Pracovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Pracovna

Příspěvekod Spike » úte bře 22, 2011 11:28 pm

Na co? +podiví se+ Stejně víš že tam nic nemáš, když se ti nájem na konci měsíce neodečetl +odrhne nějaké ty papíry stranou, vyskočí si na stůl a natáhne se přes další papíry aby viděl Angelovi pod ruce. Popíjí při tom z lahve a sipe popel na stůl, jen aby to pod ním nechytlo+ Že ti neni šouflo ze vší tý vody +zakroutí hlavou+ Nebo bysme si konečně měli koupit vlastní +poklepe prstem na počítač+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte bře 22, 2011 11:31 pm

Máme účty kdy můžeš jít do mínusu +připomene mu mu. Počká až Neferet otevře počítač a pak se zručně zanoří do hlubin internetového bonkovnictví. Nedělá to poprvé, vlastně nikdy jinak z bankou nekomunikoval, jelikož málo které má noční provoz+ Já mám rád moře +nedodá že je to od té doby co zjistil že ho má ráda Buffy. Nedokázal si pomoct a začal milovat věci, které miluje ona+ Hmmm +zamručí rozladěně, jeho obočí se svraští víc jak kdy jindy. Na obrazovce svítí červená tabulka hlásající že účet byl obstaven+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 22, 2011 11:38 pm

Proč by mělo? Náhodou je to super jít si takhle navečer zaplavat. +zazubí se a vzápětí zamračí, když jí míchá papíry dohromady a sype na ně popel+ Můžeš ten popel aspon sypat sem? +přistrčí mu popelník, který vytáhne z jednoho šuplíku. když tak Angel podivně mručí nenápadně mu nakoukne přes rameno a v zápětí začne dělat že tam není. pokud to dobře pochopila, je nejspíš jediná z těch třech, kdo má nějaký peníze a jelikož její peníze kluci nechtěj, nebude se vnucovat. sebere ze stolu zbytek pošty a přesune se ke stolku, usadí se do křesla, opře se, přehodí nožku přes nožku, dopisy odloží na stolek po ruce a rozlomí pečeť na prvním dopise+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte bře 22, 2011 11:44 pm

Brrr! +otřese se+ Víš že mě jednou nesli na ponorku? +položí řečnickou otázku a poslušně nasipe další popel do popelníku+ Tenhle nás pak vyhodil kilometri od pobřeží. Prej že si na pevninu doplaveme +odfrkne si+ Alespoň sem přišel k pěknýmu SSáckými koabátu, jen mě pak kvůli němu frantíci honili +foukne kouř k obrazovce na kterou nakukuje+ Už sem říkal že sme v prdeli? +zeptá se zvesela+ Mám dojem že až se vrátíme, tak už se do vlastního baráku nedostanem +dopije co má v lahvy+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte bře 22, 2011 11:47 pm

A nedoplavali snad? +zabručí a koutkem oka po něm šlehne pohledem. Odhlásí se od jednoho účtu a jme se hlásit na druhý. I tam svítí červená+ Máš nějaký účet? +zeptá se Spikea. Podle všeho se nikdy o blonďákovi finanční záležitosti nestaral+ Potřeboval bych se napít +povzdechne si když vidí prázdnou lahev+ Nemáš tu ještě něco? +obrátí se na Neferet sedící pohodlně v křesle a dělající že vůbec neexistuje+ To by nebylo dobře. Nechal jsem v trezoru věci, které by se neměli dostat do rukou normálních lidí.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 22, 2011 11:58 pm

Na ponorku? +zvedne překvapeně s obočí+ Co tam s tebou chtěli dělat? +zajímá se, zvedne pohled k Angelovi+ Jo něco tady ještě bude. +přikývne, odloží dopis na stolek a přejde ke kredenci, chvilku přerovnává lahve, než vytáhne jednu z kvalitnějších whisky, asi dárek od někoho známého. vezme sklenku, kdyby si to chtěl Angel dávkovat po troškách+ Znáš to pořekadlo, že jo? Hloupej kdo dává, hloupější kdo nebere? +zeptá se, když odzátkuje lahev a nalije mu alkohol do sklenky+ Promysli to. +požádá ho+ Mám ten barák docela ráda a ráda bych se tam vrátila. Bydlím tam přeci s vámi. Jen kvůli mě vám tolik narostly náklady. +postaví lahev vedle skleničky+ Jenom trezor? +zvedne lehce obočí+ Ona už ta spousta zbraní a krev v ledničce je podezřelá.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř bře 23, 2011 12:11 am

Dělat na nás pokusi, ale utekli jsme a povraždili posádku +svěří se se skrácenou verzí hystorky. Sice ani jemu se nelíbí že by za ně měla Neferet něco platit, to oni by se měli starat o ni. Takovou mají oba výchovu a jak se říká co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš+ Blázníš? Svěřit peníze bance, to je můžeš rovnou spláchnout do záchodu. Navíc, já nikdy nic neměl. Co jsem chtěl, tak jsem si vzal +pokrčí rameny+ Ona má pravdu +houkne polohlasně a trochu se stáhne, kdyby měla přiletět facka nebo tak něco+ A co máme v tom trezoru?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř bře 23, 2011 12:19 am

O tom to není +nalije si do skleničky, protože se mu stejně líp pije z ní než z lahve a napije se. Dá si pořádný doušek, než se opět podívá na počítač+ Spike prostě neumí hospodařit. Když jsem odcházel, byli úspory vpořádku a nic jsme nikde nikomu nedlužili +promne si kořen nosu, už ho zase bolí hlava. Sáhne do kapsy, vytáhne tubičku a dá si pár prášků, konkrétně tři+ To jeti podobné. Jenže už nejsi to co si býval. Už se nenajíš z bezdomovce +spike by se asi najedl, ale Angel sám ne+ Například krystal z Illyrina sarkofágu +navrhne co tam je+ Nef... nemůžeme si vzít tvoje peníze.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř bře 23, 2011 12:32 am

+zvedne lehce obočí+ A kolik vás bylo? +zajímá se dál, těká pohledem mezi těmi dvěma, nakonec si odhrne část papírů na druhé straně stolu a usadí se tam, má chut poznamenat něco ve smyslu "berete si moji krev, tak proč ne peníze" ale moudře jí nevypustí z úst+ A já myslím, že můžete. Můžeš to brát jako mojí investici do budoucnosti. Protože jestli nás vyhodí z Hyperionu nerada bych žila po nějakých skladištích. +pokud by nechtěli bydlet tady je nejspíš rozhodnutá s nimi bydlet i v kanálech, i když osobně doufá, že tak daleko se to nikdy nedostane, to už by museli být hodně zatvrzelí+ Ale pokud je to takovej problém, tak to ber jako půjčku. +navrhne po chvíli+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř bře 23, 2011 12:45 am

Asi čtyři... s ním pět, nebo tak +je to už dávno, za druhé světové, tak si to moc nepamatuje+ Samozřejmě! něco se ti v životě nepovede, sveď to na chudáka Williama +odfrkne si+ Za chvíli budeš říkat že i tvůj rozchod z Buffy byl moje vina, i když jsem v tý době nebyl ani na stejnam kontinentě +zle se na něj podívá. Uražený že na něj Angel všechno svaluje+ To se nestane lásko. Angel to nějak vyřeší, je to přece borec +pošklebuje se mu+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Darktor