Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Nesmrtelný » ned úno 20, 2011 7:10 pm

+Skoro smutně se pousměje+ To bude asi mým pokročilým věkem +přinesou jim polívčičku, na kterou se N. těšil, takže nasaje její vůni+ Záleží na městě, ale všude bylo cítit hořící uhlí a pak ozon z prvních elektrických lamp +pomalu míchá v talíři z polívkou lžící, jakoby se zamyslel+ Prožil jsem mnoho lidským životů a v každém nasbíral vzpomínek na celí román. Chtěl bych znát tvůj román, to je bez debat +nakloní hlavu k její pátrající ruce a přimhouří oči, jako spokojený kocour+ Ne, moje zábava takhle rozhodně nekončí, většinou vedu velmi poklidný, ba až nudný život.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 20, 2011 8:07 pm

+se zaujetím poslouchá jeho vyprávění+ No můj román není nijak zajímavý, alespoň podle mě ne. Ale jestli tě napadá něco co by jsi rád věděl tak se klidně ptej. +usměje se a když si všimne číšníka hledícího jejich směrem, stáhne ruku+ Nudný? +podiví se+ Tak s tím u mě neuuspěješ+ zasměje se vesele+ Jsem mladá a nevybouřená, douho u ičeho nevydržím a ráda zkouším nové věci +mrkne na něj a ochutná lákavě vonící polévku+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » ned úno 20, 2011 8:25 pm

+Uvažuje že číšníka zahrabe deset sáhů pod zem :-D+ Využiji krásných metafor a zaobaleně se zeptám jak vlastně dlouhý je tvůj román? +nenápadně se zeptá kolik je Sam let+ Já nechci vědět nic konkrétního, nechci vyzvídat otázku po otázce, já tě chci prostě znát +vezme si několik soust+ Takže můžeš začít batolecími roky +navrhne a koukne na ni přes lžičku plnou polévky+ Já také rád zkouším nové věci, jen už jich je každým rokem méně, snad jen že bychom společně skočili z mostu přivázaní ke gumě.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 20, 2011 9:41 pm

+trochu se pousměje, jak se zatváří,když stáhne ruku z jeho tváře+ Myslím, že v porovnání s tebou je to zatím jen krátká povídka +usměje se trochu nejistě+ Letos budu slavit krásných jednadvacet. Je to pro tebe problém? +zeptá se a v zápětí dodá+ No já se s tvým věkem smířila, takže by jsi měl být tolerantní +rošťácky se usměje+ No co říci o batolecím období...ale myslím že z téhle doby pramení moje nenávist k růžové +trochu so otřese, když si vzpomene na tu otřesnou barvu+ Maminka mě do ní strašně ráda oblékala a nic nedala na moje protesty. No zbavila jsem se téhle barvy hned jak to jen šlo. A nahradila jí mojí oblíbenou modrou, kterou zase nemohla vystát mamka +usměje se, když se jí vybaví věčné hádky na tohle téma a pak se rozesměje jeho bláznivému nápadu+ Tak to teda nevím, zas až takovej šílenec nejsem. Ale třeba k tomu jednou taky dojde.

(tak to bych chtěla vidět, skákat N. na gumě :lol: )
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » pon úno 21, 2011 2:34 pm

Dvacet jedna +zopakuje a usměje se při tom, je to takoví trochu schovývaví úsměv+ Nemyslím že bych musel být k tvému věku schovývaví, ostatně kdybych chtěl ženu která je mi věkem přiměřená pak bych asi chodil s egyptskou mumií. Ne, ne, jednadvacet je... +nahlédne do prázdného talíře od polévky, jakoby v něm hledal to nejsprávnější slovo+ krásný věk +řekne nakonec+ Měl jsem manželky které byli daleko mladší +pokyvuje hlavou s naprosto vážným výrazem+ Taky ti malé holčičky v růžovém připadají jako selátka? +zeptá se smrtelně vážným hlasem+ Když jsem to viděl poprvé v televizi, jak skáčou z mostu na gumě, chtěl jsem to zkusit, ale musel by jít někdo se mnou. Chci se přesvědčit že je to bezpečná. Probouzet se v chladícím boxu márnice mi vždycky zkazí celí den.

( :lol: A co teprve N. na autíčkách na pouti.)
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » pon úno 21, 2011 5:25 pm

+torchu se bojí co z něju vypadne jako komentář k jejímu věku. Pak se ale začne smát jeho diplomacii+ Jo, prosně tak. Nechápu proč to ty lidi dělaj,ale já bych to nesnesla. +vyjeveně na něj zírá+ To už se ti nekdy stalo? Tak to se mě stát nemůže +konstatuje+ Tohle si budeš asi muset vyzkoušet sám, docela jsi mi nahnal strach +vypije zbytek sklenky na ex a trochu se jí vrátí barva, jak předtím zbledla+ No oproti tobě je můj život velice nezajímavý a všední +pousměje se+

(tak vidět ho tam, tak čekám konec světa, jelikož si ho vůbec neumím představit :lol: )
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » pon úno 21, 2011 6:05 pm

Já myslím že jim připadá roztomilé nacpat dítě které se nemá jak bránit do něčeho příšerného +objedná si u kolem probíhajícího číšníka další sklenku vody+ Prozatím jen jednou, většinou se snažím střetu se zákonem vyhnout. Ovšem tehdy jsem nedostal příležitost +pokývá zamyšleně hlavou+ Jeden můj obchodní společník mě okrádal, nemám rád když někdo bere co je mé, tak jsem provedl příslušné kroky +o tom že nebyla legální a nevedl k soudu už se nezmíní+ On mi to vrátil. Srazil moje auto z útesu do moře. Probral jsem se pak v chladícím boxu márnice, naštěstí mě nestačili rozpitvat. Byla jsem trochu stresovaný, ale myslím že tamní patolog na tom byl hůř +vesele se usměje+ Asi se mu běžně nestává že jeho pacienti odchází po svých.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » pon úno 21, 2011 6:51 pm

+směje se jeho teorii o zákeřných rodičích+ No moje matka ,mě ptorstě zbožňovala nejvíc v růžové +naskočí jí husí kůže+ Taky nemám ráda,když je mi něco, co patří mě, nedovoleně odcizeno. Nebo někdo...+dodá už tišeji, ale tak že on to určitě musel slyšet+ No myslím, že o historkách tohohle rázu asi nebudu chtít slyšet +usmívá se na něj mile, ale rozhodně+ No být nba jeho místě asi bych byla taky pořádně zděšená.Možná bych i omdlela, což teda nemám normálně ve zvyku +uvažuje nad absurdní situací+ No ty asi nebudeš tuctový muž, natož běžný pacient + svůdně se na něj usměje+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » úte úno 22, 2011 8:46 pm

V tom si budeme rozumět +myslí to samozřejmě to braní. Natáhne ruku a položí dlaň na její zápěstí, palcem po něm začne jemně přejíždět+ Budu se vyhýbat všem historkám kde umřu a zaměřím se jen na ty z dobrým koncem +slíbí s úsměvem+ Klidně budu obyčejným pacientem, pokud ty budeš moje sestřička. Sesterské uniformy v třicátých letech se mi líbili.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » stř úno 23, 2011 9:01 pm

+příjemně jí zamraz, když jí hladí po zápěstí a rozkošnicky přimhouří oči+ To ti budu moc vděčná, že si je necháš pro sebe. +podotkne a v očích jí hravě zajiskří zájem+ Ani se ti nedivím, muži v uniformách taky vypadají skvěle +rozpustile na něj mrkne a vypadá to, že má dnes opravdu hravou náladu+ Ten salát se jim opravdu povedl +strčí si kousek masa vyzívavě do pusy+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette