotnice, krevety, humry a podobný podivnosti, který ani nemají pořádnou páteř. +oklepe se při té představě+ Obzvláště mušle mi přijdou nechutný. +poklepe ji po zádech+ Ale klidně si je dej, ale pak zapomeň na to, že by ses se mnou líbala. +zazubí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions