od Styx » ned bře 06, 2011 12:50 pm
Jsi skvělý hostitel. Tohle doufám o tobě můžu šířit +zasměje se pobaveně+ Já vím, někdy jsem až moc zvídavá. Nepatřím k lidem, co sedí v koutě a mlčky na tebe zírají jako na vzácný obraz v muzeu. Proto jsem si vybrala právě tebe, abych si o upírech a Slastech doplnila nepřesné, nebo zkreslené informace +ušklíbne se šibalsky+ Musím dodat, že to bylo opravdu správné rozhodnutí. Zbavila jsem se té strnulosti králíčka, choulícího se strachy před dravcem. Protože ty opravdu nekoušeš +rozesměje se tomu, jak to vyznělo, ale pak trochu zvážní+ Slyšela jsem, že umíš přivolávat a ovládat vlkodlaky. Co s nimi… děláš? +ve tváři se jí zračí napětí, co uslyší za odpověď a znásobí se nepatrným leknutím, když se JC najednou objeví přímo před ní, aniž by postřehla jeho pohyb+ Tady není o překvapení nouze +usměje se trošku nervózně a zrak jí sklouzne na jeho odhalenou hruď. Hlasitě polkne knedlík, který se jí usadil v krku a nemůže odtrhnout zrak od vypáleného kříže. Mimoděk jí vystřelí ruka nahoru, jako by se chtěla té obrovské jizvy dotknout, ale včas se vzpamatuje a rychle stáhne ruku zpátky. Pak zvedne hlavu a zadívá se mu pozorně do tváře+ Vypadáš… lidsky +zašeptá, jako by se bála, aby svým hlasem nezlomila to zvláštní kouzlo, ve kterém tady před ní stojí mocný upír, zcela „nahý“, bez pláště své obrovské moci+ Jean-Claude… jsem poctěna, žes mi ukázal i svoji skutečnou tvář, kterou asi moc často neukazuješ +hlas se jí nepatrně chvěje+ Musím ale říct, že i bez všech těch iluzí a triků vypadáš na svůj věk... opravdu dobře +odlehčí smíchem to napjaté ovzduší, způsobené momentem překvapení+ Takže slunce má na vás takovou sílu, i kdybyste byli třeba deset metrů pod zemí +pozvedne udiveně obočí+ Hm… opravdu vysoká daň… každé ráno umírat... Nic není zadarmo +pokrčí zamyšleně rameny+ To je škoda, že se nám čas krátí, cítím se tady s tebou moc fajn. Což bych nikdy předtím neřekla +ušklíbne se vesele+ Hlavně mi dej vědět včas, až to na tebe… přijde +trošičku se snaží zlehčit ten blížící se konec+
(kruci, to je zase úplná povídka:D)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)