Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 16, 2011 12:48 pm

Jasně. +Mrkne na ni, hodí si tašku přes rameno a společně nastoupí do výtahu.+ Dobrý. +když se najednou octnou v pokoji a rozhlídne se kolem, pak se pohledem zastaví na Wenai.+ Jdeme kouknout dolu, nebo... nejdřív vyzkoušíme postel? +řekne se šibalským zajiskřením v očích.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 16, 2011 12:55 pm

+rozhlídne se a pokývá hlavou+ Jo, já myslim, že nám to bude stačit. +usměje se na Kim, zajiskří jí v očích a přijde k ní, chytne ji kolem pasu a začne jí šeptat+ Půjdem dolů, najdem si nějakej bar a já tě tam budu svádět tak dlouho, dokud z toho nebudeš šílet. +usměje se a rty jí přejede přes rty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 16, 2011 2:50 pm

+Usměje se a dlaněmi jí přejede přes záda, až se zastaví na jejím zadku.+ Tak to jsem tedy zvědavá. +mrkne na ni a pak jí jemně kousne do rtu.+ Na co tedy čekáme?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 16, 2011 3:48 pm

+usměje se na ni a v očích má nemravnosti, chytne ji za ruku a jde s ní do výtahu, kde ji začne líbat, ale přestane hned, jak zastaví dole a dveře se otevřou+ Jdem pařit, hvězdo. +zazubí se na ni a spolu vyjdou do večerního města+ Viděla bych to na nějakej bar na pláži, co ty na to? +chytne ji kolem pasu a jdouu tak spolu po chodníku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 16, 2011 7:06 pm

+Přitiskne se k ní a polibky jí vášnivě oplácí, takže když se Wenai najednou odtáhne, zatváří se docela zklamaně.+ Zdá se, žes to s tím šílením myslela vážně. +ušklíbne se pobaveně. Dá ji ruku kolem ramen a jdou k pláži.+ Co říkáš na tamten? +ukáže prstem k nedalekému baru, kde se to pomalu začíná rozjíždět.+
Obrázek
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 16, 2011 7:11 pm

+podívá se na ni napůl vážně a napůl laškovně+ Já jsem strašně vážná osoba, hvězdo. +řekne hlubokým hlasem a jak zbystří bar tak se zazubí+ Super, to je přesně to, co potřebujem. Já si dám margaritu, velkou, +nakloní se přes bar a začne mluvit na barmana+ Namíchejte mi ji do takovýho toho velkýho džbánu a dejte mi k tomu to dlouhý brčko, jo? +pak se otočí ke Kim+ Co budeš pít ty? +zeptá se jí a směje se u toho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát čer 17, 2011 12:31 am

Že jsem si to zatím nevšimla, kočko. +plácne ji lehce přes zadek a uculí se.+ Říkáš, že tohle vypiješ sama? +nedůvěřivě koukne na ten džbán, co právě barman plní.+ Tak pro mě Havana Beach. +poručí si, pak se pohledem zaměří na Wenai a sjíždí ji pohledem.+ Už jsem ti říkala, že vypadáš hrozně sexy? +zeptá se se zajiskřením v očích a ležérně se opře o pult.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát čer 17, 2011 12:41 am

+koukne na ten džbán a změří si ho pohledem+ No, vypiju. +koukne na ni+ A odneseš mě potom? +zasměje se+ Kdyžtak mi pomůžeš jo? +mrkne na ni, přijde k ní podél baru a přitiskne se k ní a nakloní se k ní, jako by ji chtěla políbit, což nakonec neudělá, jen jí poví+ Ty taky, zejména až budeš mít to triko mokrý. +usměje se, trochu od ní poodstoupí a vezme si od barmana svůj malý drink, chopí se brčka, strčí si ho mezi rty a pije a culí se u toho a prohlíží si Kim+ Tak, +řekne, když vyndá brčko+ Co bys chtěla zítra dělat? Korida?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát čer 17, 2011 3:46 pm

+Zasměje se.+ Kdyžtak odnesu, ale kdo odnese mě? Ale to víš, že pomůžu. +mrkne na ni. Jak se k ní přiblíží, rukou ji obejme kolem pasu a prsty vklouzne pod její tričko na záda. Čeká polibek, ale když nepřijde, ušklíbne se a v očích jí zajiskří.+ Mokrý triko? +nadzvedne lehce obočí.+ Co to na mě chystáš? +rukou jí vyjede pod tričkem po kůži vzhůru a prstama jí jemně pohladí mezi lopatkama. Když odstoupí, ruku stáhne. Pohled jí opětuje, sleduje to brčko mezi jejími rty a taky se culí. Barman jí podá její drink. Nejspíš si myslí svoje, ale nic neříká a diskrétně se přesune na druhý konec baru.+ Korida? Myslíš býčí zápasy? +pokrčí rameny a svým brčkem se trochu poštrachá v sklenici mezi ledem.+ Proč ne. Naživo jsem to ještě nikdy neviděla.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát čer 17, 2011 7:51 pm

+zasměje se+ Já na tebe nic nechystám, je tu alkohol, támhle je moře +ukáže+ takže jak to asi dopadne. +zazubí se na ni nevině+ Jasně, býčí zápasy. +kývne+ Je to žůžo, zvlášť když sedíš v předních řadách. Teda... jestli ti nevadí trochu krve. Jednou jsem na koridě byla, bavilo mě to. Navíc, co by to bylo za vílet do Španělska, kdyby jsme neviděly býčí zápasy.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions