Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 30, 2011 10:25 pm

Mně by to popravdě taky zajímalo, co je na tom tak bere. +zahledí se chvíli barmanovým směrem. Pak se na ni usměje šibalským úsměvem.+ Nemáš se zač omlouvat. Kdybychom chtěly chlapa na hraní, jsem si jistá, že by nebyl problém nějakého sehnat. Jsou jak divočáci. Pořád nadržení. +zasměje se.+ To mi připomnělo... +přitáhne si ji zpět do stejné pozice jako před tím.+ ..kde jsme to skončili? +uculí se na ni.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 30, 2011 10:32 pm

Já nechci chlapa. +zavrtí hlavou, pak na ni koukne a usměje se+ Hm... moment, už si vzpomínám. +chytne ji zase za pas a začne líbat, pak jí na zádech vyhrne triko a hladí ji po kůži, trochu ji tam škrábe+ Ty jsi tak sexy a tak... chtivá. +zamumlá mezi polibky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 30, 2011 10:47 pm

+Prohýbá se proti její ruce a spokojené přivírá oči.+ To je tak příjemné. +Jemně ji kousne do rtu a pak se zasměje.+ Jo..a v tvá přítomnosti pořád jak divočák. +zazubí se na ni. Obě ruce jí zasune do zadních kapes riflí.+ Co kdybychom tenhle rozhovor dokončili v pokoji? Na té velké posteli? +zavrní jí svůdně do rtů.+ Jsem si jistá, že ten barman nebude namítat, pokud si s sebou vezmem ty koktejly. +stehnama jí sevře boky trochu víc a pak zas povolí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 30, 2011 10:50 pm

Hm... +zavrní+ Na to dělat drahoty je už trochu pozdě, co? +usměje se na ni, z kapsy vytáhne nějaké bankovky a dá je na stůl, jednou rukou chytne Kim za pas a druhou svoje mochito a koukne na ni vážně+ Ale cestou se nebudem nikde zastavovat, protože jinak tam do svítání nedojdem. +pokývá hlavou a vyrazí k hotelu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát črc 01, 2011 5:08 pm

+Vezme si taky svůj koktejl, obejme Wenai kolem ramen a jdou do hotelu.+ Wenai, pokud nechceš, můžem si jen povídat. +řekne Kim, když za nima zavře dveře pokoje, jakoby pokračovala v rozhovoru, který začaly u baru. Usměje se na ni způsobem, že jí to opravdu nevadí.+ Když tak nad tím přemýšlím, ani toho moc o tobě nevím.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 01, 2011 6:44 pm

+vejde loudavě do pokoje a pocucává mochito, skleničku položí na noční stolek a otočí se k ní, protáhne se a zívne a pomalu k ní přijde, chytne ji za pas a na krk jí vtiskne několik malých polibků+ Povídat si? +zamumlá+ Nemyslím, že by tě to zajímalo. +trochu se usměje a odstoupí od ní a sundá si triko+ Já se půjdu osprchovat. +šourá se do koupelny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát črc 01, 2011 9:32 pm

+Usměje se a dlaněmi jí přejede přes boky.+ To víš, že zajímalo. +dá hlavu lehce na stranu a sleduje ji, jak si svlékne tričko a jde do koupelny.+ Já půjdu po tobě. +řekne, než Wenai nezmizí v koupelně. Pak si sedne na postel a začne se prohrabovat svýma věcma, aby zjistila, co si to všechno vůbec nabalila a hledá při tom zubní kartáček.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 01, 2011 10:04 pm

+někjaký čas je v koupelně, sprchuje se a tak vůbec, pak vyjde ven, nahá a suší si vlasy, usměje se na Kim, hodí ručník na zem a najde si čistý kalhotky a triko a nasouká se do toho, svalí se na postel a zapálí si cigáro+ Tak, koupelna je tvoje. +dopíjí zbytky mochita+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát črc 01, 2011 11:02 pm

+Usměje se a postaví se.+ Za chvilku jsem zpátky. +vezme si sebou rovnou kalhotky a pánskou bílou košili a i s kartáčkem zmizí v koupelně. Po patnácti minutách vyleze ven, osprchovaná, oblečená a mokré vlasy jí trochu smáčí košili na ramenou. Sedne si na postel vedle ní do tureckého sedu a natáhne se pro svůj koktejl. Podívá se zkoumavě na Wenai, co by teď chtěla dělat.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 01, 2011 11:06 pm

+když se Kim sprchuje, tak si Wenai lehne, že se jen tak trochu natáhne, ale že rozhodně neusne, ale stejně se jí začnou klížit oči, cigáro ještě stihne típnout před tím, ale leží na posteli na zádech, klidně oddechuje a tiskne k sobě skleničku od mochita+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions