Pokoj č.8

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Kim Jasper » ned dub 24, 2011 2:24 pm

+Dá si rychlou sprchu, šampónem trochu prodrbe vlasy, asi tam má Wenai i nějaký ten čistý ručník. Oblíkne se a vyleze z koupelny. Ještě jí sem-tam kápne kapka z mokrých vlasů.+ Ne, už ani ne. +řekne jak vyleze ven a sedne si k ní na postel.+ Ty jo, já mám hlad. +Natáhne se pro koblihu a cákne si na ni pořádný kopec zmrzliny.+ Da shídaně je bohí. +zamumlá s plnou pusou.+ Tak dnes chceš rozjet ty konkurzy? +zeptá se, když polkne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 24, 2011 2:29 pm

+začne okusovat sendvič+ Jo, ty konkurzy, jen co zjistím, kde jsem včera vytrousila hudební sluch tak začnem. +pokývá hlavou a zakreje si pusu, když zívne+ No a taky ti tady přidělit pokoj, teda jestli tu chceš bydlet, že jo. +koukne na ni tázavě a oždibuje chleba+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned dub 24, 2011 2:38 pm

+Dojí koblihu a vezme si další.+ Jo, já něco takového včera říkala, že jo. +zamyslí se a vzápětí se jí škytne. Také se natáhne po minerálku.+ Předpokládám, že všechny pokoje nejsou takové, jako máš ty. +mrkne na ni.+ Říkalas, že zkušebna je v hotelu?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 24, 2011 2:41 pm

No, nejsou, ale všechno se dá zařídit že jo. V jakym ho chceš patře? Malej velkej +pokrčí rameny+ Jenom pro tebe, nebo tam budeš ještě s někým. +naleje si trochu kafe+ Zkušebna je dole u garáží. Je to tam dokonale odzvučený takže nás nikdo neuslyší.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned dub 24, 2011 2:46 pm

To je mi v zásadě jedno. Ale bydlet bych tam nejradši bydlela sama. Jsem děsná spolubydlící. Ušklíbne se. +vezme si sendvič a taky si nalije kafé.+ Já to spíš myslela tak, že bych to neměla daleko na zkoušky, kdybych tu bydlela. +pokrčí rameny.+ Kolik se u vás platí za noc?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 24, 2011 2:55 pm

No.. já jsem myslela spíš jako jestli tam budeš bydlet s přítelem. +koukne na ni, pak na její mokrý vlasy a stáhne si jednu kapku vody na prst+ Cena? +kouká furt na tu kapku+ No, stovka na noc. Se slevou sedmdesát... Studentskou, jseš student? +koukne na ni+ Klidně můžeš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned dub 24, 2011 3:09 pm

S přítelem... +zopakuje a malinko jí cuknou koutky.+ ...to asi ne. +pokroutí hlavou. Chvíli zamyšleně kouká na Wenain prst, na kterém se třpytí kapka vody. Pohne rukou, jakoby se jí chtěla dotknout, no zastaví se. Zvedne pohled a pohlédne jí do tváře, no hned se zas zadívá jinam a nechá ruku klesnout.+ Studenta už dávno nejsem. To není nic pro mě. +zasměje se po chvilce a opět se tváří normálně.+ Takže třicet za noc?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 24, 2011 3:17 pm

+koukne na ni, když se na ni Kim dívá, ale pak se taky koukne jinam trošku zmateně+ Jo. +pokývá hlavou a roztře kapku na dlavi, pak vyskočí a protáhne se+ Tak co? Půjdem do zkušebny? Zachvíli by měli začít chodit lidi, doufám, že někoho najdem, abysme mohli začít zkoušet. +vytáhne z jednoho šuplíku nějaký noty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned dub 24, 2011 3:27 pm

+Postaví se mnohem pomaleji a radši už nad ničím nepřemýšlí, aby se jí něco z toho neodrazilo ve tváři.+ Jo, můžem. Taky doufám. +vytáhne mobil a zavolá někomu do svýho hotelu, ať jí tam dopraví instrumenty.+ Chceš dnes i něco zkoušet? +koukne na noty.+ Říkalas, že už máš nějaký písničky. To je ono?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 24, 2011 3:31 pm

Jo, to jsou ty písničky, ale myslim, že dneska by sme mohli dát něco spíš víc známýho a ne se rovnou učit nový věci. No i když dneska teda nejspíš budem zkoušet jenom nový lidi. +obuje si boty a prohrábne si vlasy a koukne do zrcadla+ Hm... +zatváří se, ale nic už se sebou nedělá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje