od Styx » čtv bře 10, 2011 7:14 pm
Ty myslíš, že bude nějaké příště? +mrkne po něm očkem+ Nevím, nevím, jestli ještě někdy najdu odvahu povídat si s tebou. Teď překonávám své zábrany jen díky tomuhle skvělému vínu +přiloží si sklenku ke rtům a napije se, přitom ho zvědavě pozoruje+ Hm... stojí na tebe dlouhé fronty ochotných dárců krve, nemáš žádné přirozené nepřátele, v žebříčku moci stojíš na nejvyšším stupínku... to vypadá na hodně dlouhý život. Popravdě, nevím, jestli je to výhoda.. žít tisíc let +usměje se rozverně+ Mimochodem... který způsob se ti víc líbí... když oběť trpí nebo si to užívá +zamyšleně si zastrčí neposlušný pramen vlasů za ucho+ Ne, to ne, vůbec nepochybuji, že bys to jako nejvyšší upír nepoznal. Jen mě spíš překvapilo, že si tak pozorně všímáš každého hosta, který přijde na představení. Proč je ovládáš... je to trest... nebo jenom rozmar? +hodně se snaží, aby zněla lhostejně a JC na ní nepoznal, jak moc ji to zajímá. Zamaskuje to tím, že si labužnicky pochutnává na typické francouzské slané palačince se šunkou, sýrem a žampiony+ Tak na to jsem opravdu zvědavá +zavlní obočím+ Ještě nikdy jsem neviděla upíra za úsvitu, a myslím, že už ani nikdy neuvidím. Jsem ti vděčná, že mi to dovolíš +udělá si pohodlí, aby měla na něj lepší výhled+ Neboj se, já ti ho neukousnu, to bych si nedovolila. Je přece tvůj +Jason, samozřejmě+ Mně by se například taky nelíbilo dělit se s tebou o mého vlka +koukne na něj zkoumavě, jestli pochopil její narážku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)