Ložnice

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Ložnice

Příspěvekod Angel » pon dub 11, 2011 10:02 pm

Ne, nespadl +odvětí krátce. Narozdíl od nich on má paměť velice dobrou, dokonce fotografickou. Pomalu přikývne na souhlas se Spikem+ Děti nebývají agresivní +souhlasí. Trochu couvne a zamračí se, když se na něho upřou dva páry očí v intenzivní pohledu+ To se ti zdálo +popře že by byli oči dítěte podobné těm jeho a vykroutí svou ruku z její+ Vstaň, neseď na zemi +sám se postaví+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon dub 11, 2011 10:11 pm

Angel má pravdu. Junior tu byl dřív než ten kluk. +podpoří Angelovo tvrzení+ On nebyl jen agresivní... +zakroutí pomalu+ ...byl... já nevím... neumím to pojmenovat. +promne si spánky, začíná jí zatraceně bolet hlava. chvíli ještě zkoumá Angelovu tvář, než pomalu přikývne+ Možná, ale přísahala bych, že mi byl takovým zvláštním způsobem povědomí. +zakroutí nad tím hlavou.chvilku zaváhá, když jí Angel vyzve aby se postavila, není si jistá jestli se udrží na nohou, ale nakonec se na ně vyškrábe, jistě využívajíc Spikeovi podpory a rozhlédne se+ Vždycky jsem toužila po závěsu do ložnice. +poznamená, když vidí dveře vyražené z pantů+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte dub 12, 2011 9:56 pm

To je absurdní! +rozčiluje se+ Nemůžete to svádět na toho chudáka. Vůbec tady není, sedí dole v tělocvišně a plete pavučinu +uraženě našpulí rty a nakrčí nos+ Jediný důvod proč to na něj svádíte je, že ho nemáte rádi. Prostě vám vadí +ukáže na ně dva prstem+ že jsem si kromě vás dvou našel ještě někoho na kom mi záleží +obviňuje je+ Nezabila si někdy nějaký děcko? Nebo ty? +těká mezi nimi pohledem, vůbec mu nepřijde že by jeho dotaz byl podivný+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte dub 12, 2011 10:00 pm

+Dlouze vydechne, unaveně a frustrovaně+ Fajn, máš pravdu. Nenávidím Juniora protože ho máš radši než mě. Spokojený? +rozhodní ruce+ Odpověď znáš sám +odsekne odměřeně, založí si ruce na prsou a stáhne se do sebe+ Nebyla si svědkem něčí smrti? Nějakého dítěte? Mohl by se připoutat k tobě a celou dobu tě sledovat.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte dub 12, 2011 10:13 pm

+zatne zuby, aby se nerozkřičela, ze šoku přechází do vzteku, rozčiluje jí fakt že jí někdo napadl ve vlastním domě a Spikeovi výlevy jí nijak nepomáhají+ Spikeu. Junior není žádný chudák. Je to pavouk, který bude jednou mít velikost slůněte a bude požírat lidí. Je všechno možný jenom ne chudák. +vyletí, ale prozatím jen lehce, neměl jí tak obvinovat, a začne zvedat věci z podlahy+ Dítěte bych se nikdy nedotkla. +zakroutí hlavou a otočí se k nim zády, aby zvedla velký šuplík, možná se neotáčí jen proto+ Viděla jsem umírat spoustu lidí... jedno dítě jsem držela za ruku. +zamumlá, než jí další jeho poznámka rozčílí, pořád lepší než se užírat starou a bolestivou vzpomínkou+ No jistě! Zase to hodíte na mě. Taky proč ne, že jo! Já jsem tady ta co používá magii. Co si zahrává se životem. Tak proč by si nemohla pořídit nějakýho toho ducha! A vůbec vás nenapadne, že by mohl být připoutaný k jednomu z vás! +ztěžka zvedne šuplík do výšky a vztekle ho zasune na místo do komody, tak prudce až dřevo zapraští. dobře asi se ze šoku nedostala, nejspíš prodělává nějakou jeho vážnější část, když se dlaněmi zapře o hladké dřevo a skloní hlavu mezi ramena snažíc se zhluboka dýchat, ramena se jí neskutečně třesou. potřebovala by obejmout, ale je v takovém stavu, kdy si o to rozhodně neřekne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte dub 12, 2011 10:29 pm

To je pro tebe typický dělat si ze mě srandu +zajímavé prohlášení když většinou si dělá srandu on z Angela+ On nebude žrát lidi, dostane králíky +už to má naplánované, takže se jen na ni uraženě pračí když o jeho mazlíčkovi mluví tak nehezky+ Hele já děcka nevraždil, to je jako honit štěnice po poušti +řekne to sice z humorem, ale je v tom slyšet skutečné dotčení. I jemu vadí když se mluví o jeho hříších+ My to na tebe nechceme svádět, to jen že to šlo po tobě +přistoupí k ní+ No tak pudlíčku +obejme ji něžně kolem pasu, políbí ji na krk+ Nemrač se lásko +vezme jí za ruku a vtiskne polibek na její zápěstí+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte dub 12, 2011 10:37 pm

+Spikeovi chovatelské plány radši ani nekomentuje, nechce být sprostý nebo agresivní+ Má pravdu v tom že to šlo po tobě +přidá se na Spikeovi stranu, docela vyjmečná situace+ K tomu musí mít nějaký důvod +trochu povolí ve své nepřístupnosti když jí tu vidí tak zranitelnou, ale zároveň cítí taky něco jako odpor. V mysli se mu vybavuje Buffy a Cordeli, dvě ženy které miloval a které byli obě velmi silné+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte dub 12, 2011 10:50 pm

+jen zatřepe hlavou nad Spikeovým prohlášením o králících, nechce se o Juniorovi teď bavit.+ Jo šlo to po mě. +sklouzne pohledem na Spikeovu ruku, kterou jí drží za zápěstí+ Důvod? Jo... nenávidělo mě to. Byl to jen chlapec a čišela z něj taková nenávist, taková zloba. +kroutí nad tím smutně hlavou+ Šlo to po mě ve vlastnim domě. Napadlo mě to ve vlastní ložnici a snažilo se mi to uškrtit vlastní košilí. Sakra. +zakleje+ Měla bych tu být v bezpečí. +povzdechne si+ Muselo to přijít s jedním z nás. +prohlásí rozhodně vzpomínajíc na mladé čokoládové oči+ A pokud se to připoutalo k jednomu z nás... +větu nedokončí, není si jistá jestli jí chce dokončit, protože jestli je duch dítěte spojený s jedním z nich a šel po ní, musí to přeci znamenat, že jí dotyčný tedy jeden z kluků tolik nenávidí... nebo ne?+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte dub 12, 2011 11:09 pm

Nesmíš si to takhle brát +obrátí si ji čelem k sobě, pozvedne za bradu, tak aby jí viděl do obličeje+ Můžeš tomu připomínat matku, nebo třeba vraha. Duchové nejsou racionální, zejména když se zlobí +uhladí jí vlasy, zahrne je za ucho+ Seš tu v bezpečí. Semnou a tady s panem gelovou hlavou. My tě ochráníme +slíbí něžným tonem.+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte dub 12, 2011 11:12 pm

+V duchu souhlasí se vším co Neferet říká, jak vyjmenovává všechny souvislosti, je čím dál tím víc přesvědčen že je za to zodpovědná ona. Uvažuje nad tím že se na ni možná chytlo něco zlého v Hyperionu když tam čarovala. Neřekne však nic, nechává si to pro sebe, protože si myslí že to sám vyřeší+ Má pravdu +přijde k ním blíž. Nemůže se na ni koukat když je tak nešťastný, anižby ji neutěšoval. Přejde jí rukou po zádech+ Ochráníme tě. Od toho tu jsme +něžně, povzbudivě se na ni usměje. Umí lidi uklidňovat pokud skutečně chce+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Darktor