Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Bar

Příspěvekod Jessica Latem » úte kvě 03, 2011 12:00 pm

+plácne si to na židli+ Pivo, prosím. +objedná si rovnou+ Sakra, lidi, to jsem nečekala, že budu mít takový štěstí. +dá dohromady první ohromenou větu+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Mgala » úte kvě 03, 2011 1:37 pm

tak na zdraví! +upije svýho drinku, lehce zamrká a spokojeně se usměje+ sem budu chodit častěji. á děkujů! +nadšeně se pustí do jídla a je tak vyhládlá, že je jí fakt jedno, že tam jí jako jediná+ bože to je dobrý! měli byste si dat taky...+doporučuje ostatním zatímco se láduje a člověk by neřekl, co do takové štíhlé slečny padne jídla a jakým fofrem. a ještě si k tomu přiobjedná beton, ať to má čím zapíjet+
Seš vážne dobrá, +usměje se na Jessicu+ pokud můžu hodnotit, tak vybrali správně. Ještě aby vám to ladilo.
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » úte kvě 03, 2011 4:06 pm

Mně taky jedno. +poručí si, když sebou plácne na volnou židli, přisune si tam další od vedlejšího stolu a vyloží si na ni nohy.+ Možná pozdějc. +kouká, jak to do sebe Mgala tlačí. Ještě jí není tak dobře, aby zkoušela něco podobnýho.+ Ty toho ale sníš. +konstatuje nevěřícně. Vytáhne si cigára na stůl a jedno si zapálí.+ Tak se zdá, že už nám chybí jenom název a můžem začít zkoušet. +usměje se, očí jí zasvítí, je vidět, že se na to docela těší.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 03, 2011 4:18 pm

Dobrou chuť. +usměje se na Mgalu a napije se svýho piva+ No jo, název... Tak jako já bych měla první návrh a to Prey, co vy na to? +rozhlídne se okolo+ Nebo ještě Pankáč v kýblu, to jsem viděla teď v želvých ninjách. +navrhne jako vtip+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » úte kvě 03, 2011 4:35 pm

+donese všem, co chtěli+
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Byron » úte kvě 03, 2011 4:36 pm

Já chci bejt Pankáč v kýblu! +zpozorní a hned si objedná další tequilu+ No co vy na to, to je přece boží, tak se nikdo jmenovat nebude, nějaký Prey, kořist, těch už je určitě spousta. +pusa mu jenom jede a do toho si ještě kouří toho jointa+
Byron
Člověk

Příspěvekod Mgala » stř kvě 04, 2011 12:06 pm

Díky...+zahuhle spokojeně na přání dobrých chutí+ Sem dva dny nejedla...+vysvětlí Kim+ Když nemám hlad, tak nejím. Pak to na mě ale příde...+docpe se a mává na číšníka+ Doneste mi nějakej veelkej zákusek, nebo rači dva! Ale žádný fádní, něco kde je i piškot a ovoce. Dííky, +usměje se na něho a zapije to betonkem+
Pankáč v kýblu by nebyl špatnej, ač to evokuje...spíš popařbový stavy, ale bude problém s písmem na plakátech. Ty nejhezčí písma nepodporujou háčky a čárky, a tady máte rovnou á, č a ý. Já bych byla pro Pray - jednoduchý, jasný, cool. Na druhou stranu můžeme punkově ty háčky a čárky dodělávat ručně. +pokrčí ramenama a dojde jí zákusek - dva velký, tak jenom zazáří+ Nechcete někdo ochutnat? +a v té fázi, než dopoví nabídku má už jeden zdláblej+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 04, 2011 12:08 pm

+trochu přejetě kouká na zákusky+ Ne, díky. A je to prey, ne pray, pray znamená modlitba a to teda fakt ne. Nebo by sme mohli začít hrát křesťanskej rock, ale nechcou se mi psát nový a slušný písničky. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Mgala » stř kvě 04, 2011 12:39 pm

+Tak to můžou uvítat, že Mgala to má ve chvilce v sobě a nemusijou na to koukat. Ještě si objedná pražený mandle a pistácie a spokojeně uzobkává+ Ježiš promiň! +ušklíbne se nad tím jak volá ježíše k modlitbě+ No... Náhodou křesťanská hudba se nezdá, až na ty texty bys je někdy nepoznala od normálních lidí.
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kim Jasper » stř kvě 04, 2011 4:32 pm

Mgala: Výživoví poradcové z tebe mají určitě radost. +zasměje se, odklepne cigáro do popelníku a jen nevěřícně kouká, kolik toho ta chudá žena do sebe dokáže dostat.+

PvK? +řekne zamyšleně.+ Rozhodně to nejspíš bude vyjadřovat permanentní stav naší kapely. +mrkne šibalsky na Wenai a koutky jí cuknou. Následně se s chutí rozesměje. +Křesťanskej rock, to by bylo hustý. +Pak ale zamítavě pokroutí hlavou, jakoby to vážně někdo navrhl.+ To bych asi nedávala.... Mě napadl název Beast, ale mohlo by to být třeba něco jako The Beasts...nebo tak. I když to ve mě trochu evokuje The Beatles. +zamračí se přemýšlivě. S tou bolestí hlavy to tedy není bůhvíco.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette