Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Nesmrtelný » stř úno 23, 2011 9:29 pm

+Usměje se a pokývá hlavou. Bohužel mu přinesou jídlo, takže musí pustit její ruku+ Sestřička ošetřující zraněného vojáka. Hmm, začínáme tu spřádat nemravné představy, alespoň je sdílíme. To je vždy plus +mluví o tom docela bez rozpaků, taky co by se v jeho věku styděl že+ Vážně? +skepticky si změří salát na jejím talíři+ Myslím že primárním úkolem bude tě rozmazlovat jídlem +rozhodne se+ Co takhle čokoládoví dort se šlehačkou jedený v posteli?
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » stř úno 23, 2011 10:04 pm

+radostně se usmívá, že přistoupil na její hru+ No ještě nikdy jsme neošetřovala, ale že jsi to ty tak bych to mohla někdy zkusit +řekne jakoby bez většího zájmu, ale v očich jí jiskří+ Rozmazlovat se nechám ráda +upije ze sklenky+ a čokoládu zbožňuju+brzděky si mlsně olízne rty+ No dobrá každý si necháme tu svojí dobrotu +řekne smířlivě a s chutí se pustí do salátu+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » stř úno 23, 2011 10:22 pm

Jsem si jist že pouhý tvůj léčiví dotek mě snadno zvedne... z postele +asi by to s tím cukrem ve vodě neměl přehánět, začíná se chovat sfetovaně. :-D+ Jestli se nepřestaneme bavit o jídle, pravděpodobně se neovládnu a začnu uskutečňovat svou představu o tvém těle pokrytém čokoládou +opět to řekne s naprostým klidem, jen po ní kouká zpod přivřených víček, jestli už nepřekračuje meze+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » stř úno 23, 2011 11:04 pm

To bych pak byla velice dobrá léčitelka +provokativně se usmívá+ Myslím, že číšník by na nás koukal dost divně, kdyby jsme si objednali větší množství tekuté čokolády a pak by byl asi více než šokovám k čemu by byla zneužitá +chichotá se při představě výrazu obsluhy+ Ale mezi námi, čokoláda by mi určitě slušela. Alespoň bych o sebě jednou mophla říct, že jsem sladká +svůdně na něj zamrká a kouká na něj přes okraj sklenky+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » stř úno 23, 2011 11:42 pm

+Mírně pokrčí rameny, dokonale klidný jako vždy+ Samotná žádost o velké množství čokolády by ho jistě nezaskočila, ovšem kdybychom to praktikovali tady +rozhlédne se po pár ostatních hostech+ myslím že to by mu určité vrásky udělalo, takže v takovém případě bych doporučil taktický přesun do mého pokoje +složí vidličku a nůž+ Tam je dokonalí klid a soukromí +zarazí se přestože se chtěl napít+ Dovoluji si nesouhlasit, ty jsi sladký i bez čokolády.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » čtv úno 24, 2011 5:11 pm

Zní to lákavě, ale myslím že si to schováme na jindy +usměje se mile, ale rozhodně, nemá v plánu porušit slib+ Třeba se do tvého pokoje podívá i z jiného důvodu než je konzumace čokolády +rozpustile zamrká+ Myslím, že se víc už do mě nevejde. Jen ten moučník tam ještě musím dostat +torchu si pohladí plné bříško+ Jsem moc ráda, že jsi moje pozvání přijal. Řekla bych, že mi na tom záleželo víc, než bych si chtěla přiznat +prozradí na sebe+ Líbí se mi trávit čas s tebou, je to příjemná změna.
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv úno 24, 2011 9:15 pm

+její odmítnutí ho z míry nevyvede, stejně ji doopravdy nehodlal zvát do svého pokoje kvůli čokoládě. Ne že by nechtěl, nebo o ni neměl zájem, ale nehodlá spěchat+ Všechno má svůj čas a místo +zní to možná tajemněji než je to skutečně myšleno+ Můžeš přijít kdykoliv, co je mé je i tvé. Rozhodně nemusíš vymýšlet záminku, abys mě mohla vidět +trochu nakloní hlavu na stranu+ Já rozhodně chci trávit čas v tvojí přítomnosti +vezme ji za ruku, číšník nečíšník, ať si všicí i s celou svojí etiketou a dobrými mravy nožkou trhnou+ Změna vůči čemu? Nebo bych se spíše měl zeptat vůči komu?
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » čtv úno 24, 2011 9:52 pm

Krásně řečeno +kouzelně se usměje a ten úsměv patří jen a jen jemu+ Kdybych se někdy chtěla zastavit, dozvíš se to jako první slibuju +stále se usmívá a když jí vezme za ruku jemně ho pohladí+ Jako dezert by mohl být ten čokoládový dortík co myslíš? +nepřestává se jemně dotýkat jeho ruky+ No v poslední době jsem moc času ve společnosti netrávila. V mužské spoečnosti, abych pravdu řekla +přizná se+ Ale s tebou je mi dobře. Asi jsi si mě získal svou galantností, milou a rozhodnou povahou a svým klidem +trochu se zarazí+ No a to už by dneska mohlo stačit, zbytek duše odhalím někdy jindy +vesele se na něj zašklebí+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv úno 24, 2011 10:22 pm

+S úsměvem přikývne+ To doufám. I když zase +krátce pozvedne oči k nebi, ne pohrdavě ale spíše tak nějak zamyšleně+ být překvapen "neznámou", také není na škodu +nakloní hlavu na stranu+ To zní skoro jako provokace +usměje se, ne vůbec ne proto že se těší jak ji bude pozorovat při jedení čokoládového dortu+ To z ní jako bys byla poslední roky zavřená v klášteře pod přísným dohledem řádových sester +trochu se nakloní dopředu+ Duši mi odhalovat nemusíš, pokud si to nepřeješ, ale v lichotkách můžeš klidně pokračovat.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » čtv úno 24, 2011 10:40 pm

Já myslela že ty čokoládu taky rád +hraje nevěřícné překvapení, že tomu tak není+ No možná jemon trošičku, malinko +nevinně se usmívá+ Nebyla jen nebyl čas na žádné vylomeniny. Tak si to teď musím pořádně užít a dohnat zameškané. +dopije sklenku a nalije si další+ No radši ne, ono by ti to taky mohlo stoupnout do hlavy víš +s dalším alkoholem začíná být rochu přítulnější a veselejší. Když si přehazuje nohu přes nohu pod stolem zavadí o tu jeho, kdo ví jestli schválně nebo ne+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette