Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 30, 2011 12:54 am

+Zasměje se, rukou jí prohrábne vlasy, když ji Wenai kousne. Vytáhne si cigáro z úst a polibek jí opětuje.+ To snad nebude třeba. Předci jen jsem trochu chlapofóbní. +mrkne na ni a společně přejdou k baru a když si sednou na židle, barman se na ně uculí takovým vševidoucím pohledem a samozřejmě neopomene pohledem sjet Kimin hrudník, díky čemu si od ní vyslouží dost nepěkný pohled.+ Ještě jednou havana beach (či co to bylo). +poručí si. Pak se nakloní k Wenai a šeptem jí řekne do ucha.+ Myslím, že naše malé vystoupení na pláži slyšel. +usměje se a když se odtahuje, lehce zavadí o její ušní lalůček rty.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 30, 2011 8:06 pm

+zasměje se+ Ale přece bys mě nechtěla připravit o tu zábavu, až je budu od tebe odhánět. +stoupne si vedle ní a obejme ji rukou kolem pasu, aby si barman nemyslel a kývne na něj+ Já si dám mochito, trochu silnější, než normálně. Nebo i třeba trochu víc. +políbí Kim na krk a lehce ji olízne slanou kůži+ Nejspíš nám závidí. +pošeptá jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 30, 2011 8:24 pm

+Opět se zasměje.+ Tak pokud to vidíš takhle... +šibalsky na ni mrkne. Pohladí ji po ruce, když ji obejme a velice ochotně jí nastaví krk, spokojeně mroukne a zpod přivřených víček se podívá na barmana. Jeden koutek jí pobaveně cukne, protože barman místo, aby koukal co dělá, vyvaluje oči na ně a v jeho tváři se zračí docela jasná závist a snad i vzrušení. Kim otočí tvář k Wenai, s úsměvem a zajiskřením v očích jí šeptne do rtů.+ V tom případě bychom mu měly ukázat, že má opravdu co závidět.+ přitáhne si ji najednou k sobě a její rty spoutá ve vášnivém, hlubokém a dlouhém polibku.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 30, 2011 8:35 pm

Jo, to bysme měli. +stihne jenom zašeptat a pak už ji líbá, jak Kim sedí na židli, tak jí roztáhne nohy a stouupne si mezi ně, aby se k ní mohla přitisknout a rukama ji sjede po pasu na zadek a pak pod tričko, jemně hladí kůži a stále ji líbá a musí se u toho trochu usmívat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 30, 2011 8:44 pm

+Také se usmívá, ale líbat ji nepřestane. Obemkne stehny její boky a nohy si za ní proplete, takže Wenai uvězní. Pohladí ji po zádech, jednou rukou vyjede vzhůru do jejich vlasů a druhou se sveze na její zadek. Jak se jí pořád lepí tričko na tělo, jsou jasně vidět její ztvrdlé bradavky, za co může z části mokré tričko, no z části opětovné vzrušení. Na barmana téměř zapomene, když se ten najednou ozve s velice silným španělským přízvukem řekne něco ve smyslu, jestli by s ním pak nešly k němu.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 30, 2011 8:46 pm

+najednou ji přestane líbat, koukne na ni, pak na něj a nakonec dostane záchvat smíchu, několikrát se pokusí něco říct, ale nejde to, protože se zase začne smát, tak se otočí, opře se o bar, na složený ruce položí hlavu a jenom jí cukají ramena, jak se pořád pochechtává+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 30, 2011 8:55 pm

+Pustí ji a dost nechápavě na ni kouká. Barman taky kouká a tváří se zmateně. Náhodně si s Kim pohlédnou do očí a ta se v poslední chvíli zarazí, aby nepokrčila rameny.+ Wenai? +pohladí ji po zádech.+ Stalo se něco?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 30, 2011 9:01 pm

+zvedne hlavu a trochu provinile se na ni koukne, ale pořád se usmívá+ Já... ne, promiň, já jsem jenom... jenom mě napadlo, proč se chlapi vždycky musí chtít přidat a přišlo mi to směšný, zakroutí nad sebou hlavou+ Jsem divná já vím. To jsou ty moje interní vtipy. +pak koukne na barmana+ Už mám to mochito hotový?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 30, 2011 9:19 pm

+Pobaveně se ušklíbne.+ Ach tak. A proč? +vyzvídá a koutky úst jí také cukají v počínajícím úsměvu.+
+Barman pořád kouká zmateně, asi moc anglicky neumí, ale mochitu rozumí, zatváří se naštvaně, ale pak jí ho tam pleskne na pult, Kim její pití taky a odejde na druhou stranu baru věnovat se někomu jinýmu a při tom si pro sebe něco ve španělštině velice horlivě mrmle.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 30, 2011 9:31 pm

+chytne mochito a upije+ No to právě nevim proč. Ale vždycky, když vidí dvě holky spolu, tak mají neodbytnou samčí touhu do toho vniknout a ukázat, kdo je tady chlap. Jo, moc vtipný to není. +pokrčí rameny+ Ale já jsem si prostě nemohla pomoct. +ohlídne se po barmanovi+ Promiň, +koukne na ni, napolo omluvně, ale koutky úst jí cukají+ zkazila jsem nám šuk s tímhle lvem salonů.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions