Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 12, 2011 2:36 pm

+zkouší, jak má naladěný Ačko+ No jasně, bubeník od Easter hrál ve stoje, i když ta kapela mi vždycky přišla taková vtipná, s těma jejich účesama. +culí se a věmuje se své kytaře, pak vzhlídne+ Tak co? Ještě jednou, pote na to.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv kvě 12, 2011 5:57 pm

Mgala: Jo, to jsme, ale mě to celkem vyhovuje. Nemusí mě být vidět, Stačí, když mě je slyšet. +uculí se a pak pobaveně zavrtí hlavou.+ No stoupnout bych si mohla, ale někdy při bubnování potřebuju i nohy. Na tyhle dvě hovada. +kopne do dvou největších bubnů na zemi.+

+jak dohrají tak znalecky pokývá hlavou.+ To bylo super. Myslím, že s takovou můžem na koncert coby-dup. +usměje se.+ Velice dobrá písnička. +pochválí Wenai.+ Jo, jdeme. Ať to máme zažitý. +odhodlaně přikývne a připraví se, aby opět mohla odpočítat. Koukne na ostatní.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » čtv kvě 12, 2011 6:04 pm

+když se k němu nasádlí Stinkie, tak ho potěšeně pohladí a umístí si ho za krk+ My bude skvělý duo. Já a Stinkie. +zubí se, pak si ho sundá a dá ho zas do košíku+ Utíkej, kamaráde, já jdu dělat pochybný umění. +pohladí ho a jde zpátky+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 12, 2011 6:06 pm

Let´s go, guys. +kývne, aby zase začali+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv kvě 12, 2011 6:17 pm

+Když jsou všichni na místě, odpočítá a začnou hrát, tentokrát už mnohem jistěji.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » čtv kvě 12, 2011 6:59 pm

Hej Stinkie, ty zrádče, a já jsem vosk? +zasměje se, když si to Stinkie nakýbluje k Byronovi a jí si ani nevšimne+ Aspoň si to líp zapamatujem. +zazubí se a chopí se svého místa s nadšení a větší jistotou s kterou zpívá, ale ví že by to mohlo být lepší+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 12, 2011 7:06 pm

+dohrajou a pak pokývá hlavou+ Tak jo, jde nám to, ale ne že doma nebudete cvičit. +usměje se na ně, sundá si kytaru a vypne kombo+ Nebo si to chcete sjet ještě jednou? +koukne na ně a zapálí si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » čtv kvě 12, 2011 7:07 pm

+dohraje shodí kytaru, vypne kombo a vypojí ho a začne motat kabel+ Já mám dost. +kývne a koukne na hodinky+ A taky už mám nejvyší čas jít do hospody, jdete taky?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv kvě 12, 2011 7:27 pm

Jsem kaput. +mávne rukou, aby tomu dodala důraz a dřepne si na židli+ Do hospody? +zamyslí se a mrkne na hodinky+ To zní moc dobře, jen nesmí bejt daleko. +zahýbe nožkama aby předvedla jak moc jí bolej+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv kvě 12, 2011 7:31 pm

+Kývne+ Tak můžem jít jen sem nahoru. +kývne bradou ke stropu + Kdyžtak tě tam odnesu na zádech. +zazubí se na ni a koukne na ostatní+ Co vy? Jdete taky?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette