Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce a vchod

Příspěvekod Memory » ned úno 27, 2011 5:07 pm

(asi trošku zasekli :pii )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř bře 02, 2011 12:46 pm

(moc se omlouvám, ale stále marodím a nezvládám tady sedět celej den :oops: :roll: )

Okey, tak nejdřív vás tu trochu provedu, pošlu zprávu Manori, protože mám dojem, že bysme u toho měli být obě, nerada bych třeba slíbila něco, s čím by nesouhlasila, nebo tak. Usměje se. Zároveň zlehka mávne rukou a když se objeví velký stříbrný vlk, nadiktuje mu zprávu pro Man a pošle ho za ní. Tak a můžem se vrhnout na tu prohlídku. Pojďte za mnou. Mrkne na něj a vejde do dílny, která navazuje na obchod. Takže tady je taková menší dílna, dělají se tady jen drobnější a lehčí úpravy a opravy, které se dají zvládnout na počkání. Pak je ještě jedna, mnohem větší, pod námi. Píchne prstem k zemi. Pak je tu kancelář, tam jste možná byl... Ukáže na jedny ze dveří, když vyjdou z dílny. No a dál tu jsou sklady, zkušebny a malá, roztomilá pobočka, kterou má pod palcem náš tichý společník. Usměje se tajemně. Máte nějaké dotazy, nebo je něco, co byste chtěl ještě vidět? Pohlédne mu do očí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kristián » čtv bře 03, 2011 2:35 pm

(v pohode)

+I keď už vyčarovať Patrona videl, zakaždým ho to trochu ohromí.+ Takže vy ste tiež čarodejka. +povie logicky a je to skôr skonštatovanie, než otázka. Nasleduje ju a všetko si to tam dôkladne prezerá skúseným okom znalca.+ Tichý spoločník? +podiví sa.+ Je tak tichý, až je v utajení, či mi o ňom môžete prezradiť niečo viac? +usmeje sa na ňu malým podvihnutím kútikov.+ Celkom rád by som si pozrel tú dolnú dielňu. Postrach spomínal, že tu máte dokonca zaujíavé typy zbraní. +v očiach mu prebleskne zvedavosť a malinká nedočkavosť.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv bře 03, 2011 3:46 pm

No jo, taky, mimo jiné. Uculí se, ale dál to nerozvádí. Nee, až tak tichý není. Usměje se. Je to takový speciální sortiment pro zdejší upírstvo a ten tichý společník je Jean-Claude, nevím jestli jste už o něm slyšel. Pohlédne na něj tázavě. To ano, máme, tak pojďte za mnou. Usměje se chápavě a vede ho do hlubin podniku.

(takže dál témátko Dílna a sklady, ju?:) )

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » ned bře 06, 2011 12:07 am

Zastaví své černé ferrari poněkud prudčeji než se na takovou káru sluší, takže brzdy na protest zakvílí. Vyskočí ven energicky vejde do obchodu. A než někdo dojde, prohlíží si vystavené kousky a začne uvažovat, že by si taky něco dokoupil.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 07, 2011 11:30 pm

Vyleze z pracovny a překvapeně se zadívá na Gabriela. Gabrieli, co tu děláš? Pak se zatváří znepokojeně. Stalo se něco?

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » pon bře 07, 2011 11:36 pm

Otočí se k ní a pousměje se. Ahoj. Pak jeho úsměv pohasne a zvážní. Bohužel ano, nejspíš stalo. Jedu z hotelu Lafayette, kde jsem našela Syr objímající svou zbraň, jakoby to byla poslední věc, která jí zachrání. Odmlčí se a vážně jí pohlédne do očí. Navštívil jí Darius... Je v pořádku, klid. Zarazí ji, když vidí, že se nadechuje k palbě otázek. Ale Darius je prý daleko silnější než jindy...a vyhrožoval jí, že se vrátí. Za ní. Upřesní a potřese hlavou. Chtěla, abych tě varoval...Takže buď opatrná, jasný? Pousměje se trochu.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 07, 2011 11:40 pm

Trochu přiškrceně polkne a mimoděk se dotkne svého browningu, jakoby se chtěla ujistit, že tam opravdu je. Neboj, vždycky jsem opatrná. Pousměje se a aby ho uklidnila, tváří se víc nad věcí, než se skutečně cítí. Darius silnější než kdy dřív. To není dobré. Ale děkuju, že jsi mi to řekl. Usměje se a zlehka se dotkne jeho ruky, kterou má položenou na pultu.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » pon bře 07, 2011 11:42 pm

Já vím, že jsi, jen jsem se potřeboval ujistit, že budeš ještě víc. Pousměje a lehce jí ruku stiskne. Tak já zas pojedu, jsem unavený a nutně potřebuju sprchu. Zazubí se na ni, mávne jí a je fuč.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon bře 07, 2011 11:43 pm

Jo, díky. Tak se měj. Rozloučí se a zamyšleně a trochu znepokojeně se za ním chvíli dívá. Pak se otočí a zmizí zase vzadu.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins