Dojo

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Dojo

Příspěvekod Ares » pát dub 01, 2011 1:59 pm

Snad vědomí, že je nesmrtelný, nebo fakt, že nemůže tak celkem odtrhnout pohled od Beccinho těla, mu zabrání její léčku překouknout a najednou se octne bez zbraně. Je na něm vidět, že ho to trochu zaskočilo, no v okamžiku se opět usmívá. Zvedne ruce nahoru v bezbranném gestu. Hledí jí vyzývavě do očí, co to jiskření mezi nima jen prohlubuje. Měl jsem pocit, že minulé kolo jsem vyhrál já, Rebecco. Takže je to ve skutečnosti jedna jedna. Jak skloní zbraň, postoupí o tu vzdálenost k ní, jakoby ho to k ní jednoduše táhlo...co i táhne..... Měli bysme se domluvit na ceně pro vítěze, co říkáš? navrhne s malým zábleskem v očích.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát dub 01, 2011 8:28 pm

(lach, jsem fakt mimo nebo co, jasně že jedna jedna :D jsem nějak přestala přemýšlet nad tím, co píšu :D)

Zůstane stát na místě, jen trochu vzhlédne, aby mu stále viděla do očí. Jakýho vítěze? Je to nerozhodně ne? Usmívá se a v očích jí blýská.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát dub 01, 2011 9:38 pm

Zatím. usměje se a zablýská na ni svýma očima.
Ares
Bůh

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pon dub 11, 2011 9:36 pm

Málem tady usnul v koutě, když neslyší řinčení zbraní a jak je tam oba vidí, jak zírají na sebe, je mu jasné, že pokračování už asi nebude. Alespoň ne v Dojo. No, tedy, nic moc, zamumlá si pod nos. Zvedne se a jak tiše přišel, tak tiše i odejde.

(konec?)
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon dub 11, 2011 9:58 pm

(no my jsme pak tak nějak pokračovali na večírku - chat - a z večírku na mém sídle..ehm... :roll: )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pon dub 11, 2011 10:01 pm

(jo ták, chudák Bruno by tady vyseděl vejce:D)
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Styx » ned lis 20, 2011 6:01 pm

+dorazí na schůzku s Postrachem, vejde rovnou sem a počká tady na něj+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon lis 21, 2011 5:59 pm

*když zaslechne v doju klepnout dveře, přesune se ze zahrady sem, volně ve sportovním, dokonce i kravaty se vzdal:)* A...tak sis to nerozmyslela..výborně..*pousměje se* chceš se na něco zeptat, vyjasnit si, nebo můžeme rovnou začít?
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » pon lis 21, 2011 7:18 pm

+cukne sebou, jak se tam Postrach znenadání objevil+ Nerozmyslela +zavrtí s úsměvem hlavou+ ...a jen doufám, že toho nebudu litovat +culí se (zatím) vesele+ Využívám svého práva ptát se... nevím, jestli později budu schopna mluvit +zaksichtí se+ Chtěla bych mít trošku představu... zhruba... co se bude dít. Mám vždycky radši jasno předem.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » úte lis 22, 2011 12:23 pm

+cukne sebou, jak se tam Postrach znenadání objevil+ Nerozmyslela +zavrtí s úsměvem hlavou+ ...a jen doufám, že toho nebudu litovat +culí se (zatím) vesele+ Využívám svého práva ptát se... nevím, jestli později budu schopna mluvit +zaksichtí se+ Chtěla bych mít trošku představu... zhruba... co se bude dít. Mám vždycky radši jasno předem.

To je rozumné..*přikývne* Ale nečekej zatím nic závratného...nejdřív tě nechám trochu zahřát a protáhnout. Aby sis neutrhla sval hned na začátku*což skoro zní, že později se jí to klidně stát může* a pak si tě vyzkouším...*zatváří se výhružně* ne, nečekám nějaký vytříbený styl, jen prostě bych rád věděl, jak jsi na tom se sílou a reflexy. Pak se budeme mít od čeho odpíchnout a začít trénovat to, kde jsou největší mezery. Pak, až budeš připravena, ti pozvu sparing partnera. Zatím si budeš muset vystačit se mnou...*přejde si doprostřed* co takhle pár koleček na prokrvení?*mávne rukou podél obvodu doja*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Zkušebny