Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Margarit Black » pát bře 11, 2011 10:57 am

Já ještě mám, děkuji *ukáže na svou sklinku džusu* Tak to bude asi vtipné, když jí to nezávidíš *uculí se* kdy máte představení? ráda bych se přišla podívat *vyzvídá* Jinak nového...celkem tak nic..hodně práce, starostí...*pokrčí rameny* no, a vrátil se mi manžel... *řekne spíš tak nějak do ztracena* Co J-C a Asher? Jak ti dva válčí? Slyšela jsem něco, že se k nim přimotala Manori...*šibalsky se uculí*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » pát bře 11, 2011 11:11 am

no..vtipné...asi jo..z hlediště určitě..*uculí se* a kdy..to nevím, ale hádám, že za pár dní...určitě zas bude nějaké reklama někde..to nepropásneš...*teď se tváří pro změnu, že toho manžela přeslechl on* noo..ti když začnou válčit, odcházím na dlouhou zdravotní procházku...normální člověk aby tu vydýchal ten hustý vzduch....*uculí se* zubatí pak další večer vypadají, jako by si něčeho šlehli...*předvede vtipný zfetovaný výtlem* no...to asi jo, potkávám ji tady..občas...ráno, večer..v noci ne, v noci jsem na procházce*culí se* ale to asi bude víc vědět Jason, já se k J-C do ložnice tak lehce nedostanu...*cuknou mu koutky vesele, ani nevypadá, že by mu to případně vadilo..* ale...proč se nezeptáš jí? v práci? *vzpomene si, že ji víděl vlát ráno v bystrozorském plášti do práce*hm..tak vrátil?*zeptá se z ničeho nic*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » sob bře 12, 2011 8:40 pm

*tlemí se téměř všemu, co říká, až na ten konec* Tak to jsem pak zvědavá, jaké bude představení *zatváří se šibalsky a začne se fest hihňat, když ukáže ten přiblble vytlemený výraz* No tak ti musí mít pecku... *pak na něj kouká trochu překvapeně* Se rád procházíš v noci? *pak se ušklíbne nad tou prací* Ehm...já jsem si defacto udělala takovou delší dovču, takže jsem Man neviděla ani nepamatuju, ale určitě se jí poptám blíž, jak s ní budu...rozhodně bych se do práce už měla vrátit *zauvažuje a pak na chvíli koukne trochu mimo* Mhm, vrátil *pokrčí rameny* Ale nevím, jak to bude..zatím jsme přátelé *dodá, aby se nemusel zas nějak moc vyptávat* A jak ty? Už se tu některé z bab podařilo tě dostat? *šibalsky na něj mrkne*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » ned bře 13, 2011 1:17 pm

No..rád...radši...ale většinou, když nejsem tady, tak obrážím nějaký ten večírek nebo tak..*pokrčí rameny*člověk si zvykne na ten obrácený režim, pochodovat v noci a spát ve dne..to je jediná doba, kdy je tady relativně klid a ticho...trochu jako v hrobě*uculí se* tak dovču, hm...*pozoruje ju, když přijde řada na manžela* takže..je všechno relativně v pořádku?*zeptá se a pak se rozesměje* já se jen tak nenechám...ještě by mi pak zatrhla závislácké večírky a to bych nepřežil...
Phillip
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » pát bře 18, 2011 2:35 pm

*směje se s ním* Noo, to by mladý pán nepřežil, co? Ty noční výlety ti teda musí dát zabrat *chechtá se a pak se rozhlédne* Jo, jako v hrobě *dobře se baví* Tak nějak jo...uvidíme, co se z toho vyklube...rozhodně si ale nenechám ujít další představení nebo nějaké akce *šibalsky se usmívá* Tos mi připomněl, že bych mohla do té práce i zajít.. *zauvažuje nahlas trochu zahanbeně, že už tam dlouho nebyla* Ale teď..pověz mi nějaké drby *zvědavě a natěšeně na něj kouká*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » sob bře 19, 2011 3:43 pm

ne, t oby nepřežil...*přikývne s úsměvem a pak sehraje úlek* no nazdar, když už lidem připomínám práci, to jsem ztracen...budu muset říct, at mě někdo radši zakousne...*vrtí nad sebou hlavou*drby?hm...ani nevím, co by tak...všechno je tady profláklé...jinak normálně...občas to někdo tady přežene..občas máme návštěvu..někdy je návštěva vynesená v koberci zas ven..normálka..*upije* hm a jinak moc nevím...poslední dobou vídám hodně nových tváří po městě...ale kdo, nebo co jsou..se radši moc neptám..
Phillip
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » pon bře 21, 2011 8:41 am

*vypleští na oko oči (lach, to zní šíleně:))* Žádné zakusování nebude...jako moc velké zakusování...však ty víš, jak to myslím *chechtá se* Sakra, zas nic nevím... *ohrne ret* Noví lidi? *diví se* To je zajímavé..a říkáš, že lepší je jim se vyhnout..hm..zas nic..
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » čtv bře 24, 2011 4:48 pm

(láách)

*pobaveně ju pozoruje* jo, vím, jak to myslíš...*uculí se* no...spíš se mě ptej konkrétně..možná vím něco, co ty ne...*zavlní obočím* aniž bych to tušil...jo, noví lidi...nebo, co to je, za havět..tady si jeden nemůže být pomalu jistý...a potkat obyčejného člověka je nadlidský výkon...
Phillip
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » ned bře 27, 2011 1:57 pm

Tak já nevííím...třebaaaa..třeba jak je na tom tady ta "sebranka"? *zašeptá s úšklebkem* Co Aubrey a tak?
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » pát dub 01, 2011 1:27 pm

Aubrey...no, je Aubrey..co můžeš čekat...*zašklebí se* i když poslední dobou se chová nějak podezřele vzorně...a je nějak podezřele dobře naladěn...tak čekám, odkud začnou vypadávat mrtvoly....*trochu se oklepe* jinak tu tak většina prohání každou sukni, co sem vleze..někteří i kalhoty...kterým to je fuk...*uculí se*

(možná můžem pokračovat večer?? na chatu?)
Phillip
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti