od Neferet » úte dub 12, 2011 10:13 pm
+zatne zuby, aby se nerozkřičela, ze šoku přechází do vzteku, rozčiluje jí fakt že jí někdo napadl ve vlastním domě a Spikeovi výlevy jí nijak nepomáhají+ Spikeu. Junior není žádný chudák. Je to pavouk, který bude jednou mít velikost slůněte a bude požírat lidí. Je všechno možný jenom ne chudák. +vyletí, ale prozatím jen lehce, neměl jí tak obvinovat, a začne zvedat věci z podlahy+ Dítěte bych se nikdy nedotkla. +zakroutí hlavou a otočí se k nim zády, aby zvedla velký šuplík, možná se neotáčí jen proto+ Viděla jsem umírat spoustu lidí... jedno dítě jsem držela za ruku. +zamumlá, než jí další jeho poznámka rozčílí, pořád lepší než se užírat starou a bolestivou vzpomínkou+ No jistě! Zase to hodíte na mě. Taky proč ne, že jo! Já jsem tady ta co používá magii. Co si zahrává se životem. Tak proč by si nemohla pořídit nějakýho toho ducha! A vůbec vás nenapadne, že by mohl být připoutaný k jednomu z vás! +ztěžka zvedne šuplík do výšky a vztekle ho zasune na místo do komody, tak prudce až dřevo zapraští. dobře asi se ze šoku nedostala, nejspíš prodělává nějakou jeho vážnější část, když se dlaněmi zapře o hladké dřevo a skloní hlavu mezi ramena snažíc se zhluboka dýchat, ramena se jí neskutečně třesou. potřebovala by obejmout, ale je v takovém stavu, kdy si o to rozhodně neřekne+
Draco dormiens numquam titillandus