Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 20, 2011 1:23 pm

Jo myslim. A víš, že to s tebou nemyslim špatně. +chytne ho za ruku a oba i s krabicí je přemístí domů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob bře 05, 2011 9:14 pm

+stojí na pláži v prkno pod paží a s úsměvem se kouká na krásný vlny, je odpoledne, ale je tam jenom pár lidí, najednou se rozběhne, položí prkno a lehne si na něj, odpádluje za vlny, posadí se na prkno a sleduje, kdy půjde nějaká dobrá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » sob bře 05, 2011 9:41 pm

Sejde na pláž a pohledem přejede moře, až najde povědomou postavičku, balancující na prkně. Sedne si do písku, zapálí si cigaretu a se slabým úsměvem ji pozoruje.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob bře 05, 2011 9:49 pm

+sjede si pár vln, až slítne do vody a v jedné se málem utopí, vynoří se, prská vodu a s celkem naštvaným výrazem jde na pláž, prkno táhne za sebou, když ji uvidí, tak se na ni usměje a vůbec má najednou lepší náladu+ Tě bůch. +kývne jí a odepne si leash z kotníku+ Dneska nesurfuješ? +vykroutí si vodu z vlasů a hodí si je dozadu a krapet ji při tom postříká+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » sob bře 05, 2011 10:00 pm

Pic. Usměje se, naposled potáhne a špačka zaduší v písku. Ne, dnes ne. Nějak se mi nechce. Ale šlo ti to dobře. Mrkne na ni pochvalně. Co máš na dnešek za plány? Koukne na ni nahoru a jak stojí proti slunci, mhouří do něj oči. Že má na hlavě sluneční brýle ji buď nedojde nebo je jí to spíš fuk.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob bře 05, 2011 10:03 pm

No... chci zajít do Pin-upu na trochu té společensky nepřijatelné hudby, jdeš se mnou? Teď jsem se chtěla jít osprchovat, abych nebyla slaná a ulepená od moře. +ošije se+ Máš cigáro? Já je sebou nemám a mám na jedno děsnou chuť.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » sob bře 05, 2011 10:27 pm

Tak tomu říkám nápad. Jo jasně mám. A doufám, že z nich není drť. Vždycky když je do těchhle kalhot nacpu, vypadají jak když je vytáhnu krávě z huby. Zašklebí se pobaveně a pak zašátrá v kapse. Vytáhne lehce pomačkanou krabičku, ale cigarety jsou kupodivu vcelku. Natáhne k ní ruku s otevřenou krabičkou.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob bře 05, 2011 10:33 pm

Dík, +vezme si cigáro a nechá si ho zapálit+ Náhodou to jsou pěkný kalhoty. +koukne jí na zadek+ Pudeš se mnou? Budu za chvilku, pak můžeme vyrazit. +ani nečeká na odpověď a kouřící se vydá k převlíkacím kabinkám+ Dneska hrajou Distubed, takže to bude mazec, snad teda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » sob bře 05, 2011 11:01 pm

Taky jsou moje oblíbený. Uculí se, zvedne se, otře ze sebe zrnka písku a srovná s ní krok. Hmm, tak to rozhodně bude nářez, ti jedou vždycky na stodvacet procent. Minimálně. Uculí se. A jak ses měla, co jsme se neviděli? Koukne na ni zvědavě a zároveň si vychutnává pohled na její tvář z profilu.
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob bře 05, 2011 11:13 pm

Ále, docela nuda, jeden kluk se mě pokoušel naučit řídit auto, protože to ještě neumim, no, závodník ze mě nebune. +usměje se na ni a pořádně si potáhne+ A jednou jsem se neuvěřitelně zhulila opiem, jenže mě tak našel brácha a protože se tam ještě náhodou válela jedna prázdná lahev vodky, tak mi promluvil do duše. +zakoulí očima, jako kdyby mluvila o rodičích+ Fakt děs, by měl zase začít pořádně chodit do práce, aby na mě neměl pořád čas, mám ho v jednom kuse za zadkem, takže tu asi zůstanu co nejdýl. On Ameriku moc nemusí, takže sem nepřijede. Aspoň doufám teda. +doujdou ke kabimkám, Wenai hodí vajgl do písku, opře prkno o stěnu a odemkne svou, pronajatou kabinku a zapadne dovnitř+ A co ty? Co kapela?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions