Trochu se stáhne, když se objeví týpek, a sleduje co bude, ale když jí Wenai druhýho panáka strčí do ruky, pobaveně se zasměje. Ty jsi vážně číslo. Kroutí hlavou a neodpustí si trochu škodolibý úsměv na kluka. Na tvý, čertíku. Zazubí se a kopne to do sebe. Pak se k ní nakloní a zašeptá jí do ucha. Ale že jsi s ním pěkně vyběhla. Cuknou jí koutky.
+rošťácky se na Christu usměje+ No, ovšem obávám se, že na druhou rundu budem muset sehnat někoho jinýho, tenhle se už nevrátí. +zasměje se a koukne za odcházejícím klukem+ Hm... škoda, docela ušel. Ale co už. +hodí na stůl nějaký peníze, když jim barman podá dvě piva a zapálí si a zahledí se na podium+ Nebo sbalim tamtoho. +ukáže na zpěváka+ Ten by nám mohl koupit rovnou celou flašku.
Jo, taky bych řekla, že už se nevrátí. Sleduje směr, kam ukazuje a zasměje se. No nemáš zrovna nízký ambice. Pak přistoupí blíž a stoupne si těsně před ní. A co kdybych já sbalila tebe? Provokativně se jí dívá do očí, ale občas její pohled sklouzne na její rty.
( jasně, zařídíme, vyřídíme, zázraky na počkání nemožné do tří dnů! )
Jasně, já nejsem žádnej amatér. +v úsměvu našpulí rty+ Ty mě? No tak zkusit to můžeš, ale já jsem vyšší liga, myslíš, že se ti to povede, Chilly? +nakloní se k ní a zašeptá jí do ucha+
To máš teda recht, že nejsi. Opře se rukama o bar vedle jejího těla a přitiskne se k ní celým tělem. Nejsem si jistá, ale hodlám to zkusit. Zašeptá jí do rtů a zlehka se svými rty dotkne jejích.
Tak jo. +zašeptá jí do rtů+ A snaž se. +stehnem jí přejede po stehnu a hluboce, ale pomalu ji políbí, chytne ji za boky a přitiskne k sobě+ Něčím mě ohrom. +zaculí se na ni+
Fajn, tak moment. Zavrčí tlumeně a lehce ji kousne do rtu. Pak ji pustí, koupí celou flašku tequily, vezme ji za ruku a vyrazí k východu. Tak jdeme...Blýskne úsměvem a nabere směr již ztemnělá pláž.
Jej, ty ses nějak rozjela, sbalíš mě na hvězdy? +směje se a vyběhne po schodech, na ulicích je tma, moc lidí venku není, jde za Christou a po cestě se jí nenápadně snaží sebrat tu tequilu a napít se, mlsně se olizuje a culí se+
Hej, co to děláš? +rozesměje se a uhne s flaškou aby ji nechytila+ Chtěla bys? Co? Chtěla? Se napít? +mává s falškou tak aby ji Wenai nemohla chytnout+