+zahledí se přimhouřenýma očima na tu skálu a pak zavrtí hlavou+ Ne, to by vypadalo jako středověký dřevěný hrad. Chtěla bych malou chatičku někde v lese, kam zapadne dokonale do přírody +pousměje se+ Však já jednou najdu nějaké pěkné místo +vykouzlí kolem tábora neviditelnou bariéru, aby je nikdo neotravoval, zvěř, mouchy a tak+ To máš pravdu. Pečení holubi tady bohužel do pusy nelítají. Co si neulovíš, nepřipravíš a neuvaříš, to nemáš +mrkne na něj vesele+ Ale od zítra se živíme už jen tím, co kolem roste, běhá a lítá +připraví stůl k večeři, i když jsou v divočině, neznamená to, že budou jíst jako neandrtálci+ Záleží, co budeš v tom stanu v noci vyvádět +koukne po něm očkem+ Pokud budeš ze spaní sebou moc házet, je docela reálná možnost, že nám ten stan spadne na hlavu +směje se potměšile+ Výborný nápad +ten oheň+ Už mám taky docela hlad +vytáhne z báglu věnec buřtů a laškovně přejede s nimi Remusovi pod nosem+ Opečené špekáčky nad ohněm jsem neměla už ani nepamatuji +olízne si rty+ Pořád jen samé steaky z argentinských býků, jehněčí, uzení lososi, kaviár, mořské plody... ale pro kus buřta aby si člověk došel až do Indie +ušklíbne se vesele a připraví si nějaký prut, na který napíchne pár špekáčků. Remuskovi hezky naservíruje na talířku jeho kuřátko až pod nosánek+