Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Jean-Claude » úte dub 26, 2011 5:00 pm

(lach, ted mě napadlo, že ještě že tam má popelník, aby třeba neodklepával do vázy s žabkou, co se tam někde potuluje pořád z dob párty:D)

*a za chvílu skutečně dorazí J-C* to jsou k nám hosti...*podá mu ruku, pak se usadí naproti a chvíli si ho zkoumavě prohlíží, jak testuje, kvůli čemu asi přišel* tohle asi nebude ryze společenská návštěva, ža?*usoudí nakonec*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » úte dub 26, 2011 5:53 pm

(láách! ona je furt tam? beruška!)

+uculí se, vstane a podá mu ruku, pak si zase sedne a potáhne si z cigarety a uculí se, jak ho JC rentgenuje+ To popravdě není. Teda..asi sem se měl nahlásit předem, ale počítám, že vy tu stejně pracujete...celý noci. +chtěl říct od úsvitu do západu..+ Totiž...+típne cigaretu a zadívá se na JC+ Potřeboval bych...laskavost...kterou jsem samozřejmě velmi ochotný dobře odměnit. Zaslechl jsem něco o... ehm"véčku"ehm..+zahuhle to trošku, páč si není jistej, jestli s ním JC nevyrazí (neprorazí) dvéře, tak prvně sonduje+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » úte dub 26, 2011 10:27 pm

(no jooo, sem si ju vyřvala, že tam bude, tak ještě aby s ní něco vyvedli..Frantíci jedni..)

*kývne hlavou* jo, to je pravda..tady je živo celou noc..tedy..skoroživo..*cuknou mu koutky a pak se na něj zadívá, s čím přišel...i přes mumlání ho slyší perfektně, ale v tváři se mu neodrazí nic z toho, co si myslí* zajímavá informace..co jste slyšel....*opře se pohodlně a dává si načas s odpovědí* pak můžu počítat i s tím, že víte..k čemu to je, že..*což není ani tak otázka* řekněme, že vím, o čem mluvíme..*pousměje se* jaká je ta...laskavost?
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » úte dub 26, 2011 11:00 pm

(cha! zrovna té národnosti a vztahu k žábám bych se bála!)

+Sleduje ho upřeným pohledem takovým stylem, jako by se vůbec nebavili o tom, o čem se bavijou, ale o nějaké důležité smlouvě.+ Já dostávám samo zajímavý informace... Mhmmm...+souhlasně zamručí, že přesně ví, k čemu to je+ Bohužel nemám nikoho odpovídajícího, komu bych trošku pustil žilou. +ušklíbne se+ Přitom odměna by byla více než štědrá. +zatváří se, jako by si dával inzerát a nechápal, že se nikdo nehlásí+ Jde o dárek...velmi důležitý dárek. Jestli mi rozumíte. Vážně mi na tom záleží a nemám problém tomu věnovat určitou...pozornost...i materiální.
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » úte dub 26, 2011 11:10 pm

(no práávě:Dtaková..ehm..provokace, jim tam žabku donést)

pustit žilou...*mrkne, pak se rozesměje* doufám, že nemíníte pumpovat někoho od nás...*řekne to žertovno-výhružně, pak toho pobavení nechá, jako když utne a jednoho napadne, že to nikdy vlastně neproběhlo* důležitým dárkům rozumím velmi dobře...*vrátí se k projednávání "obchodu"* možná bych byl schopen vám..řekněme, nějaké...vzorky, zprostředkovat..zdroj si z pochopitelných důvodů nechám pro sebe..*zadívá se na něj tak nějak, že mu to musí být jasné, vzhledem k tomu, že Amon zásobuje naopak Slasti, že...* a uvidíme, jestli bude vyhovovat..*navrhne* berte to jako ..laskavost v rámci našeho...trojitého spolku(jakože oni a Postrach)..*pousměje se mírně* jak jsem řekl, důležitosti dárků jsem si vědom..a kdo ví, třeba někdy budu potřebovat já něco...*stále ten mírný úsměv*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » úte dub 26, 2011 11:29 pm

+usměje se pobaveně amonovitě, ale je si vědom naproti komu to sedí, takže jeho úsměv je spíš taky jen chvilková záležitost, než že by se tam válel po zemi+ to vážně nemíním, tohle není moje aréna. +spíš se pobaveně zatváří na to jak málo se JC baví, ale není to výsměch, jen takovej lehkej náznak úsměvu+
To oceňuju...na dobře zvolených darech se dá postavit svět. Zdroj si klidně nechte, nepotřebuju chodící cisternu. Nakonec...přece to není zas tak hrozný, darovat krev. +tomu se usměje on, při přadstavě, jak úpíři chodijou měnit svou krev za krevní konzervičky do nemocnice, což mu připomene+ Když už mluvíme o těch darech...tady..
Obrázek
Omlouvám se za tu flašku, nic lepšího nebylo po ruce...ale zaručeně je to prvotřídní matroš. Skovte si to na lepší chvíle...ale asi si to přelijte..vypadá to jako kanistr na benzín...
Eee..+přemýšlí o čem to mluvili+ To by bylo vážně milý, +spokojeně se usměje+ Kdyby se zadařilo a ...bylo dosaženo přaného efektu, určitě by neškodilo, kdyby občas něco "káplo". +podívá se na něho, že by pak měl zájem asi o pravidelnej příjem, ale nic velkýho+
Kdybyste něco potřeboval, není nic snadnějšího, než zvednout telefon. Teda...jestli tu máte signál. +nakrčí vtipně čelo+
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » úte dub 26, 2011 11:48 pm

*ale jen at se klidně válí, mají nový koberec:D*
ne, to opravdu není nic hrozného..*široce se usměje, jak mu po podniku těch "cisteren" chodí několik* někteří si to prý dokonce užívají...*zakroutí jakože nevěřícně hlavou, jako by s tím neměl vůůbec nic společného a pak překvapeně mrkne na "kanistr"* oh..merci..*usměje se spokojeně, když se k němu neomylně donese vůně obsahu*
to nebude problém...přiměřené dávky tady zvládneme dostat i přes oceán...výhoda privátních dopravních prostředků...takže.."kapat" může i klidně pravidelně...*kývne, že bere na vědomí* oui, signál máme..i přes data narození místních, držíme krok se současností...nutnost..*připustí* i když jsem vyrozuměl, že u některých je to spíš otázka..preferencí..vyhýbat se moderní technice..*třeba zasr...Ministerstvo, odkama si člověk nezavolá...:)*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » stř dub 27, 2011 12:07 am

+lach! to rači néé..válející se amon už je poslední fáze..+ Já teda né, že bych se nechávala odmoštovávat, ale předpokládám, že s takovýmahle dodávkama +kývne na "dar"+ to rychle doberete zpátky. Joo lidi sou různí...a úpíři evidentně taky. +aby se neřeklo+
Bitte schön, +napije se+ asi je to trošku ještě pocákaný...je to čerstvý..+flaška ještě hřeje no+
To zní jako Disneyland, +usměje se+ měli byste si na futra napsat říše zázraků.
No já spíš myslel, jestli vám to tady funguje - mně ten křáp ve sklepě dost často blbne. Prý signálu moc nesvědčí kamenný zdi, beton a tak. No..popravdě bych se na to taky...ale zase včasných varování a informací není nikdy dost.
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » stř dub 27, 2011 6:18 pm

(muheh, to je pěkný, jak si tam dvoujazyčně notují...:))

*usměje se a zvedne oči od kanistříku, který ho tak trochu hypnotizoval* to je to nejmenší...Disneyland?*zamrká* no, spíš záhrobní říše...*cukne koutky* ach tak..nu, to je pravda, v nižších patrech by asi byl problém..ale tak..tam je mobil celkem k ničemu...*musí se usmát, jak si představí upírky v rakvičkách, jak si posílají mezi sebou smsky a mmsky k sousedovi...fotky ala"já a můj plyšáček na spaní"* a pokud by se tam dostal někdo...živý v nevhodnou dobu..jen dobře, že si nezavolá o pomoc. Jednomu to ušetří papírování a vysvětlování tragických nehod..*pokrčí rameny, jako by nic*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » stř dub 27, 2011 7:40 pm

(no jistěě, hlavně, aby amon poznal, o čem že to mluví!)

Na to byste asi moc prcků nenalákali..ačkoliv dneska...s dětma je to čím dál horší. Měly by sem chodit na exkurzi povinně se školou, aby věděly čeho se bát!
No to je fakt..ale zase..když nebudete moct třeba usnout..+zaculí se a dopije+ Kdybyste potřebovali něco tiše odklidit...+zatváří se, že není případná výpomoc problém+ Ale teď už musím jít. +vstane a podá mu ruku+ Vážně s váma obchoduju rád, +mávne rukou okolo+ líbí se mi váš styl. +a nejen nábytku+
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti