Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Byron » čtv čer 09, 2011 2:54 pm

Jessica: A kde teď budeš bydlet, pokud tedy opravdu nechceš bydlet ve zkušebně, což je vlastně dost dobrej nápad. Jestli tu nebudeš bydlet ty, tak já jo. +zazubí se+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 09, 2011 2:56 pm

+koukne na Byrona+ A to ti nevadí, že máš o dvě patra víš naprosto zařízenej pokoj. A přestaň laskavě lepit ty žvýkačky po stěnách, prý nejdou vůbec dolů. +líně se rozvaluje na gauči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 09, 2011 7:39 pm

Jess: +Zavrtí hlavou, no koutky jí cuknou.+ To opravdu nechápu. To jsou dneska lidi. Máš už něco vyhlídnuté? +zeptá se.+

Byron: +Defenzivně pokroutí hlavou.+ Ve zkušebně nikdo bydlet nemůže, protože.... +nenápadně hodí očkem po Wenai.+ ...protože se v ní zkoušejí... věci. +Zvedne se.+ Tak mládež, dost bylo klábosení. Měli bychom se pustit do práce. +Pomůže Jess dát kufry bokem a pak si sedne na svou židli za bubnama.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » čtv čer 09, 2011 7:44 pm

Wenai: Oni to sundali? Moje umělecké dílo! už mi chybělo jen pár kousků a bylo by dokonalý. Vy tu fakt nemáte smysl pro umění. +pohoršuje se+

+ušklíbne se+ Jo nikdo tu nemůže bydlet, protože by si sem Wenai nemohla tahat chlapi. +zasměje se, přetáhne si popruh kytary přes hlavu a začne zkoušet jestli je naladěná+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv čer 09, 2011 8:33 pm

Byron: Tak to absolutně netuším. +pokrčí podmračeně rameny+ Vůbec jsem s tím nepočítala... no asi si zahraju na bezdomovce. +zazubí se+

Kim: Bohužel ne, přišlo to dost nečekaně... na pár bytů jsem se byla podívat, ale nějak to nevyšlo. +pokrčí neurčitě rameny, odtáhne tašky ke stěně a jme se věnovat mikrofonu+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 09, 2011 8:43 pm

+mezitím vstala a nasadila si kytaru a věnuje se ladění+ Tak zůstaň v hotelu než si něco najdeš, to není vůbec problém. +pokrčí rameny+ Takže lidi, nejdřív se trochu rozehrajem. Navrhovala bych I love Rock n´roll, co vy na to? Můžem?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv čer 09, 2011 9:01 pm

+Nad Byronovou poznámkou jenom pokroutí hlavou.+ To je pořád keců kolem!

Wenai: +Prokřupe si prsty a chytne hůlky.+ Jo, jdem na to. +připraví se a pak odpočítá, kdy mají začít.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 11, 2011 9:43 pm

+začne hrát+Ok, ok. To bylo v pohodě. hm? +rozhlídne se po ostatních+ Někdo něco? Co si zahrajem dál?

Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob čer 11, 2011 11:42 pm

+Ještě si naposled třískne do bicích.+ Já bych navrhovala Bad Reputation a pak můžem zkusit něco našeho.+ mrkne na Wenai. +Všichni připraveni?... Raz, dva...raz, dva, tři čtyři....
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 12, 2011 12:34 am

Ok, takže můžeme se považovat za rozehraný... +začne hledat noty+ A naučíme se novou písničku. Je středně rychlá...+rozdá jim papíry+ Jo a jmenuje se Hard times. +sundá si kytaru a nasadí španělku+ Ukážu vám to a ne, že se budete smát. +opře si nohu o stolek a začne+

http://homepage.mac.com/chillhouse2003/audio/lovedog_hardtimes.mp3
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette