od Tirage » ned říj 04, 2009 5:32 pm
jasně, že víme, co myslela Mgala následkama. to Tirage tak trochu reje, protože taky zase neni TAK bezbranná
no jo, my jsme zvyké se stěhovat a při průchodech vesmíry se ta vizáž mění steně vždycky trochu sama... až je to někdy i otrava... jestli fakt myslíme stejnýho - no, myslím, že by mi zase tak moc udělat nemohl..., ne že by to nmohlo bejt dost nepříjemný, ale taky už mám něco za sebou a dovedu se bránit, znáte to - taky nevypadáte na ořezávátko. no, berte to tak že já a "kamarádky" jsme tak jako očkovaný, promořený.
odběhne do kabinky něco vyměnit fatimě
jo a paní majitelka se vám svěřuje? to máte dobrý. no samozřejmě, že mám nezávislé zdroje přímu. kdybych měla žíz z Mýtinky, chcípnu hlady. no to asi ne, kuchař a já jsme kámoši, ale rozumíte... jsem projevila zájem o její duševní pohodlí a sebrala mi bonusy. a to tam dřu jak to hovado. no nic.
čeká, jestli se taky nepochlubí, jak vychází s šéfkou
tak tu lahvičku si vezmu, sice do podprdy nejde dát, by tam byla boule. na chlapa taky asi raději použiju hypnózu, než tohle, bude to bezpečnější... ale prádlo beru, lahvičku taky a i pár těch zelanejch krystalů. fatima by mi nevěřila, že jsem si nic nekoupila a o těch kapkách vědět nemusí.
jo, doufám, že vy jste dost chytrá, abyste nic neříkala šéfce. stejně byste měla větší potíže než já - jsou kouzla a kouzala... ale nic ve zlém. pohoda. jen se tak jistím.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.