Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon kvě 09, 2011 11:41 pm

Jason píše:Beccy: no práávě...a když už se ti to povede, tak netrvá dlouho a jsi na nule promilí a můžeš začít zas...no nejsme my vlastně chudáci?*směje se* noo...ale tak..chm..no, asi ne*přizná nakonec a nakloní se k ní* ale to je hlavně tím, že...ožeru se já..a pak se ze mě ožere J-C...*uchichtne se*to by byla mela...

Jojo, rozhodně jsme chudáci.... Kýve souhlasně a zapije to další skleničkou. Ožralý J-C? Zatváří se šokovaně. Ne prosím, to mi nedělej, nechci si to představovat. Snaží se udržet smrtelně vážný výraz, ale koutky jí cukají smíchy. A...tys to už někdy zažil? Opilýho J-C? Nakloní se těsně k němu, aby to třeba někdo nezaslechl, že tak drze sonduje drby ze šéfíkova soukromí :D

Ares: Když k nim přistoupí Ares, podívá se na něj dost překvapeně. Jo, docela bavíme. Odpoví mu mile, s upřímností sobě vlastní. Proč jsem zmizela? Zatváří se přehnaně zamyšleně. Jo už vím. Protože jsem byla těžce nasraná. Další dávka smrtící upřímnosti. Nesnáším tyhle macho kecy, i když u Spika mě nepřekvapují. Jen jsem jim trochu odvykla. Nakrčí trochu čelo, protože si uvědomí, že dřív by ji ty jejich řeči rozhodně tolik nerozhodily.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte kvě 10, 2011 11:12 am

Memory píše:
"Uhm." prikývne a postaví sa, ak tam mala nejaké sačko, tak si ho prehodí cez ramená. Vezme do jednej ruky jedlo a druhou sa chytí Chrisovej ruky. Môžu ísť...asi sú tam autom, že?

+Pomůže jí s kabátkem, tlapou ju obejme a vede ju k východu+ A doma to jídlo hezky zmasakrujem...+zamručí, páč to z toho balíčku krááásně voní! - jj autem. Venku jí otevře dvéře, aby mohla nastoupit, sedne za volant a frčijou dom.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Jason » úte kvě 10, 2011 1:42 pm

Beccy:*on se narozdíl od ní culí naprosto otevřeně, ale tak na to jsou tady zvyklí, tak si to může dovolit* hm..jo.. tak trochu krizovka no..*pokrčí líně rameny*ale stejně...masakr...*špitne jí a pak se tam objeví Ares, tak jen zvedne oči a věnuje mu milý úsměv, ale nemá se moc k tomu, aby se od Beccy stěhoval...jen po ní po očku kouká, co se bude dít a jak ju slyší, že ji Ares nasrštval, tak jen mrkne jestli se má odklidit, nebo odnést jeho v zubech...*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Ares » úte kvě 10, 2011 6:12 pm

Jasonovi jen kývne na pozdrav a pak řekne. Kdyby tě někdo urážel, nechala bys to jen tak být? zeptá se, pořád s tím výrazem. No je to zatím celkem klidný výraz. Vím, že časy se změnily, no i tak mi nikdo nebude srát na hlavu! Navíc Becco.... skloní se k ní níž a v očích mu blýskne. Řekni mi, proč mám pocit, že kdybych mu utrhl hlavu, pokusíš se mě zabít, ale pokud by on udělal mě to samý, jenom by ses tomu smála?! v jeho očích se kromě doutnající zlosti objeví i záblesk zklamání a smutku.
Naposledy upravil Ares dne úte kvě 10, 2011 10:18 pm, celkově upraveno 1
Ares
Bůh

Příspěvekod Jason » úte kvě 10, 2011 8:19 pm

*povytáhne jedno obočí, a pak shupsne ze stoličky* u tohohle být nemusím...*koukne na Beccy* kdyby něco..budu kousek..*mrkne na ni a má se k odchodu o kus dál na bar ke vzdálené stoličce...i tak je slyší, ale aspon zdánlivě..a taky si nemůže pomoct, ale tak trochu hlídá situaci, kdyby se to nějak vymykalo*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte kvě 10, 2011 8:39 pm

Jasně, že nenechala, ale taky nepotřebuju být u toho, když se dva kohouti na jednom smětišti vzájemně trumfují svými úspěchy. Byla jsem nasraná spíš na Spika, ale to je fuk. Už byla vcelku klidná, ale ta jeho poslední otázka jí docela doraz. To si ze mě děláš srandu? Spike mi několikrát zachránil život, znám ho půlku svýho nesmrtelnýho života a chtěl bys po mě, abych vás nechala se vzájemně přede mnou pozabíjet?! Co to kurva je? Jestli jsi mě hledal jen proto, abys mi vyčítal...Rozhodí bezmocně rukama. Já ani nevím, co vlastně, sakra! Prohrábne si vlasy a rozhlédne se trochu zdivočele, jakoby hledala kudy - zase - prchnout.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte kvě 10, 2011 10:26 pm

Máš pravdu, teď je to už fuk. řekne, ale ne už naštvaně. Dá ruce z jejího opěradla, obejde stůl a sedne si na Jasonovo místo, aby jí viděl do tváře. To jsem nemohl vědět. Nikdy si o něm nemluvila. Jediné co vím je, že mi vrazil sekyru do zad. A taky to, co mi o vás dvou tak ochotně prozradil... dodá mnohem tišeji a v očích mu na chvíli opět naštvaně blýskne, ale zas je to pryč. Já ti nic nevyčítám, Rebecco... jenom...nevím, co si o tom všem mám myslet. O nás dvou. Chceš vůbec se mnou být? dotkne se její ruky, protože vidí, její výraz.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte kvě 10, 2011 11:24 pm

Jo takový věci on prozrazuje ze srdce rád. Ušklíbne se. Střelí po něm pohledem. Prostě jsme spolu spali, nebylo to poprvé, ale že naposled s největší pravděpodobností jo. A zdaleka nebyl jediný odtud...nebudeš doufám, napadat každýho o kom se to dovíš? Koukne na něj trochu, jakoby jí to ani nepřekvapilo. Popravdě ani já nevím, co si mám myslet..co si myslím, co cítím....nevím. Mám v tom všem takovej bordel, že skoro nevím kdo vlastně jsem. Potřese hlavou. Nejspíš k tobě něco cítím, ale.... nějak to nestačí...Pohlédne mu vážně do očí. Nechci to nějak hrotit nebo ti slibovat něco, co pak nebudu schopná splnit.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř kvě 11, 2011 11:18 pm

Všiml jsem si, že má dost prořízlou hubu. ušklíbne se. Pokroutí hlavou a jeho potemnělé oči, které na ni upírá, se opět trochu rozjasní. Nezajímá mě, s kým si spala, Rebecco. Já měl taky ženy před tebou a také byly některé odsud a nevidím důvod, proč bychom si to měli vyčítat. Pokud s někým budeš chtít spát i teď... pokrčí rameny ...já nikdy na monogamii nebyl. Proto by nebylo fér, vyžadovat jí od tebe.
Při její další větě se postaví, opět obejde stůl a skloní se k ní, aby byli jejich tváře v jedné úrovni. Zahledí se jí do očí a konečky prstů ji pohladí po tváři. Nemusíš mi nic slibovat a nic nemusíme hrotit. Stáčí jen, když budeš ke mě upřímná. Chci tě poznat, Rebecco. Když se mnou nebudeš mluvit, případně budeš utíkat, nepomůže to ničemu. šeptne jí tiše do tváře a rty se otře o špičku jejího nosu.
Ares
Bůh

Příspěvekod Anette Bowell » sob kvě 14, 2011 9:33 pm

+sedí tam, rozhlíží se kolem sebe a pozoruje hemžení. Upíjí za své sklenky a když dopije, zvedne se u baru zaplatí útratu a v šatně si zase vyzvedne své věci a mizí do noci+
You may say I´m a dreamer. But I´m not the only one...
Anette Bowell

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti