Soukromé pokoje J-C

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Soukromé pokoje J-C

Příspěvekod Asher » sob kvě 07, 2011 11:39 pm

(:D naprosto přišel o řeč:D )

No to jsou mi čáry toto... Kroutí pobaveně hlavou a zatahá ji rozpustile za pramen vlasů. My jsme jen prostí upíři a na tohle si asi jen tak nezvyknu. Čáry máry.... Cuknou mu koutky a znovu je jemně zatahá.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » pon kvě 09, 2011 5:40 pm

(chůdě:) takový šoky...aby ho neieblo...přežije tolika staletí, a pak ho dostane jedna čičinka:D)

*když jí Asher zatahá, tak zavrčí a jak ji nedá ani napodruhé pokoj, tak se bleskově zvedne, přiklekne si ho a opře se mu rukama o ramena* to se dělá? tahat kočičku za...ocásek?*nenapadne jí nic lepšího* a s prostýma upírama na mě nechoť...*přiblíží se tváří k jeho* žádného tady nevidím...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » pon kvě 09, 2011 5:43 pm

nu, když čáry..bude i králík z klobouku?*nedá mu to* že bych ti třeba přenechal jedno vystoupení...*s naprosto nevinným úsměvem naznačí rukou, že vytahuje ušáka z cilindru..pak toho nechá, jak na něj v ten okamžik letí polštář z pohovky, který po něm Man hodila...tak si ho ledabyle odchytne, strčí si ho pod hlavu a uvelebí se na pohovce pohodlněji* merci..přesně to mi chybělo..*popíchne ji a baví se, jak se Man rozhlíží, kde je něco dalšího vhodného k hození*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pon kvě 09, 2011 11:47 pm

Nechá se "přeprat" a jak se tak nad ním tyčí, usmívá se jí do tváře tím nejnevinnějším úsměvem, jakého je schopen. Králík z klobouku! To by bylo perfektní, vždycky mě hrozně zajímalo jak to dělají... vážně, nechtěla bys nám tu něco...vykouzlit? Zamrká na ni prosebně, v očích tolik nevinnosti, že by i andělé zbaběle stáhli oca...křídla :D
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » úte kvě 10, 2011 2:13 pm

*jen přetočí oči* merline...příště..si to jen mysli a neříkej nic nahlas...*píchne prstem k J-C* ostatní mají tendenci až příliš s tebou souhlasit...*zavrčí aspon, když nemůže najít nic dalšího k hození* čičinka ti nestačila?*povytáhne obočí na Ashera a má nutkání mu dát aspon bůra na nanuk:D jak tak na ni kouká...(lach, jen anděly ne, doletí Cass a Man se bude moct jít zakopat..ehm)*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » úte kvě 10, 2011 2:21 pm

*jen se směje* můžu já za to? nikoho nenutím...*široce se usměje, jak si tam lebedí na pohovce, nohy překřížené v kotnících* a stejně by mě zajímalo, odkud toho králíka vlastně vytáhne...*poznamená si pro sebe nahlas naschvál*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » úte kvě 17, 2011 12:40 am

Víš, jak se tomu říká cherie? Jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet. Uculí se pobaveně a pak si ji zamyšleně prohlédne. No jo, odkud....žádný klobouk, ze kterého by ušáka vytáhla, nevidím... i když v těch vlasech by mohlo být kdeco... Zajiskří mu rošťácky v očích.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » úte kvě 17, 2011 8:58 pm

*kousne se do rtu, aby z ní nevypadlo "já ti dám ušáka..." především proto, že by ho fakt mohl chtít*tsss....jak ve vlasech kde co...*naježí se*žádný breberky ušatý...*plácne ho do ramene, pak se narovná a dodá s přemilým úsměvem* něco lepšího...*šáhne a potáhne si z drdolu ozdobnou jehlici, ze které se vyklube nepěkně ostrá úzká dýka*to mám pro případ, že by mě někdo chtěl zlobit...*dodá velevýznamně*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » úte kvě 17, 2011 9:03 pm

*tiše se směje a tím zvukem se jí naschvál prochází po kůži*ale ale....*zbystří, když zahlídne svit kovu a když se po nich výýznamně rozhlédne, poozuje pro změnu on za svatého, div že mu nerotuje svatozář* myslíš, že by ti k něčemu byla?*na okamžik mu ve výrazu problikne noční dravec, ale pak je pryč, jako by někdo otočil vypínačem*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » úte kvě 17, 2011 10:33 pm

Se zájmem sleduje, co to tedy tahá místo ušáka a v očích mu zajiskří. No hezká ozdobička pro dámu...a může být i praktická....třeba na rýpání špíny zpod nehtů. Cuknou mu koutky a podívá se na J-C, kterého to zjevně taky nijak neznepokojilo.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku