Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 01, 2011 9:27 pm

Díky. +vezme si od ní cigaretu a nechá si zapálit, pak se natáhne na gauči a nohy si dá na stolek+ Co mám ráda? +koukne na ni a zamyslí se+ Až budu velká, +zaculí se na ni+ tak budu slavná baskytaristka, pojedu do Ameriky a budu tam potkávat samý super lidi. +usměje se na ni+ Já vlastně nemám ani žádný moc konkrétní plán, co jinak. Jenom tohle. Jsem teď taková... +zavhá, jako kdyby hledala slova+ ztracená. +pokrčí rameny+ A mám ráda svýho bráchu a kamarády, chození na koncerty, pivo a cigára a banánovou zmrzlinu s kakaovou polevou. Tak. +pokýve hlavou+ A teď ty.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř čer 01, 2011 9:39 pm

+Poslouchá ji. Také se více opře do gauče a tiše pozoruje její tvář. Při jejich plánech se usměje, pak trochu zvážní a ruku jí jemně stiskne.+ To je předci celkem dobrý plán. I kdybys žádný neměla... +usměje se povzbudivě.+ ..co na tom záleží? Beztak mnohé plány v životě vůbec vyjít nemusí. důležité je si z toho nedělat těžkou hlavu. Nějak to pokaždé dopadne. +mrkne na ni. Labužnicky si potáhne a pomalu kouř vyfoukne.+ Já? +usměje se.+ Cigára, pivo, svou motorku, cestování a svou nezávislost. +vyjmenuje okamžitě.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 01, 2011 9:48 pm

+usměje se na ni, když to ze sebe tak vychrlí+ Teda koukám, že v tom máš docela jasno. Cestovat. +zasní se+ Křížem krážem projet svět a nekoukat za sebe. To by bylo tak hezký. +povzdechne si+ Máme tady někde tu tequilu? Mám nějakou žízeň. Bůh ví po čem, ale tequila to snad spraví. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř čer 01, 2011 9:59 pm

Taky že jo. +uculí se.+ Co víc si člověk může přát? +palcem jí přejede po hřbetu ruky.+ Co ti v tom brání? +mrkne na ni.+ Hmm...tequilu, kde jsem ji... á, tam je. +zvedne se a přejde k poličce u dveří, kde stojí flaška. Vezme ji a zamíří opět ke gauči. Po cestě se napije. Dojde opět k Wenai. Rozkročmo si klekne na gauč, tak že má její stehna pod sebou a podá jí flašku.+ Měli bychom nějak vyhnat tu melancholii, co se nám sem natlačila. Co říkáš? +uculí se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 01, 2011 10:03 pm

Nechci, aby to vypadalo, že utíkám. +sleduje ji, jak jde pro tequilu a jak si nad ni sedá, chytne flašku, pořádně se napije a postaví ji na kraj stolku, při tom se k ní přitiskne, pak jí dlaněmi chytne za boky a vzhlédne k ní+ Já jsem nprosto a absolutně pro. +zadívá se jí do výstřihu, který má (alespoň dle mých skromných propočtů) před obličejem a olízne jí odhalenou kůži na jenom ňadru, pak jí zuby přejede po krku a znovu se na ni zadívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř čer 01, 2011 10:17 pm

Takhle by to taky šlo. +spokojeně přivře oči a přitiskne se k ní víc, takže se jejich těla o sebe otřou. Vklouzne jí rukama do vlasů a prohrábne jí je. Když se na ni Wenai zahledí, taky se na ni podívá.+ Když něco chceš, měla by sis za tím jít, ať si ostatní říkají, co chtějí. +usměje se, skloní se k ní a políbí ji.+ Já například... +odtáhne se trochu a se šibalským zábleskem v očích se podívá do těch jejích.+ ...chci tebe, a hodlám se toho držet. +rukama sklouzne po jejich zádech, vezme si od ní další, hluboký polibek a její ruce jí vklouznou pod tričko.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 01, 2011 10:24 pm

+opětuje její polibek+ V tak ušlechtilém záměru ti nebudu odporovat. +usměje se na ni a pohladí ji přes prsa na břicho a pak jí pomalu stáhne triko přes hlavu a zadívá se na její prsa, olízne si rty, jako by si na ně dělala chutě a několikrát je olíže, špičkou jazyka v místě, kde se kůže ztrácí v podprsence, dlaněmi jí zatím hladí zadek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř čer 01, 2011 10:50 pm

V místech, kterých se Wenai dotkne jazykem jí naskočí husí kůže. Opět rukama vklouzne pod její tričko a teď i to její skončí na zemi vedle gauče. Konečky prstů jí nejdřív jenom tak zkoumavě pohladí po břiše, přes podprsenku po prsou. Přiloží na ně své dlaně a obejme je prstama, hladí jemnou kůži. Skloní se k jejími uchu, přejede po něm zubama a špičkou jazyka ji poškádlí na lalůčku.+ Řekni mi, co máš ráda, Wenai. +šeptne jí tiše do ucha, z jejího hlasu zaznívá vzrušení.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 01, 2011 10:58 pm

+vzrušením se zachvěje, když jí šeptá do ucha, políbí ji na břicho+ Mám ráda horký dech na chladné kůži. +zašeptá a políbí ji o něco víš+ Mám ráda polibky. +políbí ji na ňadro+ Mám ráda doteky na zádech. +políbí ji na krk+ A mám ráda steny, které slyším. +jako poslední jí věnuje hluboký polibek na ústa+ A hodlám vyzkoušet co máš ráda ty. +zašeptá a dívá se jí do očí, pohladí ji po bocích, pak sjede přes rozkrok na stehno a na lýtko+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř čer 01, 2011 11:18 pm

+Teď je na řadě ona, aby se zachvěla.+ To nebude těžké zjistit. +vydechne vzrušeně a usměje se. Konečky prstů jí pohladí po zádech, najde rozepínání podprsenky a v okamžiku ji jí stáhne. Pak si dá dolu i tu svou. Na chvíli pohledem zabloudí po jejím těle a opravdu se jí líbí, co vidí. Položí ruce opět na její prsa, jakoby zkoumala každičký centimetr její kůže. Palci jí přejede přes bradavky a opět jí koukne do očí.+ Jsi nádherná.+ šeptne tiše. Hluboké nádechy prozrazují, co to s ní dělá.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette