Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 06, 2011 4:40 pm

+sleduje ji, pořád se tak trochu usmívá a pokuřuje, prohlíží si ji, zejména, když jí spadne ta deka+ Ne, jenom chvilku. +sebere ze stolku hodinky a koukne na ně+ Ale budu muset jít, mám nějaký zařizování. +típne vajgla do popelníku a vstane z křesla+ Ale ještě jsem se s tebou chtěla rozloučit. +nakloní se k ní a políbí ji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon čer 06, 2011 4:48 pm

+S dekou se neobtěžuje, spíš to vypadá, že nechává svůj hrudník schválně odhalený. Natáhne se po cigarety, co jsou pořád na stolku a jednu si připálí.+ Jasně. +přikývne, že jí nebude zdržovat, no v polibku si ji ještě na chvíli k sobě stáhne na gauč.+ Co ta dnešní zmrzlina? Mám s tím počítat? +mrkne na ni, když propustí její rty.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 06, 2011 4:52 pm

+když ji líbala, tak ji držela za ramena, pak rukama sklouzne přes její ňadra, pohladí je a narovná se+ Jasně, že jo. Stavím se pro tebe. +usměje se na ni, když si oblíká kalhoty, pak chytne boty za tkaničky, ani si je neobuje+ Měj se hvězdo. +mrkne na ni ode dveří a vyjde ven+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon čer 06, 2011 5:01 pm

+Jenom se spokojeně usmívá, kouří a sleduje ji, jak se obléká.+ Budu se těšit. +mrkne na ni, předtím než odejde.+ Ty taky, kočko.+ Pak si pomalu dokouří a pořád má na tváří takový spokojený, až skoro zasněný výraz. Oblékne se. Deku dá na své místo. Lokne si tequily. Ještě zkontroluje své bubny a párkrát si do nich jenom tak třískne, jak má takovou dobrou náladu. Vezme flašku, krabičku s cigárama, ještě to tam zkontroluje, jestli nezapomněly někde třeba podprsenku, vyjde ven a zamíří do svého pokoje.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pon čer 06, 2011 6:58 pm

Přišel se podívat na zkoušku kapely a poslechnout si dobrou muziku, místo toho viděl i slyšel to, co zrovna nechtěl.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Byron » pon čer 06, 2011 8:28 pm

+dojde na zkoušku, vida, že tam nikdo není se svalí do křesla, hodí nohy na stůl a začne si motat brko, pak upoutá jeho pozornost něco pod gaučem, tak se zvedne a vytáhne to, vida že je to černá podprsenka, jakou už někde viděl, tak se znova svalí do křesla, motá a culí se u toho, podprdu hodí vedle sebe+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 06, 2011 8:32 pm

+přijde tam s cigárem a svalí se na gauč a kývne na Byrona+ Jak je? +zapálí si cigáro a přivolá si z lednice pivo, když tam ještě nikdo není+ Dneska by sme se mohli naučit dvě písničky.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » pon čer 06, 2011 8:34 pm

Jasně, klidně, kolik chceš. +domotá si brko a zapálí ho+ Tady se fakt dobře zkouší, co? +řekne nenápadně+ Taky se tu asi dělá dobře i něco jinýho, co? +zazubí se na ni a vytáhne podprsenku a hodí ji na ni+ Ta je tvoje, to nezakecáš. Koho jsi tady měla. +v očích mu svítí+ No ták, řekni mi to, víš že jsem děsně zvědavej.
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » pon čer 06, 2011 8:44 pm

+Vejde dovnitř na zkoušku.+ Zdar. +pozdraví je, kývne Byronovi a na Wenai se usměje o něco déle a taky jí něco probleskne v očích. Pak se otočí ke chladničce a též si vyloví jedno pivo.+ Připravení na zkoušku? +zeptá se, když se k nim opět otočí. Najednou si všimne podprsenku a úsměv jí trochu zamrzne na tváři.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 06, 2011 8:47 pm

+když tam vejde Kim tak strašne rychle nacpe podprsenku do gauče, ale evidentně to nestihne, tak aspoň kopne Byrona do kolene+ Ahoj, +usměje se na Kim, trochu na způsob ,,asi to prasklo"+ já jsem připravená úplně na všechno. Dneska dáme dvě nový písničky, začnem jak přijde Jess.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette