od Eillen » ned bře 20, 2011 2:56 pm
Je ráda, že se někomu svěřila a ví, že Nef nic nepoví. Samuel? No, ono je to trošku složitější. Nepochází přímo z Aldormy, ale z Tristenolu a tam má dost složité postavení. Jeho otec je Tristenolský kníže, ale Samuel je nemanželský syn. Otec ho sice uznal, ale většina šlechty se na něj dívá skrz prsty. Luthomar byl jediný ochotný mu dát šanci a vyzkoušel si ho. Evidentně se musel Samuel hodně osvědčit, protože jsem slyšela, že Luthomar za sebe nikdy nikoho nenechal jednat, ale Samuel má to právo. Alespoň co se týká vztahů s Aldormou. dá se do vysvětlování No a když sem poprvé přijel, tak to bylo zrovna v období, kdy by si nepoznala, že já a Creagan se máme rádi. Ani jeden z nás na to období není zrovna hrdý a moc se o tom nemluví. na chvíli zmlkne. No, abych to zkrátila, tak Samuel a Trivet byli jediní, které jsem mohla nazývat přáteli. Triveta jsem znala už mnohem delší dobu a zůstal mi věrný. No a se Samuelem jsme se postupně spřátelili. mluví klidně jako by jí minulost už netrápila, ačkoliv je opak pravdou. Nakonec to Trivet nevydržel, donutil mě a Creagana si všechno vyříkat. Naštěstí ještě nebylo pozdě. trošku se pousměje. Ale zpátky k Samuelovi. Je to taková vrba, cokoliv mu řekneš si nechá pro sebe. Přátel moc nemá, hlavně z důvodu v jaké se pohybuje společnosti a jak se na něj dívají. Proto také k novým lidem bývá většinou ostražitý. Překvapilo mě, že se tě hned ujal a evidentně se s tebou normálně bavil. To mě dost překvapilo. usmívá se.
I am not insane, my mother had me tested!