No co. +pokrčí rameny.+ Když vidím šlehačku, nedokážu odolat. +uculí se.+ Děkuji. +poděkuje, když jí Wenai otře šlehačku.+ Řekni mi něco o těch býčích zápasech. +pobídne ji a dojídá svou porci, přičemž ještě prstem vytírá šlehačku z talíře.+
No... +pokýve hlavou a položí druhou půlku palačinky, kterou ještě nedojedla+ Jsou tam býci a pak takový chlapi, nos spíš mladíci. +vyskočí z postele a sebere někde ručník a postaví se jako toreador+ A ti tam takhle poskakujou. +začne poskakovat jako toreador a mávat s ručníkem+ A blbnou býka, až je z toho celej mimo a pak ho zapíchnou. +sebere ze stolku nůž a dělá že zapíchne býka+
+Položí talíř na zem, olízne a utře si prst, pak si lehne na břicho, podepřená loktama a nohama vykopává do vzduchu. Culí se, jak jí to Wenai předvádí.+ Myslím, že lepší, než to vidím teď, to už být nemůže. +mrkne na ni.+ Tys už na koridě byla viď?
+skočí vedle ní na postel a kousne ji do ramene, jenom lehce a pak se opře o lokty+ Jo, byla. +kývne+ Jednou, už je to dlouho. To jsme byli na výletě ve Francii, bylo nás pár. +natáhne se pro banána a oloupe si ho a ukousne+ Bylas ve Francii?
Hej. +křikne jak ji kousne, ale culí se při tom. Překulí se na záda tak, že vlasy jí padají z postele. Podloží si rukou hlavu a kouká na Wenai odspodu.+ Byla. +přikývne.+ Dvakrát jsem strávila několik dní v Paříži. Ale těžko říct, jestli se to dá považovat za Francii. Aspoň mě to tak přišlo, že Paříž je státem sama o sobě. +pokrčí rameny.+ Nevěděla jsem, že ve Francii se pořádají býčí zápasy. +řekne se zaujetím v hlase.+
+pokývá hlavou než polkkne sousto+ Jo, v Arles ve starým římským koloseu. Je to město v deltě Rhony, kde se právě chovají býci na zápasy. Ale radši bych tram teda vidělat gladiátorskej zápas, +zasní se+ Jenže ty teď seženeš jenom těžko. +povzdechne si a zase si kousne banánu+
+Poslouchá ji a na chvíli se zamyšleně zahledí do stropu.+ No možná v Itálii by byla větší šance vidět něco... ehm, dobového. I když takové zápasy na život a na smrt už opravdu neseženeš. Aspoň ne v aréně. +pokroutí hlavou.+ To mi připomnělo, že jsem už dávno neviděla Gladiátora. +natáhne se po jablko a s chutí si do něj kousne.+ Líbí se ti ta doba... +ušklíbne se pobaveně.+ Nebo ta vypracovaná těla?
Ha ha ha. +řekne a zašklebí se na ni+ Ta doba a ty intriky. Tuhle jsem viděla jeden seriál, Spartacuse, bylo to dost sprostý teda, ale úžasný, samý boje a intriky. A sex, no. +pokrčí rameny+
Vždyť já si z tebe jenom utahuju. +mrkne na ni, chytne ji kolem pasu a přitáhne si ji na sebe.+ Tak intriky. +pokroutí s úsměvem hlavou a v očích jí problesknou pobavené jiskřičky.+ Co já se o tobě všechno nedozvím.
+opírá se kolem ní koleny, ale dotýká se jí tělem, prohrábne jí vlasy+ Už nic, já jsem totiž děsně tajemná, jak hrad v Karpatech. +culí se na ni a prohrabává jí vlasy a kouká jí do očí, pak se k ní skloní a pomalu a něžně ji políbí+