Pokoj č.13

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Byron » úte črc 05, 2011 1:53 pm

+rozhlíží se po pokoji, nakonec se svalí na postel a zapálí si tam cigáro+ Dobrý, vypadá to dobře. +pokývá hlavou+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 05, 2011 2:26 pm

Jestli si mi chceš válet po posteli, tak si laskavě sundej boty. +zasměje se, když se jí svalí na postel a jako zářný příklad následování svých rozkazů, příkazů a přání, skopne boty a na postel sebou spíš plácne na záda+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 05, 2011 2:33 pm

No jó... +protáhne jenom a skopne si tenisky na zem+ Tak co s načatým... dnem? +koukne na ni a přetočí se na břicho a poškrábe se ve vlasech+ Mohli by jsme jít do nějakýho klubu. +koukne na ni tázavě+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 05, 2011 2:41 pm

Hmn... +zamručí zamyšleně a podloží si rukou hlavu+ To bychom mohi. +řekne po chvilce přemýšlení a stočí k němu pohled+ Ovšem pokud víš, do kterého jít. Zatím to tu tak dobře neznám, abych tu měla obražený kluby. +zazubí se a z náhlého popudu mu ruzcuchá se smíchem vlasy+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 05, 2011 3:01 pm

Jistě, že vím kam jít. Já vím vždycky, kam jít. +zvedne namyšleně nos a pak zatřepe hlavou, když mu rozcuchá hlavou+ Héj! +vykřikne+ Rozcucháš mi můj úchvatný účes, jak pak budu vypadat? +koukne na ni pohoršeně a pak jí taky rozcuchá vlasy+ Tak a máš to.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 05, 2011 3:12 pm

Víc rozcuchaně, než teď. +zasměje se+ Héj! To snad není pravda. +zasměje se načež nakrčí nespokojeně nos+ Podívej cos provedl, takhle mám jít teď mezi lidi? +roztáhne prameny vlasů od hlavy a nechá je spadnout zpět+ Takhle ti budu dělat ostudu. +řekne to významně a provokativně s jiskřením v očích+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 05, 2011 3:25 pm

+klekne si na posteli a soustředěně se na ni zadívá+ Tak z toho uděláme moderní rozcuch, jakože je to schválně. +ponoří jí prsty do vlasů a začne jí je jemně cuchat a zamotávat pramínky+ Nakonec to bude vypadat skvěle. +usměje se na ni rošťácky+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 05, 2011 3:33 pm

Skvěle, skvěle, hlavně abych to pak učesala. +zašklebí se vesele a zvedne oči vzhůru, jakoby se chtěla podívat co jí vyvádí s vlasama+ Takže... kam že to vlastně půjdeme?
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 05, 2011 4:04 pm

Hm... Co bys řekla na After eight? Mají tam skvělý koktejly. +dál jí cuchá vlasy+ Taky tam hrajou hudbu z minulýho století, jako z černobílých filmů, viděla jsi Casablancu? Tak něco takovýho. +dodělá jí účes, chytne ji za ramena a přiměje ji si taky kleknout, kousek k němu+ No, +řekne+ Já si myslím, že je to dokonalý. +pokýve hlavou a prohlíží si její účes+ Budeš hvězda večera. +usměje se na ni a hledí jí při tom do očí+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 05, 2011 5:30 pm

To zní fajn. +pousměje se a přikývne, vyplácá se na kolena a chytne se ho, jak na chvíli ztratí balanc, tak aby sebou nesekla zpátky do peřin, jak jí kouká do očí začne mu jemně přejíždět palcem po paži, kterou stále drží, nějak jí předtím zapoměla pustit+ Nechce se mi věřit, že bys se mnou dokázal udělat takový zázrak. +pousměje se anižby uhla očima stranou+
Jessica Latem
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje