Pokoj č.12

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.12

Příspěvekod Richard Prewett » pon dub 11, 2011 10:54 am

Wenai. +zašeptá proti její ústům také se zavřenýma očima. Jednou rukou jí nepřestává dráždit, druhou přesune do středu jejich beder a s každým novým přírazem, které se stávají čím dál divočejšími, si ji natiskne proti sobě, aby se dostal co nejhlouběji. Z hrdla mu unikají krátké steny, krev se mu žene do slabin a moc dobře ví, že už to nebude dlouho trvat....proto na chvíli zpomalí, aby si tuhle chvíli vychutnal co nejdéle. Otevře oči a pozoruje její tvář.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 11, 2011 3:08 pm

+překvapeně otevře oči, když Richard zpomalí a pohlédne mu do očí, olízne si rty a nadechne se+ Udělej mi to Richarde. Vem si mě. +zašeptá a vášnivě ho políbí a prudce na něj dosedne, aby se dostal co nejhlouběji
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » úte dub 12, 2011 11:11 am

+Usměje se ji do rtů a oči mu zasvítí.+ Udělám. +šeptne a kousne ji do spodního rtu. I druhou ruku přesune na její bedra, sevře ji dlaněmi v bocích. Při jejím dosedu tiše zasténá, no následně prudce vyrazí pánví proti ní, v nové vlně divokých, prudkých pohybů. Přimhouří oči, no nepřestává sledovat její tvář.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 12, 2011 3:53 pm

+hlasitě zasténá a zakloní se, aby cítila co největší rozkoš, ve tváři se jí zračí nesmírné vzrušení, které se najednou zlomí do orgasmu, vykřikne jeho jméno a svírá se kolem něj a nepřestává na něj dosedat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » stř dub 13, 2011 12:10 am

+Jak se kolem něj sevře ve vlně orgasmu, nevydrží to a také se udělá. Mocněji jí sevře boky a drží si ji u sebe, dokud se opět neuklidní. Hlavu si opře o její rameno, vdechuje její vůni a tiše oddechuje.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 13, 2011 10:21 pm

+opře si hlavu o jeho rameno, oddechuje, spokojeně se usmívá a prsty se mu prohrabuje ve vlasech+ Oh, Richarde, +vzdechne zasněně+ Milovat se s tebou je jako sen. +zvedne hlavu, usměje se na něj a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » pát dub 15, 2011 1:22 am

+Jednou rukou ji pohladí po zádech a druhou zaboří do jejich vlasů. Také se spokojeně usmívá do jejího ramene. Pak zvedne hlavu a polibek jí hluboce opětuje.+ To bys mi neměla říkat, nebo já a mé ego se do jednoho těla nevejdeme. +usměje se a zopár praménků vlasů jí zasune za ucho. Náhle však posmutní.+ Budu muset začít balit. +řekne, no nevypadá to, že by měl v plánu ji jen tak rychle pustit.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 15, 2011 2:05 pm

Hm... ráda rozmazluju tvoje ego. A tebe taky. +nosem se otře o jeho nos a rty o jeho rty+ Jo, to bys měl začít, už je dost hodin. +pokývá hlavou a rukama mu bloudí po těle+ Aby jsi to stihnul. Nebo... nebo mě můžeš ještě chvilku nemravně obtěžovat, co ty na to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned dub 17, 2011 12:18 am

+Rozesměje se.+ A takhle mám odejít. +pokroutí hlavou.+ Moc mi to neulehčuješ. +ušklíbne se a sveze se jí rukama na zadeček a jemně jí ho zmáčkne.+ Jaký typ nemravného obtěžování by sis představovala? +zeptá se s úsměvem.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 17, 2011 12:24 am

No... co takhle nějaké osahávání, okousávání a olíbávání na sexy partiích mého těla? +koukne na něj svůdně+ Ale samozřejmě, pokud chceš balit, tak tě nebudu ani v nejmenším zdržovat, můžeš začít hned teď. +mezi řečí se mu otře bradavkami o hrudník, rukama mu sjede po zádec dolů, na zadek a pak na stehna+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje