Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv úno 24, 2011 10:49 pm

No právě! +řekne to důrazně, ale hlas nezvedne+ Já jsem to věděl ty můj sladký skřivánku +je nějaký rozněžnělí a to nic nepil. Přitáhne si její ruku k tváři a políbí ji na hřbet, dlouze, skoro to vypadá jakoby ji nikdy nechtěl pustit+ Neumím dohánět zmeškané, já už na nic nespěchám +zní to skoro smutně+ Nemohlo +řekne jenom krátce. On už je tak ješitný, že ho žádné pochvaly ješitnějším neudělají. Neuhne nohou když se ho dotkne, jen se na ni dlouze podívá+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » čtv úno 24, 2011 11:03 pm

+šťastně se usmívá,když opět použije přezdívku co jí dal a vychutnává si jeho polibek, ikdyž je jen na ruku+ Dneska se smutnit nebude to ti říkám rovnou +řekne a neuhne pohledem když se na ní zvědavě zadívá.Přisune si dortík, který určitě obsluha donesla. Kousek si uždíbne a slastně přivře oči+ Je skvělý. To musíš hned ochutnat. Ham +řekne nadšeně a nabídne mu s výzvou v očích lžičku s tou delikatesou+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv úno 24, 2011 11:15 pm

Já přeci nesmutní skřivánku +ujistí ji, protože on rozhodně skutečně nesmutní. To on dokáže jen při určitých příležitostech+ To věřím že je skvělí +souhlasí a pozoruje jak se Sam tváří doslova s fascinací, i když ji na obličeji samozřejmě nedá znát+ Jsou tu lidi +upozorní ji, ale spíše jen tak pro formu, protože hned si od ní sousto vezme. Labužnicky slízne dort ze lžičky+ Sladký jako ty +řekne jen co se mu podaří polknout. Na horním rtu mu utkví čokoláda, tak začne hledat ubrousek+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » čtv úno 24, 2011 11:36 pm

Bojíš se,že ti zkazím pověst? +uličnicky se uculuje,ale je ráda, že jí neodmítl+ Tak uvidíme jestli časem nezměníš názor až mě blíž poznáš,se všema chybama +tváří se dosti vesele a musí bojovat s chutí mu tu čokoládu alespon setřít prstem+ Tady máš +s tajemným úsměvem mu podá ubrousek. Nikdo nemůže vědět co se jí při pohledu na čokoládu honilo hlavou+ Myslím, že by jsme to dneska neměli přehánět. Nerada bych něco uspěchala +potřese trochu hlavou, aby se zbavila nemravných myšlenek+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv úno 24, 2011 11:48 pm

To záleží na to; jsi zkažené děvče? +zeptá se zvědavě+ Já názor měním jen zřídka kdy, na to jsem asi už moc konzervativní +uvažuje nahlas. Je mu líto že mu čokoládu nesetřela prstem, ale ochotně převezme ubrousek a zabaví se nečistoty sám, hezky jako slušně vychovaný člověk. Pomalu složí ubrousek pečlivě jakoby na to záleželo, pak k ní zvedne vážný pohled+ Je to jen hra Samantho, jen malé, trochu obscénní hra. Moje niterné úmysly jsou vážné a nehodlám spěchat. Já rozhodně ne +ujistí ji+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 25, 2011 11:38 am

+potutelně se usmívá+ Třeba to jednou poznáš sám +mrkne na něj+ To jsem ráda +přehnaně si oddychne, ale jeho vážný pohled opětuje+ Vím, že je to jen hra, ale ráda mám ve vztahu jasno +pokrčí rameny+ Nerada bych,aby došlo k nějakému nedorozumění +trochu se napije+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » pát úno 25, 2011 8:06 pm

+Zdá se že už naprosto odvrátil pozornost od vtipkování a laškování k vážnému tématu+ Propadl jsem tvému kouzlu, naprosto a absolutně jsi si ukradla mé srdce, tak jak se mi to stává tak jednou za sto let, ale to neznamená že musíme být spolu +opře se o židli a sepne ruce na klíně+ Volba toho koho budeš milovat je na tobě, pokud zvolíš mě, dám ti věrnost a lásku do posledního dne tvého života +odmlčí se+ Dost bylo teatrálních vyznání! +zvedne sklenku, sice v ní má jen vodu, ale co by nepřipil+ Na náš vydařená večer. Bavil jsem se.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 25, 2011 8:36 pm

+při jeho vyznáví se začne červenat a potěšeně sklopí oči+ Děkuji, jsem ráda, že to vím. +nemůže si pomoct a pohladí ho po tváři, lehce, vděčně+ Myslím, že zatím nedokážu říct nic určitějšího než že tě mám ráda. To bude muset zatím stačit +usmívá se a doufá, že to stačit bude. Také zvedne sklenku a přiťukne si s ním + Mě se tenhle večer také moc líbil, snad si to brzo zopakujeme +napije se a pozoruje ho+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » pát úno 25, 2011 8:56 pm

+zamyšleně se na ni podívá+ Nemohu říct že by mě to plně uspokojovalo, ale jsem smířen s fakty které čas přivádí +napije se a přikývne+ Určitě zopakujeme. Tentokrát bych sebou měl ale hnout, abych byl první kdo tě někam pozve. Přeci jenom +pousměje se+ zakládám si na své pověsti gentlemana.

(Ukončíme to? :-))
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 25, 2011 10:35 pm

+usmívá se+ To by jsi asi měl. Co kdyby ti mě vyfouknul někdo jiný? +trochu ho zlobí+ Gentlemani jsou už skoro vyhynulý druh +poznamená a je vidět, že je ráda, že zrovna jednoho z nich našla+ Mohu tě požádat o doprovod na Mýtinku?

(Myslím, že jo. Se Sam stejně už asi nic nebude :lol: )
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette