Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Jessica Latem » sob kvě 14, 2011 2:33 pm

Proč? Tedy proč se tam už nechceš vracet? +zajímá se a stočí se tak, aby na něj líp viděla+ Řekla bych, že za to může touha po cestování. +zamyslí se nad tím a pak si to pokýváním hlavy odsouhlasí+ Chvíli jsem cestovala a pak... no.. nějak se mi tu zalíbilo, tak jsem se rozhodla nějakou dobu zůstat.
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » sob kvě 14, 2011 2:40 pm

Moji rodiče... +odmlčí se+ Oni tak úplně, oni mě prostě nemají rádi, protože žiju jak žiju a nežiju jak by chtěli oni. +pokrčí rameny+ nedivím se jim. A kde jsi všude byla, než jsi přišla sem? Já bych se někdy strašně rád kouknul do HongKongu, ale ještě jsem se k tomu nedostal.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » sob kvě 14, 2011 2:48 pm

+opře si hlavu o paži, kterou si opřela o opěrku+ Tomu se mi nechce věřit. +trošku se zamračí+ Nechce se mi věřit, že by tě neměli rádi. Možná, že nesouhlasí s tím, jak žiješ, ale že by tě neměli rádi... +zamračí se ještě víc, až se sama diví, proč jí to tolik vadí+ Tak daleko jsem nebyla. +zasměje se+ Nějakou dobu jsem trávila v Londýně, taky v Římě, Vídni a Paříži...
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » sob kvě 14, 2011 3:01 pm

+znovu pokrčí rameny+ Jsou toho názoru, že takovýhle život se nehodí pro mladýho hraběte. +koukne na ni úplně vážně+ Ale jsetli to někomu řekneš, tak tě střašlivě zmučím. +uculí se a v očích mu blískne+ V Římě? Řím je boží, když jsem tam byl tak jsem nemohl odolat a musel jsem se vykoupat v té slavné fontáně, v noci a s šampaňským. No samozřejmě mě načapali policajti a honili mě polonahýho přes půlku Říma. +zasměje se+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » sob kvě 14, 2011 3:18 pm

+málem se udusí pivem, který jí snad vyteče i nosem, jak se začne dusit překvapením+ Tak hrabě... no tedy... +dostává ze sebe zatímco se snaží popadnout dech+ To bys mi přeci neudělal... mučit mě. +zatváří se jako neviňátko+ Počkat, jak by sis vůbec to mučení představoval? +zajímá se a raději sklenici odloží, ale při představě jak polonahýho Byrona honěj policajti po nočnim Římě se začne smát+ Chytili? +zajímá se když popadne dech+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » sob kvě 14, 2011 3:34 pm

+vyděšeně na ni koukne, jak se tam začne dusit a několikrát ji opatrně praští do zad+ Jsi v pořádku, prosím tě? +zasměje se+ To bych úplně klidně udělal a mučil bych tě nějakým strašně zajímavým a vynalézavým způsobem, který by určitě obsahoval peří. +zazubí se na ni+ Jistě, že mě nechytili. Utek jsem jim v metru.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » sob kvě 14, 2011 3:43 pm

+vehementně kývá hlavou+ Jooo jsem. Ale myslim, že mam pivo až v nose. +zasměje se+ Ježiši peří, hlavně to ne. Jsem strašně lechtivá. +směje se+ Dobrá, nechám si to tedy pro sebe. +pod tíhou hrozby peří je donucena kapitulovat+ Tak proto maj teď zvýšenou ostrahu při vstupu do metra, aby jim nemohli zdrhnout polonazí turisti.
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » sob kvě 14, 2011 4:05 pm

+směje se+ Jo, ale Řím byl fakt dobrej. +po očku na ni koukne+ Takže lechtivá... to si budu muset zapamatovat a v pravý čas to použít. +mávne na barmana+ Popojedem, nemáme na to celej den. +zazubí se a objedná panáka+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » sob kvě 14, 2011 5:28 pm

Néééé... proč já si to nenechala pro sebe. +zaběduje naočko, aby se neřeklo, ale pak se začne smát+ Fajn, ale já si dám poslední, nebo ještě začnu dělat nepřístojnosti popřípadě bys mě musel odnýst dom. +zazubí se na něj na oplátku+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned kvě 15, 2011 12:31 pm

+mávne rukou+ Ale prosím tě, snad nebude tak zle a trocha těch nepřístojností se vždycky hodí. +mrkne na ni a strčí jí do ruky panáka, cojim tam zrovna donesli+ Na výtržnictví, nepřístojnosti a půlnoční koupele v kašnách. +zvolí přípitek, ťukne si s ní a naklopí to do sebe+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette