Jason píše:Beccy: no práávě...a když už se ti to povede, tak netrvá dlouho a jsi na nule promilí a můžeš začít zas...no nejsme my vlastně chudáci?*směje se* noo...ale tak..chm..no, asi ne*přizná nakonec a nakloní se k ní* ale to je hlavně tím, že...ožeru se já..a pak se ze mě ožere J-C...*uchichtne se*to by byla mela...
Jojo, rozhodně jsme chudáci.... Kýve souhlasně a zapije to další skleničkou. Ožralý J-C? Zatváří se šokovaně. Ne prosím, to mi nedělej, nechci si to představovat. Snaží se udržet smrtelně vážný výraz, ale koutky jí cukají smíchy. A...tys to už někdy zažil? Opilýho J-C? Nakloní se těsně k němu, aby to třeba někdo nezaslechl, že tak drze sonduje drby ze šéfíkova soukromí
Ares: Když k nim přistoupí Ares, podívá se na něj dost překvapeně. Jo, docela bavíme. Odpoví mu mile, s upřímností sobě vlastní. Proč jsem zmizela? Zatváří se přehnaně zamyšleně. Jo už vím. Protože jsem byla těžce nasraná. Další dávka smrtící upřímnosti. Nesnáším tyhle macho kecy, i když u Spika mě nepřekvapují. Jen jsem jim trochu odvykla. Nakrčí trochu čelo, protože si uvědomí, že dřív by ji ty jejich řeči rozhodně tolik nerozhodily.