Gringottova Banka

Největší kouzelnická banka - uložte své cennosti bezpečně!

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Gringottova Banka

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř říj 21, 2009 7:33 pm

vejde, vezme formulář na pronájem trezoru, vyplní ho a jde rovnou k okýnku, předběhne celou frontu, která tam stojí
Vážený, jsem Lucius Malfoy, určitě mě znáte. Mám tu jeden z největších trezorů, ale když teď vyžadujete tyhle formality, tady je vyplněný formulář. Rád bych zdůraznil, že přístup do trezoru mám jenom já a nikdo další z mé rodiny, příbuzenstva ani přátel. V případě mého náhlého úmrtí jsou příslušné instrukce uloženy u vašeho ředitele. Rád bych, abyste mi číslo mého trezoru potvrdili co nejdříve.
zůstane stát u okýnka a lehce netrpělivě poťukává prstem na přepážku
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » stř říj 21, 2009 9:37 pm

+zahlédne Luciuse, jak ji negalantně předběhne a chytne ho přátelsky pod paží+ Luciusi, příteli, kam ten spěch? +nakloní se k němu a zašeptá mu u ucha+ Mistr svolává své věrné, že to nesnese odklad? +usměje se pobaveně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv říj 22, 2009 8:02 am

Milá přítelkyně, kdyby nás svolával Mistr, vůbec by mě nenapadlo chodit do banky. Ale můj čas je drahý i tak. Nemůžu tady postávat ve frontě. Měli by tu zřídit nějaké okénko pro VIP klienty. To jsem zvědav, jak dlouho to bude trvat, než si mě tu někdo všimne... mírně zvýší hlas a nakukuje za přepážku
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » čtv říj 22, 2009 12:29 pm

Koho čas není drahý, Luciusi? +konstatuje s úsměvem+ Ale když tak hodně pospícháš... Mně vlastně šíleně bavilo čekat přes hodinu v téhle nekonečné frontě, tak si to ještě o pár minut moc ráda prodloužím. Snad budeš hotový brzy +ušklíbne se, sebere své formuláře, které jí předtím odstrčil z pultu a postaví se za něj+ Pan Malfoy má naspěch +mrkne významně na zaměstnance+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv říj 22, 2009 12:39 pm

*skřet se na ně zadívá, počká, až se dohandrkují a pak se úslužně zadívá na Luce* Jistě, pane Malfoyi, v pořádku*sebere a zkontroluje formuláře* Trezor 125...*mávne na kolegu, aby ho tam doprovodil*

Styx: dobrý den, slečno, přání?*obrátí se na Styx*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » čtv říj 22, 2009 12:50 pm

(dohandrkují ?!?! Za dobrotu na žebrotu.... :) Doufám, že to Malfoy aspoň ocení, že jsem ho pustila :D )

Zaměstnanec: Ale já už jsem své přání před chvilkou vyslovila +podiví se, že to předtím neslyšel+ Ráda zopakuji. Potřebovala bych si uložit peníze a cennosti +řekne stručně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv říj 22, 2009 3:04 pm

odchází se skřetem k trezoru
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » čtv říj 22, 2009 4:22 pm

nahlédne do haly banky a když vidí tu frontu, sroluje chobot. uvažuje, zda má čekat. pak zahlédne ve frontě Styx. namíří si to k ní, ale v tom ji skoro převálcuje Lucius, jak se hrne středem do terzoru...

Malfoy: dobrý den, pane Malfoyi, Luciusi. dobré vlasy dneska... hodí za ním, ten ale v bance nezná bratra, sestru, příležitostnou milenku, natož letmou známost z večírku :)

Styx: ahoj, Styx. taky tě honorace zazdila? čekáš dlouho? já na to dneska asi rezignuju a rozbiju v kanclu Tirage prasátko a zajdu jindy... tak se měj. a stav se někdy a strčí jí do ruky jednu frézii z kytice, co si nakoupila do kanclíku a taky nějaké ovoce, aby Styx vydržela tu frontu
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv říj 22, 2009 5:15 pm

(to víš, skřeti, to je sebranka:)ale jak vidí Malfoye a jeho zlato, neznaj bratra:))
Styx: Dobrá, pokud chcete ukládat i nějaké své cenné předměty, pak vám založíme přímo trezor?*shlédne na ni* Pokud by šlo jen o drobnosti, stačí účet...*dodá ještě*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » čtv říj 22, 2009 6:48 pm

Eternity: +zahlédne novou známou a mávne na ni+ Ahoj, Et, moc ráda tě vidím. Honorace? Jo... myslíš Luciuse... +pohodí hlavou k jeho vzdalujícím se zádům+ Pche, asi měl kapsy plné zlaťáků a táhly ho k zemi, proto tak pospíchal, že úplně zapomněl na vybrané společenské chování +uculí se+ Jéé, díky, frézie miluji, určitě se stavím. Měj se +přivoní ke květině a blaženě přivře oči z té vůně+

Zaměstnanec: Promiňte +omlouvá se, když se nějak zasnila+ Chtěla bych uložit rodinné šperky a další dědictví. Potřebuji trezor, prosím
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Gringotts bank