Pracovna

Sídlo Neferet

Moderátor: Neferet

Re: Pracovna

Příspěvekod Angel » ned bře 20, 2011 1:11 am

+Přikývne na srozuměnou a vytočí číslo. Chvíli to vyzvání. Za tu dobu pozoruje podél zdi plížícího se Spikes a koutky mu cukají v úsměvu+ Tady Angel. Sony jak se... +ve sluchátku mu ťukne jak ho ten na druhým konci položí. Odtáhne si ho od ucha a nevěřícně na něj koukne, jakoby za to mohl ten nebohý aparát+ On mi to položil +nevěří vlastním slovům+ Ta malí, smrdutá krysa z kanálu si mi s tím dovolila prásknout!
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 1:38 am

+začte se do prvního dopisu obsahující Wolfovo pozvání, v překladu z těch všech kudrlinek, které normálně používá, začínající "Neferet, srdíčko, zrovna nedávno jsem na tebe vzpomínal a uvědomil jsem si, že za velice krátký čas oslavíš své další narozeniny...." a končící "Byl bych velice šťasten, kdyby si se na nějaký čas vrátila a oslavila je s námi.", velice rychle jí došlo, že se jedná o pozvání na ples konaný k jejím narozeninám, tedy pokud se bude chtít dostavit, což nechce, takže se přitom docela mračí+ Ježiši kriste. +nadskočí, když se jí ozve u ucha Spikeův hlas a upustí dopis s jasně mužským písmem, vůbec nezaznamenala, že by se za ní plížil a koukal jí přes rameno+ Musíš se za mnou tak plížit? +otočí k němu hlavu a zamračí se+ Nic důležitého. Jenom mě Wolf láká, abych s ním a s jeho lidmi oslavila narozeniny. Což rozhodně nemam v plánu. Je to rok co rok stejný. +zakroutí hlavou+ Sentimentální stařec, nikdy se nepoučí. +řekne poněkud jemnějším hlasem, což naznačuje že má Wolfa hodně ráda a nemyslí to tak. otočí se opět ke stolu a dopis vloží zpět do obálky a odloží ho stranou. zvedne pohled k Angelovi a pozvedne obočí+ Malá, smrdutá krysa? Někdo koho bych mohla znát? +zajímá se, když se tak Angel rozčiluje a natáhne se přitom pro další dopis+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned bře 20, 2011 9:29 pm

+Nevinně se usměje, jkao že on nic, on muzikant+ Si zbytečně moc lekavá lásko +líbne ji na krk jako omluvu za to že ji vyděsil+ Kdo to je? +vyzvídá zvědavě, ale kupodivu ně žárlivě. Zamračí se+ Ty máš teď někdy narozeniny? +překvapí ho to, jelikož si uvědomí že vlastně ani nevím kdy se přesně Nef narodila+ Sony zase trochu zlobí? +poškrábe se na bradě+ Jen aby to nebylo tím, žes mu naposled useknul prst +výmluvně se na Angela zašklebí. On by asi usek celou ruku+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned bře 20, 2011 9:32 pm

Rád se předvádí +objasné proč se za ní Spike plížil. To že on sám nedělá hluk ani když může ovšem předvádění samozřejmě není+ Narozeniny? +taky spozorní. Na narozeniny žádné z žen které miloval nemá zrovna dobré vzpomínky. O prvních Buffyiných přišel o duši, při dalších se rozešla s Radou a Cordelie přišla k démonické podstatě taky o narozeninách+ Nemyslím. Je to vážně krysa. Démon podobný kryse. Dlužil mi za to že jsem ho nezabil, tak jsem myslel že by nám to mohl splatit v penězích +přimhouří oči+ Neusekl jsem mu prst schválně +hájí se+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 9:40 pm

Jestli to nebude tím, že jen málo kdo se mi plíží za zády. +zašklebí se na něj, ale nakonec se usměje, když jí líbne na krk+ Taky mi přijde. +zazubí se a uspořádá nájezd na Spikeovi vlasy, takže ho zase rukou rozcuchá+ Wolf je... +hledá ty správný slova+ ...skoro jak muj děda. S ním a jeho lidem jsem strávila dva roky, abych se aspon trošku naučila jejich zvykům a upevnila dobrý vztahy. +to že jeho lid jsou vlastně vlkodlaci se už nezmíní+ Jo... +trošku se ošije, nemá ráda narozeniny+ ...asi za tři neděle, 8.dubna. +osvětlí kdy přesně+ Usekl prst? +zamrká a trošku zvedne obočí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned bře 20, 2011 9:57 pm

+Nerudně si vlasy uhladí+ Co to máte za úchylku s těma vlasama? +zamrmlá+ Je to nějaká perverzní věc, kterou bohužel nechápu. Což je divný, protože já chápu všechny úchalárny +uhladí si je zase aby je měl pěkně ulíznuté dozadu+ No dobrý. To je za chvíli. A kolik že ti vlastně bude? +ptá se docela neslušně, ale tak je to Spike+ Víš to jakho nezabil spočíval v tom že mu usekl prst +vysvětlí+ Přiletl se do nějaký rvačky, Svalovec tam machroval z mečem a málem mu usek palici. Jak ten chudák zvednul ruku aby se bránil, tak přišel o malíček. Hold už kluk +přejde k Angelovi a poplácá ho po rameni+ nemá reflexi jako před sto lety +tentokrát líbne jeho+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned bře 20, 2011 10:00 pm

Nejsem to já kdo rád oblepuje lidi černou lepící páskou +odsekne. je na řeči o jeho vlasech vážně alergický, kor když je pronáší Spike. Zvědavě koukne na Nef, taky ho zajímá kolik jí vlastně bude+ Taky jsem se nemusel zastavit vůbec a useknout mu hlavu. Když se kácí les, lítají třísky +zatím co je poslouchá znovu vytočí nějaké číslo+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 10:07 pm

+udusí v sobě smích, když se oba dva tak čertí a raději se začne věnovat dalšímu dopisu, tentokrát to je svazek účtů s dopisem. zpozorní, když Angel zmíní lepící pásku+ Černou lepící páskou? +zvedne lehce obočí a těkne pohledem mezi těmi dvěmi, než se zase začne věnovat papírům před sebeou, zvedne ke Spikeovi pohled, když se jí zeptá kolik jí bude a zase ho skloní+ Dvacet sedm. +zamumlá a začne se mračit na částky na účtech, jak je spěšně prochází+ Aha. +usměje se na ty dva, ten pohled se jí moc zamlouvá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned bře 20, 2011 10:25 pm

+uchechtne se, rozverně, jakoby si to oblepování právě představoval+ Divim se na co to zase myslíš +zabrouká Angelovi do ucha. Přilísá se mu k zádům jako velký kocour, dokonce při tom začne vrnět a zroveň se trochu směje+ To si stará jako tady svalovec +začne mu oždibovat krk a ucho. Zřejmě ho nehodlá nechat vklidu telefonovat+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned bře 20, 2011 10:31 pm

+Zarazí se jak se k němu Spike tak lísá. Není na to zvyklí, na veřejnosti se takových prohřešků proti frajerství normálně nedopouští. Dokonce i před Nef si dával do teď docela pozor. Odtáhne sluchátko od ucha a pootočí hlavu sttanou, tak že na něj trochu vidí. Bohužel ho má schovaného za ramenem, jelikož je blonďák o půl hlavy menší+ Nefetoval jsi náhodou? +zeptá se podezřívavě, ovšem i tak pohladí paži kterou ho Spike objímá+ Bude starší +opraví ho+ Ještě mi nebylo dvacet sedum, ale skoro.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Darktor