Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv kvě 05, 2011 12:04 pm

Jason píše:Myslíš?*uculí se*no, dýmící vlk..to je divné...navíc, ten čmoud není nic moc pro můj citlivý čumáček...*mrká na ni*tak...*upije* na tohle mám rychlý metabolismus...aspoň v něčem to je výhodné..vydržím...akorát, když se jeden chce pořádně stít, tak se prohne, než se mu to povede...*culí se a pak málem ohodí barmana jackem* tak -zkazit, jo?*snaží se nedusit až u toho skoro brečí*

To mi povídej...než se našinec vážně solidně vožere, propije půl národního důchodu. Zašklebí se. No jo, zkazit...nebo myslíš, že tě nekazím? Vsadím se, že než jsem se tu objevila, tak jsi takhle často nechlastal. Popíchne ho s úsměvem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv kvě 05, 2011 11:42 pm

Amon: Keď aj Amon zdrhá, tak len pokrúti hlavou... "A ja som dúfala, že so mnou pôjdeš do zákulisia, keď mi yohannka zdrhla." pokrčí ramená. "No tak teda nič. Maj sa a ozvi sa, kedy ti bude vyhovovať to pivo." usmeje sa naňho a ešte mu kývne na rozlúčku, než aj on zmizne v šatni.

Chris: "Hodinky nie, ale takú hodinku vo vodotrysku by som si dala." mrkne naňho, odhrnie si vlasy a nastaví mu krčit, pričom si pri tom spokojne mroukne, ako ju olíbáva. "Pridal by si sa?" mrkne naňho šibalsky. "No to práve netuším." pozrie naňho. "Takže vás zoznámil Markus?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát kvě 06, 2011 12:40 pm

+Amon se omluvně usměje a zdrhne+

(se s yohannkou domluvte na jindy, ať obě můžete dorazit jenom spolu)

Memory: Semnouuu? Taková bublinková koupel...to bych určitě nepohrdl! +zhluboka nasaje její vůni a spokojeně ji ožírá zoubkama, že to vypadá, že si ju dá každou chvilku k večeři.+ Mhm, +přikývne+ a takovej přivýdělej jako u Mistra...to se neodmítá. Ani to nejde. +ujistí ju+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob kvě 07, 2011 8:35 pm

"Žeby sme sa pomaly presunuli domov?" mrkne naňho šibalsky a spokojne si mrouká. Podoprie si hlavu rukou a zamyslene sa naňho zahľadí. "Ako ste sa zoznámi s Markusom?" spýta sa po chvíľke.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Jason » sob kvě 07, 2011 9:10 pm

(Mem: no klidně se stavte i mimo představení na to zákulisí..:)stačí se tady objevit a on už se někdo vynoří ze tmy:D)

Beccy: no práávě...a když už se ti to povede, tak netrvá dlouho a jsi na nule promilí a můžeš začít zas...no nejsme my vlastně chudáci?*směje se* noo...ale tak..chm..no, asi ne*přizná nakonec a nakloní se k ní* ale to je hlavně tím, že...ožeru se já..a pak se ze mě ožere J-C...*uchichtne se*to by byla mela...
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Chris Devon » ned kvě 08, 2011 12:04 am

A jídlo si necháme zabalit? Nechce se mně dnes vařit..+zašklebí se a hned to vyřídí s číšníkem a rovnou objedná ještě něco, ať doma nepomřou hlady+ No vlastně...sme pracovali na stejným případu každej z trochu jiné strany. Ale měli sme stejnej cíl, tak sme spojili síly dohromady a..vyšlo to. +natáhne se a olíbne jí ošečko+ Vlastně to bylo poprvé, co sem s někým doopravdy spolupracoval a musel se na něho spolehnout. a nebylo to snadný.
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned kvě 08, 2011 6:55 pm

Počúva ho a zymslene si natáča prameň vlasov na prst. "Asi si sa odvtedy dosť zmenil..." je to taká polootázka, polokonštatovanie. Prikývne. "Dobre. Už musíme niekoho zohnať. Nechcem, aby si sa mi zodrel v kuchyni." uškrnie sa naňho, natiahne sa a dá mu sladkú pusinku.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon kvě 09, 2011 11:37 am

Jo...ale nejvíc sem se změnil od té doby, co sem potkal tebe. +uculí se a pusinku trošku prohloubí do láskyplnýho polibku a donesou jim to zabalený jídlo+ Díky. +koukne na mem+ Tak co, vyrazíme? +amonovi útratu příště trhnou z karty, nebo tak něco, počítám.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon kvě 09, 2011 9:39 pm

(jj, amon nepríde zkrátka ;) )

"Uhm." prikývne a postaví sa, ak tam mala nejaké sačko, tak si ho prehodí cez ramená. Vezme do jednej ruky jedlo a druhou sa chytí Chrisovej ruky. Môžu ísť...asi sú tam autom, že?

(J-C: pošlem vám sovu a dohodneme sa na tej prehliadke, dobre? Nebude vadiť, keď si so sebou vezmem doprovod?)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon kvě 09, 2011 11:06 pm

Po dalších neúspěšných pokusech najít Beccu nakonec dojde i sem. Vejde do baru a rozhlídne se. Nepředpokládá, že tady Beccu objeví, protože posledně se tu necítila moc příjemně, proto ho překvapí, když ji tam uvidí, navíc popíjet s Jasonem. Přijde k nim, na tváři má zamračený výraz. Opře se o Beccino opěradlo a řekne. Bavíte se? Pak koukne na Beccu a už se tolik nemračí, ale jeho výraz rozhodně šťastný není. Proč jsi tak náhle zmizela? v jeho hlase je slyšet drobná výčitka.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti