od Neferet » ned bře 20, 2011 1:38 am
+začte se do prvního dopisu obsahující Wolfovo pozvání, v překladu z těch všech kudrlinek, které normálně používá, začínající "Neferet, srdíčko, zrovna nedávno jsem na tebe vzpomínal a uvědomil jsem si, že za velice krátký čas oslavíš své další narozeniny...." a končící "Byl bych velice šťasten, kdyby si se na nějaký čas vrátila a oslavila je s námi.", velice rychle jí došlo, že se jedná o pozvání na ples konaný k jejím narozeninám, tedy pokud se bude chtít dostavit, což nechce, takže se přitom docela mračí+ Ježiši kriste. +nadskočí, když se jí ozve u ucha Spikeův hlas a upustí dopis s jasně mužským písmem, vůbec nezaznamenala, že by se za ní plížil a koukal jí přes rameno+ Musíš se za mnou tak plížit? +otočí k němu hlavu a zamračí se+ Nic důležitého. Jenom mě Wolf láká, abych s ním a s jeho lidmi oslavila narozeniny. Což rozhodně nemam v plánu. Je to rok co rok stejný. +zakroutí hlavou+ Sentimentální stařec, nikdy se nepoučí. +řekne poněkud jemnějším hlasem, což naznačuje že má Wolfa hodně ráda a nemyslí to tak. otočí se opět ke stolu a dopis vloží zpět do obálky a odloží ho stranou. zvedne pohled k Angelovi a pozvedne obočí+ Malá, smrdutá krysa? Někdo koho bych mohla znát? +zajímá se, když se tak Angel rozčiluje a natáhne se přitom pro další dopis+
Draco dormiens numquam titillandus