Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 04, 2011 6:36 pm

Vážně? +zvedne jedno obočí mírně překvapeně+ Tak to pro tebe musel být určitě úžasný zážitek. +usměje se vesele+ Jsem fakt ráda, že jsi se mnou šla. +s úsměvem se na ni podívá a políbí ji, pak nenápadně zívne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob čer 04, 2011 6:59 pm

To skutečně byl. +přikývne vážně.+ To já taky. +polibek jí opětuje, rukou jí pohladí po zádech a když se odtáhne, usměje se.+ Jsi už unavená? +zeptá se, když si všimne jejího nenápadného zívnutí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 04, 2011 7:28 pm

Hm, nějak mě to zmohlo. +zazubí se na ni, trochu unaveně+ Půjdu už spát, hvězdo. +prsty se probírá v jejích vlasech+ Nebo si chceš ještě povídat? +koukne jí do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob čer 04, 2011 7:53 pm

Vidím, jak se ti zavírají oči. +řekne s úsměvem. Bříškama prstů jí přejede po obočí, po víčkách, po spánku.+ O čem by sis chtěla povídat? +rukou se sveze po jejím krku, přes hrudník a obejmi ji kolem pasu.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 04, 2011 8:04 pm

+pokrčí rameny+ To je fuk o čem. Třena o zmrzlině. Jakou máš nejradši? Já teda banánovou s kakaovou polevou, pistáciovou a jogurtovou. Ty jsou vážně boží, na druhou stranu nesnáším jahodovou, mě ty jahody nikdy nepřirostli k srdci. +zarazí se a koukne na ni+ Blábolím, co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob čer 04, 2011 9:10 pm

Ne. +pokroutí hlavou a culí se při tom.+ To jsou náhodou velice cenné informace. +mrkne na ni.+ No já miluju čokoládovou, oříškovou, banánovou taky, a taky mám ráda punčovou. Ale ne vždy ji dokážou dobře udělat. Jahodovou také moc nemusím. Já na ty ovocné nikdy moc nebyla. A vysloveně nesnáším mátovou. Měla jsem jí jednou a tak špatně mi snad ještě ze žádného pití nebylo.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 04, 2011 9:29 pm

Mátovou? +zamyslí se+ Něco takovýho jsem myslím kdysi jedla, že by mě to ohromilo, to se teda říct nedá. Hmmm co takhle si zejtra zajít na punčovou zmrzlinu? Teď bych si ji dala. +protáhne se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob čer 04, 2011 9:57 pm

To je skvělej nápad. Doufám, ale, že víš o místě, kam na ni můžem. +mrkne na ni, pak se na ni podívá s takovým uličnickým výrazem.+ Víš co bych si teď dala já?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 04, 2011 10:00 pm

Jasně, že vím. +usměje se na ni, pak koukne, jako by odhadovala na co myslí+ Co by sis dala? +prozraď mi to... +dlaní jí sklouzne na břicho a na bok, pak na zadek a ten začne hladit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob čer 04, 2011 10:10 pm

+Pod jejím dotykem se trochu zachvěje. Prostě se jí Wenai líbí.+ Dala bych si... +rukou jí vklouzne do vlasů.+ ...jeden dlouhý.... +nakloní se k ní blíž a nepatrně se jí otře rty o tvář.+ ....hluboký polibek. +koukne jí do očí.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette