Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Beatrix » stř kvě 04, 2011 12:40 pm

(myslíš ty obrázky, co mně nejedou?)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř kvě 04, 2011 12:44 pm

(gr..jo, na začátku tohohle tématu by měly být 4 a pak v zákulisí, taky úplně na startu tématu..mi se to zobrazuje i po ctrl- F5..no, nix, nahraju to i do galerky na losu, když tak přehodím odkazy, jestli se tomu nebude chtít líp)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » stř kvě 04, 2011 12:47 pm

+tak.. když už sem to tak napsala... tak se na amona usměje.. i na ostatní+ mějte se a zase někdy.. +zajde si do šatny pro kabátek a zmizne+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř kvě 04, 2011 12:58 pm

(tak, převedeno, tak už snad..když tak jsou v galerce LoSu i:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » stř kvě 04, 2011 1:06 pm

(Jj už fachají! Luxus teda!)

Hey! +nedá mu to a doběhne yohannku v šatně+ Počkej...co je? +nakrčí nechápavě čelo+ Řekl sem něco? Nebo ti něco udělal ten úpír?! Já ho zbiju! +chytne ju za packu, aby mu nezdrhla+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » stř kvě 04, 2011 1:14 pm

+otočí se překvapeně na amona+ co? nééé, upír je skvělej, dal mi košilu, pamatuješ +usměje se+ a ty seš taky skvělej +dá mu pusu a tvář+ jenom už jsem hrozně unavená a sotva vidím... navíc ten alkohol a tak..už taky nix nevydržím.. tak se měj +usměje se a de dom+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř kvě 04, 2011 1:42 pm

Tak dobrou...+mávne jí a de si sednout zpátky+
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » stř kvě 04, 2011 4:02 pm

Amon: Pokrčí ramená a uškrnie sa pri tom. "No to vieš. Keď si taký vážený muž." mrkne naňho. "Ja sa po tom upalovaní zrovna na flák mäsa necítim. Navyše nie som moc hladná. Hranolky mi úplne budú stačiť."

Chris: "Kečup." nadiktuje čašníkovi. "A to modré z neba by tiež mohlo byť." uculí sa, ale už na Chrisa. "Radšej nejaký pomarančový. Jahodový moc rada nemám." zavrtí hlavou. "Dajte do toho niečo, čo nie je moc cítiť, len nie vodku, prosím." Keď čašník odíde, pozrie na Chrisa a Amona. "Vážne? Robil si preňho nejakú...prácu?" trochu upodozrievavo.

yohi: Keď yohannka tak rýchlo zdrhne, pozrie na ňu dosť skamane. "A...no tak....ahoj." mávne za ňou, než zmizne v šatni a keď sa Amon vráti, spýtavo, trochu ospravedlňujúco naňho pozrie. "Dúfam, že neodišla kvôli nám. Keby sme vedeli, že spolu máte nejaké...veci na prediskutovanie, nesadli by sme si k vám."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv kvě 05, 2011 12:19 am

Memory: No to jo..Klea mě váží každou neděli ráno...+odfrkne si+ Jo takhle...no je fakt, že chutně to moc nevypadalo...ale to si nesmíš tak brat. To bych asi byl už vegetarián při mé práci. No nic, drahoušci, yohannka mně zdrhla, rád sem vás viděl, ale nechám vás tu cukrovat osamotě. Mám ještě nějakou práci. +dá na stůl pár bankovek i za ně+ Dnes to máte na mě, tak obsluhu nešetřite. +mrkne na memory+ Bohatou noc..+kývne na chrise a mem olíbne galantně packu a zmizne do šatny a pryč+
Amon
Mág

Příspěvekod Chris Devon » čtv kvě 05, 2011 12:28 am

(á to co bylo pro kleu amonovi uniklo, takže ještě za amona.)

Amon-Memory: Né, +mávne rukou+ znáš to, ženský...my spolu diskutujeme pořád, a rádi! +usměje se...a pak ten zbytek.)

Chris: Nashle...+rozloučí se s amonem+ a děkujem!
Takže slečna je kečupováá? +dá jí pusinku na krček+ Joo a pak ještě hodinky s vodotryskem, znááme. +nechá ju, aby si nadiktovala a přikývne+ Mhm, odkud myslíš, že se znám s Markusem tak dobře. Teda já ho poznal při jiné příležitosti, ale pak pro mě měli nějakej job a...shodou okolností támhle s pánem..+kývne za amonem+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti