Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 12, 2011 7:33 pm

+zavrtí hlavou, vytáhne kabel a smotá ho+ Já nejdu, mám nějakou práci. +odklepne popel do popelníku na stole a podrbe skunka za uchem, protáhne se a vezme si žebradlo+ Ale užijte si to.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv kvě 12, 2011 10:37 pm

+Sbalí si hůlky do pouzdra a nechá je na židli při bicích. Pak se protáhne a podle Wenainho vzoru šáhne po krabičce od cigaret.+ A sakra! Došli mi cigára. +prázdnou krabičku hodí do koše. Bude si muset koupit větší zásobu.+ Ne... +pokroutí hlavou.+ ...já se ještě musím vybalit a pak něco mám. Ale vy dva jděte. +usměje se na oba a nenápadně zabloudí pohledem na chvilku k Wenai. Pohne se kolem ní, dost těsně, ke dveřím.+ Kdy dáme další zkoušku? +otočí se s rukou na klice.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Mgala » čtv kvě 12, 2011 10:48 pm

Kim: Nevím, jak to dělá Bela B., ale odjakživa u bubnů stojí. +pokrčí ramenama+ A fakt to vypadá dobře. Né, že by jinak nevypadalo, ale někdy pro zpestření...

+No Mgala nestačí zírat, jak Stinkie Byrona poslouchááá, ačkoliv "poslouchá" protože chudák neslyší. No fakt stačí kývnout prstem.+ To sou mi ale věci... +A Stinkie Jess sice neslyší, ale když vidí, že je nevytížená tak se dojde taky šmajchlovat. Asi se rozhodl ochočit si minimálně půlku kapely, aby ho na turné vykrmovali místo Mgaly.+

Já musím do práááce...+a culí se, když vidí ty dva a chce vzít Stinkieho od Jess, aby ho dala do košíku, ale ten jí zdrhne ještě vomazlit Wenai+ No to snad...+ale trpělivě počká, až si všechny očenichá - dokonce se otře hrozně nenápadně i o Kim (skunk, né mgala), a pak si zaleze do košíčku+ No proto... Takže si užijte hospodu a..+koukne na holky+ cokoliv, a uvidíme se příště! A kdybych chyběla, tak se nedivte, budeme teď mít inventůůru, ale nebojte, jsem na drátě! +rozloučí se s nima a vysmahne+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 12, 2011 10:58 pm

Další zkoušku bych dala v neděli, pozejtří, co vy na to? Máte čas? +rozhlídne se po nich a začne si tam rovnat noty a papíry+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » čtv kvě 12, 2011 10:59 pm

+pokývá hlavou+ Jasně, jasně. +koukne na Jess a začne ji tahat na nohy+ Tak pojď já už mám děsnou žízeň, přece mě nechceš mít na svědomí. +kouká na ni vyčítavě+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » čtv kvě 12, 2011 11:31 pm

Mgala: Sice nevím, kdo je to Bela B., ale když chceš, já to někdy zkusím. +pokrčí rameny.+ Třeba na koncertě. +mrkne na ni.+

+(Mgala ne?:D) Jak se tam kolem ní ten skunk motá, jen pokroutí hlavou.+ Ode mně nic nedostaneš... +zarazí se, že jí vlastně Stinkie nemůže slyšet.+ ...a jo, on je vlastně hluchý, ale vymyslené to má dobře. +ušklíbne se.+ Měj se. +kývne Mgale a odstoupí ode dveří, aby mohla projít. Opře se bokem o stěnu a s úsměvem sleduje Byrona, jak tahá Jess na nohy.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 12, 2011 11:35 pm

+ušklíbne se+ Hele, kdyžtak mi brnkněte. +mávne nad nima rukou, ať si tu zkoušku udělaj kdy chtěj, pak začne sesbírávat papíry z bloku ze stolu, kde má náčrt písničky, co psala než přišli a trochu se do toho začte a vypadá to, že si počítá takty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 12, 2011 11:48 pm

Obrázek (Tohle je Bela B. podobnost s Joeym Greenem čistě náhodná :pii )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » pát kvě 13, 2011 4:03 pm

+pomazlí se se Stinkiem, když k ní tak hezky přiběhl+ Myslím, že na tom nejsem tak zle, abych nevylezla do patra. +zasměje se a tak nějak podmračeně sleduje, jak všichni mají něco jiného na práci, i když jistým způsobem jí to udělalo radost+ Fajn, budu tady. +usměje se na Wenai, když je řečeno v kolik a kdy se sejdou+ No jo, už jdu, už jdu. +zvedne se na nohy a shrábne věci+ Tak prosím, pánové mají v týhle situaci přednost. +zazubí se na něj+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát kvě 13, 2011 4:09 pm

Jistě, madam, se mnou se nemáte čeho bát. +zazubí se na ni, vyjde ze dveří a nabídne jí rámě a už si to štráduje do baru+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette