Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod yohannka » čtv čer 02, 2011 12:51 am

Meg: a pak by z tebe byla na baru specialita dne! +směje se+
man: pffff tohle je moje schovka! +napce si do pusy chlebíček+ Aubreyho rakvička! +směje se+ myslíte že tam má polštář pod hlavu? jáá bych třeba bez polštáře být nemohla...a.. deku? +a nad tím se fakt hluboce zamyslí+ ale stejně by to bylo vtipný, úúúplně to vidim zubatci si dou lehnout otevřou rakve a tam my! +směje se+ a vůbec... lepší rakvička se šlehačkou.. ale.. nejlepší je chlebíííček
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » čtv čer 02, 2011 3:47 pm

yohannka: *trochu vyděšeně zamrká* Ne, nemíním si je tady rozladit *a taky si vzpomene na Aubreyho a zavrtí hlavou* Nééé, dííky...stůl je dost velký, abysme se tu vlezly všechny 3 *zakření se a vezme si jednohubku* Jako přikrývka ti musí stačit víko rakve, ne? *zauvažuje zmateně* Ale takovou rakvičku se šlehačkou bych si dala..ale plněnou karamelem..tu suchotu jinak moc nemusím.. *nakrčí nespokojeně nos a cucne si jujcku*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv čer 02, 2011 8:26 pm

Vzhlédne a usměje se na Styx. Copak, snad nebloudíš? Cuknou jí koutky. Aáále, v podstatě nic, ale měla jsem venku docela zajímavý rozhovor s Tonym. Pousměje se. Docela se divím, že jste oba ten svůj vztah přežili ve zdraví a se všemi končetinami. Uculí se pobaveně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv čer 02, 2011 9:18 pm

Becca: ...sím tě, jak bych se tady mohla ztratit, jsem tady pečená vařená +zapírá se smíchem+ Tak Tony +uculí se významně+ Co ti zase hučel do hlavy? Nevěř mu ani slovo, je to pěkný mizera +pozvedne varovně obočí+ No přežili... i když to občas byla pěkná divočina. Ale to bylo na tom vztahu právě to nejvíc vzrušující +mrkne na ni s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv čer 02, 2011 9:55 pm

My jsme tak nějak hučeli vzájemně, mám trochu dojem, že si nemáme vzájemně co vyčítat. Zasměje se. To ti věřím, nejhorší je, když se ve vztahu začneš nudit. Nebo aspoň já jsem pak vymýšlela hrozný věci. Uculí se pobaveně. Ale, že je to mizera, je mi jasný. I kdyby se to snažil popírat, stejně je to každýmu jasný. A on to nejen nepopírá, ale je na to vysloveně hrdý. Zasměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv čer 02, 2011 10:22 pm

To ti věřím. V partnerském vztahu se člověk nesmí nudit, pak si začne hledat zábavu jinde a to není vůbec dobré. Ale s Tonym se nudit ani nedá. Je to věčný boj. Je tak arogantně sebevědomý, namyšlený a hrdý na to, čím je a jaký je, že by ho člověk za to kolikrát nejradši zabil +rozesměje se+ A s kým vlastně teď jsi... nějak to nestíhám sledovat.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv čer 02, 2011 11:13 pm

Tak pod to se můžu klidně podepsat. Souhlasí s úsměvem a hned se na to aspoň napije. Jo, přesně to mě několikrát napadlo taky, že by mu neuškodilo trochu srazit hřebínek. Zasměje se. Já...jsem sama...jako osamělá vlčice proplouvám temnými zákoutími života. Pronese vážně, ale pak se usměje. Ale popravdě, taky nezvládám sledovat, co se tu děje. Jediná jistota jsi ty a Remus a samozřejmě golux a Lucius. Nebýt té drbny Storm, budu totálně mimo. Zasměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát čer 03, 2011 12:04 am

Myslím, že jediný, kdo na něj platí, je Pán zla. Před ostatními si hraje na drsňáka, ale spíš rád přehání. Hlavně se mu nesmí lichotit, jak je krutý a tvrdý a nelítostný, to se začne předvádět jak model na molu, bacha na to. Ale dokáže být i velice milý, když chce... abychom ho jen nepomlouvaly +zasměje se+ Sama... tak to tě tedy lituji... to já bych nedokázala. A ani třeba ve Slastech ti nikdo nepadl do oka? +vyzvídá+ To máš pravdu, člověk kolikrát nestačí sledovat, kdo s kým je... dneska chodí s tamtím, zítra už je to zase jinak... někdy mám v tom pěkný guláš. Ale aspoň je veselo +uculí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát čer 03, 2011 12:26 am

No, tos mě varovala brzo, myslím, že mu díky mě jeho nebetyčné ego ještě trochu povyrostlo. Obávám se, že už neprojde dveřmi. Zasměje se. No...mamba černá dokáže být milá...ale když na chvíli polevíš v ostražitosti, bude to nejspíš to poslední, co uděláš. Pousměje se. To ani nemusíš, jsem na samotu docela zvyklá..nebo tedy, byla jsem. Až tady jsem jí trochu odvykla. Dřív jsem byla daleko osamělejší. Mávne nad tím rukou. No, on by tady třeba i padl, ale nevím...myslím, že by to nedělalo dobrotu. Jako tahat soukromí do práce a tak... Pokrčí rameny a napije se. To jo, veselo je tedy pořád. Uculí se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát čer 03, 2011 1:52 am

Copak já mohla tušit, že se vy dva někde potkáte? +zachichotá se+ No ne... tys mu opravdu lichotila? Tak to si umím dokonale představit, jak se tam před tebou naparoval +zalyká se smíchy, když si ho představuje+ Ale musela jsi ho zaujmout, když na tebe chtěl udělat dojem... znám ho moc dobře. No, máš pravdu, tito mizerové jsou nevyzpytatelní, v jednu chvíli vrní jako kocour, aby hned v další nečekaně zaútočil +šťouchne ji zvědavě loktem do ramene+ Tak povídej... který to je? Ares? Asher? Jason? +tipuje+ Veselo je.. ale už docela dlouho tady nebyl nějaký pikantní skandál.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti