Královský dvůr - pokoje pro hosty

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Královský dvůr - pokoje pro hosty

Příspěvekod Neferet » sob bře 19, 2011 3:04 pm

Vyslechnout si život jejich panenek? Bože to zní hrozně, řekni mi, že to není tak hrozný jak to zní. +dožaduje se+ No tak dobrá. +zhluboka vydechne+ Když se někdy starám o Spikea, který se někdy chová jak malej, tak bych to mohla zvládnout. Ne? +zatváří se dost nejistě+ Ale i tak, nemusí přeci všichni vědět, že to s dětmi neumím. Já sama žádný mít nikdy nebudu, ale i tak to zjištění, že to s nimi neumim není nejlepší. +pořád se tváří zkroušeně+ Počkat. +zpozorní+ Jak možná není jediné? Eillen? +podívá se na ni zkoumavě+ Co tajíš?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned bře 20, 2011 9:27 am

Musí se smát, když vidí vyděšenou Nef Neboj. Prosím tě, o nic nejde. Jen ti bude ukazovat panenky a řekne ti, jak se jmenují a co mají rády k jídlu. dostane ze sebe mezi záchvaty smíchu. Pak najednou zvážní. Zatím netajím absolutně nic. Nemám jistotu. Ale myslím, že Michael asi brzy už nebude jedináček. Ale nikomu ani slovo dodá rychle s vážnou tváří Zatím jsem o tom neřekla ani Creaganovi. Dokud nebudu mít jistotu, nechci to rozhlašovat. Kdyby to pak nevyšlo, byl by hodně zklamaný. Vždycky si představoval, že bude mít minimálně dvě děti a nejlépe kluka a holčičku.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 2:37 pm

Jen se směj. +snaží se tvářit vážně, ale nevydrží to dlouho a začne se taky smát, když Eillen zvážní, snaží se zvážnit také+ Neboj se. Nikomu ani slovo. +zvedne dva prsty jakoby v přísaze+ Ty Eillen, co je vlastně ten Samuel zač? +změní raděj téma+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned bře 20, 2011 2:56 pm

Je ráda, že se někomu svěřila a ví, že Nef nic nepoví. Samuel? No, ono je to trošku složitější. Nepochází přímo z Aldormy, ale z Tristenolu a tam má dost složité postavení. Jeho otec je Tristenolský kníže, ale Samuel je nemanželský syn. Otec ho sice uznal, ale většina šlechty se na něj dívá skrz prsty. Luthomar byl jediný ochotný mu dát šanci a vyzkoušel si ho. Evidentně se musel Samuel hodně osvědčit, protože jsem slyšela, že Luthomar za sebe nikdy nikoho nenechal jednat, ale Samuel má to právo. Alespoň co se týká vztahů s Aldormou. dá se do vysvětlování No a když sem poprvé přijel, tak to bylo zrovna v období, kdy by si nepoznala, že já a Creagan se máme rádi. Ani jeden z nás na to období není zrovna hrdý a moc se o tom nemluví. na chvíli zmlkne. No, abych to zkrátila, tak Samuel a Trivet byli jediní, které jsem mohla nazývat přáteli. Triveta jsem znala už mnohem delší dobu a zůstal mi věrný. No a se Samuelem jsme se postupně spřátelili. mluví klidně jako by jí minulost už netrápila, ačkoliv je opak pravdou. Nakonec to Trivet nevydržel, donutil mě a Creagana si všechno vyříkat. Naštěstí ještě nebylo pozdě. trošku se pousměje. Ale zpátky k Samuelovi. Je to taková vrba, cokoliv mu řekneš si nechá pro sebe. Přátel moc nemá, hlavně z důvodu v jaké se pohybuje společnosti a jak se na něj dívají. Proto také k novým lidem bývá většinou ostražitý. Překvapilo mě, že se tě hned ujal a evidentně se s tebou normálně bavil. To mě dost překvapilo. usmívá se.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 3:06 pm

+pozorně jí poslouchá a přitom tak nějak přemýšlí+ Je to podle mě velice milý muž. +pousměje se+ Předpokládám, podle toho jak o něm mluvíš, že si před ním nemusím dělat starosti z toho jak se chovám a tak. +pokývá trošku souhlasně hlavou+ Dokonce mi nabídl, že by mě tu provedl, pokud byste neměli dostatek času. +vzpomene si na jeho nabídku+ A co ten Trivet? +zeptá se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned bře 20, 2011 3:13 pm

Před ním se opravdu nemusíš hlídat. Spíš bych ti doporučila pravý opak. Nemá rád přetvářku. dodá To je od něj milé. Měla bys využít té nabídky. Je to fakt dokonalý společník. Nikdy jsem se s ním nenudila. usmívá se Navíc to vyhovuje i mně, protože se nebudu cítit tak blbě, že tě nechávám samotnou. Trivet? dodá překvapeně No, tak to býval můj kamarád, teď je to navíc i švagr. On a Margarita - Creaganova sestra - jsou regenty a vládnou po dobu, kdy jsme mimo Aldormu. Věkově je přibližně stejně starý jako já. Řekla bych že asi jen o půl roku starší. Je pro mě něco jako brácha. dojde si pro sklenku vody a kývne na Nef, jestli chce také Poznáš ho snadno. Středně vysoký a snad jako jediný na dvoře má černé vlasy. Teď je má přibližně po ramena, ale u něj člověk nikdy neví, co ho popadne a kdy si je zase ostříhá na krátko.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 3:20 pm

Dobré vědět. Žádné přetvařování. +pousměje se a udělá si v hlavě poznámku, trošku zalituje, že se před ním už trošku přetvařovala, ale kdo mohl vědět, že se mu dá tak věřit+ Když myslíš... tak jeho nabídky využiji. +pokývá hlavou+ Netušila jsem, že má Creagan sestru. +pozvedne lehce obočí a přikývne, že si dá taky sklenku vody+ Takže před ním si taky nemusím dávat pozor? Když je to váš regent. +zajímá se+ A Samuel je svobodný nebo má nějakou milou manželku? +nevzpomíná si jestli měl na ruce prsten+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned bře 20, 2011 3:30 pm

Já myslela, že jsem se o sestře někdy zmiňovala. No asi ne tobě, pokrčí rameny, podá ji broušenou sklenici s vodou a pak se zase posadí Vlastně se nemusíš vůbec přetvařovat. Do soukromých komnat smí jen ti, kdo jsou od nás pozváni a před těmi se nepřetvařujeme. Vlastně pro ně jsme jen Eillen a Creagan, žádná královská rodina. Většina lidí, kteří bydlí na hradě jsou staří známí, kteří viděli Creagana vyrůstat od plenek a znají ho tedy z doby, kdy s kralováním neměl žádné zkušenosti. Bylo by docela hnusné začít se k nim chovat jinak. Sama za chvíli poznáš, kdo je kdo. dodá přesvědčeně Ti, před kterýma se budeš sama chtít přetvařovat budou lidé, kteří na první pohled ti budou nesympatičtí. Poznáš je hned, tváří se jako by jim všechno patřilo a na obyčejné lidi se dívají z patra při dotazu, jestli je Samuel svobodný nebo ne se v duchu pousměje, jak je Nef zvědavá, ale na tváři není nic poznat. No, Samuel je zatím sám. Ale bylo by načase, aby se usadil a našel si partnerku. Kdykoliv mu to připomenu, tak mi odpovídá vtipem. Prý, když já jsem si našla krále, tak on také nebude troškařit.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » ned bře 20, 2011 3:39 pm

Děkuju. +vezme si od ní sklenici+ Tak to je skvělé. Obávám se, že moje schopnost přetvařovat se, získala po měsících strávených s kluky, velice vážné trhliny. +zašklebí se vesele+ Tak ještě, že jsou tak lehce rozeznatelní. +pousměje se a upije vody+ Tomu se mi ani nechce věřit. +zatváří se trošku překvapeně, když zjistí, že je Samuel svobodný+ Třeba tě jednou překvapení. +zasměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned bře 20, 2011 3:45 pm

U něj bych se nedivila ničemu. Jednou jsem mu vyprávěla o haloweenu a jak se v našem světě slaví. Tvářil se, že ho to neskonale nudí. Ale pak, když nadešel onen den, tak proti mě vyběhla mumie, zombík a drákula. Samuel se domluvil s Trivetem a Creaganem a šli nás děsit. Měla bys je vidět. Jako, nejdřív jsem se lekla, pak mi došlo kdo to je a už jsem se neudržela a smála se jak blázen. i teď se směje, jak na to vzpomíná. Což mi připomnělo, že jsem jim slíbila, že jim to jednou vrátím. Musím něco vymyslet.
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Aldorma