Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Christa » sob bře 05, 2011 11:39 pm

Zasměje se jejímu líčení. No jo, rodina dokáže být někdy pěkně otravná. Opře se z boku o kabinku. Já se měla taky vcelku nezáživně. Ono je fajn, když člověk hraje v kapele, je to vzrušující a tak, ale po čase to začne být trochu jednotvárný. Zkoušky, koncert, afterpárty, ranní kocovina..a tak pořád dokola. Tváří se znuděně, ale v očích jí pobaveně jiskří. Takže bych samozřejmě neměnila, je to skvělej život. Zakření se.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob bře 05, 2011 11:53 pm

+zasměje se+ No jasně, to musí bejt strašná otrava, když je někdo slavnej, co? +asi za pět minut vyjde z kabinky, kopletně oblečená, suchý vlasy stáhlý do culíku, černý tříčtvrťáky, černý tílko, černý glády a červený kšandy, z kapsy vytáhne krabičku dvacítek a hned si jednu zapálí+ Taky bych to brala, na něco hrát, teda dobře na něco hrát. +uculí se na něj+ Protože se obávám,že jsem dřevo. Jdeme, bejby? +kývne na ni, mrknne a plácne ji po zadku+ Už bych si docela dala pivo. +šouravě se vydá do města, pomalu se začíná stmívat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » ned bře 06, 2011 12:04 am

Když vyjde z kabinky, sjede si ji dlouhým pohledem a zvedne koutek rtů v úsměvu. Sekne ti to. Zalichotí jí a odlepí se od kabinky. Hele, ale to není nijak těžký...teda aspoň hrát na bassovku není tak těžký, jako třeba sólovka nebo bicí. Já nikdy nepochopila, jak dokážou na bicí hrát...taková rychlost a každá končetina dělá něco jinýho. Neuvěřitelný! Potřese nechápavě hlavou. Souhlasím s tebou, bejby, mám žízeň, že bych vypila půl moře. Zasměje se. No dobře, tak moře ne, máš pravdu. Uculí se. Ale přidej, tímhle tempem tam dojdem pozítří. Popíchne ji s úsměvem a lehce ji šťouchne do žebra. V očích jí jiskří ďábelské plamínky.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned bře 06, 2011 12:13 am

Na bicí jsem kdysi uměla takový to: dum-dum-dumdum-dum +zazpívá základní rytmus+ Ale když jsem vzala do ruky basovku, tak mi přišlo, že držím v náruči mimozemšťana. +zasměje se+ Přidej, přidej. +zavrtí hlavou, ale zrychlý+ Ty mě chceš uhnat a večer ještě ani nezačal, však oni nám neutečou, stejně začnou až když přijdem. Ale moment... +zarazí se a dělá že poslouchá+ Něco slyším... někdo mě volá... někdo mě chce, to bude moje pivo! +zrychlí ještě víc+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » ned bře 06, 2011 12:19 am

Mimozemšťana, tak to je dobrý. Zasměje se. No, možná nejen pivo... Přivře oči a sjede ji významným pohledem, ale pak se zasměje. Ale máš recht, svý pivo slyším taky. A zrychlí taky výrazně. Jestli budou zrychlovat dál, tak za chvíli uspořádají závody.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned bře 06, 2011 12:27 am

+zvedne koutek v úsměvu a vyzývavě na ni mrkne, pak zahne do jedné postraní uličky a projde jakousi bránou, na dvoře tam postávají hloučky metalistů a podobná sebranka a kouří a pijou, Wenai zamíří do dveří do klubu, jen kývne na chlápka u vchodu a ten jí dá razítko na ruku, je na něm vačice, na tom razítku, Wenai seběhne schody dolů a jsou v klubu, neomítnutý cihlový zdi, zakouřeno, normálka, na jednom konci bar, na druhým podium, kde už si chystaj nástroje, Wenai rovnou zamíří k baru+ Ahoj, pivo. +koukne na Christu+ Dvě piva, aby mi neupíjela. +uculí se na Christu rošťácky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » ned bře 06, 2011 12:35 am

Opře se bokem o bar a krátce pohlédne k podiu. Je fajn být občas taky na druhý straně tohodle tyjátru. Uculí se pobaveně. Tss, tak neupíjela jo? To by ses ani nechtěla rozdělit? S kámoškou? Pozvedne obočí a blýskne úsměvem.

(lach, proč zrovna vačice? je to aspoň ta šilhavá, Heidi? :D)
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned bře 06, 2011 12:46 am

(já nevim, prostě mě napadla vačice :mrgreen: )

+koukne na ni+ Já se s tebou klidně rozdělím o spoustu věcí, ale o pivo ne, pivo +zvedne prst+ To je srdcová záležitost. Třeba se s tebou podělím o tady toho luxusního jointa plnýho skvělý trávy z Irska. +vyloví z peněženky dlouhýho jointa a podá jí ho+ Na, odpal ho. +chytne pivo, co jim tam dal barman a napije se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » ned bře 06, 2011 12:53 am

No jo, máš jediný štěstí, že to naprosto chápu, tuhle srdcovku. Culí se a při pohledu na jointa jí zasvítí oči. No tak to je dobrá náhrada, to jo. Vezme ho a podpálí a hned nedočkavě potáhne. Hmmm, skvělý! Přivře oči a koukne na ni. Pak jí podá jointa a vezme si pivo. Tak, máš nějakej super origoš přípitek? Mrkne na ni.

(heh kdybych mlela kraviny, tak se nediv, já nehulim, takže nevim naprosto jak to probíhá :D)
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned bře 06, 2011 1:02 am

No... +zamyslí se, vezme si od ní jointa a slastně si s přivřenýma očima potáhne, chvilku to v sobě drží a vyfoukne to+ Na sex, drogy a rock n´roll? +zazubí se na ni tázavě a zvedne půllitr v přípitku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions