Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Kim Jasper » pon čer 27, 2011 9:35 pm

(Kim zas není takové pírko :mrgreen: )

Hej! +vykřikne, ale to je už ve vzduchu.+ Budeš mít ze mně kýlu, kočko. +no směje se při tom. Když se s ní Wenai ponoří...+ Hele, ty záškodnice. +šplíchne na ni vodu jen co se vynoří a otře si oči. Opět na ni šplíchne, přičemž se rošťácky culí a odplave od ni kousek dál, aby byla z dosahu.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 27, 2011 9:54 pm

+směje se+ Já jsem strašná záškodnice, ba co víc, já jsem přímo výtržník. +plave za ní a snaží se ji dohnat, potopí se pod vodu, několikrát ji chytne za nohy a pak se vynoří před ní a drží v ruce něco bílýho, takovou tu mušli, dlouhou tenkou a zakroucenou+ To je pro tebe. +řekne udýchaně a podá jí ji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon čer 27, 2011 10:12 pm

+Celkem úspěšně jí uniká, dokud se Wenai neponoří a nechytne ji za nohu.+ Neee.... na nohách to hrozně lechtá! +kope kolem sebe, no ne tak, aby ji zasáhla. Když se Wenai vynoří, podívá se překvapeně na mušli, pak na ni a následně se zářivě usměje. Vezme si ji a pak k Wenai přistoupí blíž, až své tělo natiskne to to její a na rty jí vtiskne něžný polibek.+ Děkuji. +usměje se se jí do rtů.+ Co ti ale dám já?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 27, 2011 10:19 pm

+chytne ji kolem pasu a políbí, pak se na ni usměje+ Můžeš mě pozvat na drink, víš, že to je něco, co nikdy neodmítnu. +krátce ji políbí a začne plavat ke břehu, kde vystoupí na písek a začne hledat svoje věci+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon čer 27, 2011 11:25 pm

No to můžu, ale když ho vypiješ, už ti po něm nic nezůstane. +uculí se, otevře dlaně prohlídne si zaujaté mušli. Pak se položí zádama na hladinu a nechá se chvíli unášet vlnama.+ Tohle bych mohla dělat celý život. +povzdechne si se zavřenýma očima, když mořská voda naráží na její nahé tělo. Otevře oči a hlavu otočí směrem k Wenai, která se už obléká+ Tos myslela jako teď hned?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 27, 2011 11:34 pm

+prohrabe svoje věci a najde cigarety, pořád nahá si sedne na místo, kde začíná voda a zapálí si+ Teď potom, jak chceš. +pokrčí rameny, usměje se na ni a pozoruje ji+ Nebo mi můžeš dát něco, co mi zůstane, ale co by to mělo být. +znovu pokrčí rameny+ To já nevím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte čer 28, 2011 1:46 pm

+Doplave ke břehu a na kolenou si ve vodě sedne proti ní. Vezme jí jednu cigaretu i zapalovač a připálí si. Vyfoukne kouř a zamyšleně se na ni zahledí.+ Něco vymyslím. +řekne nakonec a usměje se na ni. Najde rukou jí ruku a proplete si s ní prsty.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 28, 2011 3:06 pm

+usměje se na ni+ Tak jo. +chytne ji za ruku, zvedne ji a políbí ji na hřbet ruky+ Půjdem? +zeptá se jí+ Začíná mi být zima a navíc jsem ještě nedopila svůj malý drink. +zazubí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte čer 28, 2011 11:11 pm

+Usměje se a přikývne.+ Ještě bys mi tady nastydla. +mrkne na ni. Vyleze z vody a začne se oblékat, přičemž má cigáro zasunuté v puse.+ Myslíš, že to ho ten číšník nevypil? +uculí se a na kalhotky si navléká kalhoty a pak si na sebe natáhne i tričko, které se jí krásně nalepí na tělo a jelikož nemá podprsenku a triko je bílé.... +zasměje se, když na sebe koukne.+ Zdá se, že i na to mokrý tričko došlo.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 29, 2011 9:24 am

No, doufám, že ne, jinak se mu to nevyplatí. +oblíká se a pak koukne na to její triko+ Wraauu. +zavrčí, zablýskne zuby v úsměvu, chytne ji jednou rukou kolem pasu a lehce ji kousne do jednoho ňadra, pak ji políbí a usměje se na ni+ Teď od tebe ty chlapy budu muset odhánět koštětem. +drží ji jednou rukou kolem pasu a jde s ní k baru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions