Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 20, 2011 12:54 am

W - Ch: +vyplázne na Byrona jazyk a jde za Christou, vezme jí lahev a napije se+ Nejdřív se půjdem vykoupat, jo? +koukne na ni a začne se svlíkat, úplně, i plavky, po očku sleduje Christu, jak se svlíká, ještě se napije a pak se pomalu vydá k moři+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 20, 2011 1:10 am

Ch-W: +stáhne si kšandy a kalhoty z ní spadnou samy, jedním trhnutím se jí rozváže vrch plavek a hned skočí do vody a ošplouchne Wenai. Směje se od ucha k uchu+ Tak pojd bledule, já tě neukousnu +stojí na místě, do půl pasu ve vodě a prstíčkem ji k sobě láká jako medůza+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 20, 2011 1:15 am

W - Ch: +začne se smát, když ji ošplouchne a pomalu se k ní blíží+ Vážně ne? A mohla bys mě aspoň kousnout. +mrne na ni a skočí po ní až se obě svalí do vody, směje se a lehce ji osahává+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 20, 2011 1:20 am

Ch-W: přijde na to +řekne ve smíchu, když se vynoří z pod vody a ruky má položené na jejích bocích+ jestli mi to vrátíš +oči se jí zalesknou, rty přitiskne na krkavici a peřinkami po nich sjede dolů na klíční kost, obejde ji, takže se hrotama bradavek dotýká jejích hebkých zad a rty přisaje na šíji a kousne. nejprve jemně, ale pak víc a víc a rukou ji přitom drží těsně u sebe+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 20, 2011 1:25 am

Alex - Syr: fakt? to se říká? Uculí se pobaveně. No něco na tom možná bude, ale jak vidíš...já nemám ani kapsy, kam bych tuhle věcičku ukryl. Zazubí se na ni a jak si ho tak chytne, schválně se k ní přitiskne klínem těsněji. Zkoušíš hledat? No já nejsem proti. Zavrní a olízne jí ouško.

Becca - Pierre: Urychlit? Nemyslím, s tímhle jedem a v tomhle tempu to bude možná dřív, než si myslíš. Zasměje se. Za muziku? Mno, miluju metal, všechny možný druhy, ale čím tvrdší, tím lepší. Podívá se na něj a vyzní to přesně tak, jak chtěla. Jakoby tím nemyslela jen hudbu. No a vzhledem k mému původu mám vztah i k arabským rytmům, a díky svému aktuálnímu místu pobytu i k irské hudbě. Usměje se. A ty? Zadívá se na něj zvědavě a aniž by jí to došlo, vycucne půlku absinthu brčkem. Trochu se zamlží oči, ale jinak to s ní nic viditelnýho nedělá.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 20, 2011 1:27 am

W - Ch: +zakloní hlavu, když ucítí její rty, pak ji předlkoní, aby se mohla dostat k jejímu krku, když je za ní, ač nechce, tak jí ze rtů vyjde tlumený vzdech, přitiskne se k ní zády, aby ji cítila, protože ji to nesmírně vzrušuje, chytne ji za boky, jednou rukou vyjede vzhůru, napůl se otočí a přitáhne si ji k polibku, zprvu opetrnému a jemnému, ale vášnivějšímu jak nabývá na jistotě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 20, 2011 1:32 am

Pierre - Becca: Já poslouchám poslední dobou hlavně Finntroll, Credly a Motley Crue, ty jsou tady, +pohodí hlavou+ z LA. Taky to mám rád natvrdo. +usměje se dvojsmyslně smyslně+ Co takhle to jít někam vyzkoušet, jen my dva a nějaká ta tvrdá hudba?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 20, 2011 1:34 am

S-A: Já jsem na hledání expert +protože je mnohem menší než on sahá mu sotva po bradu. Olízne mu bradavku a jemně ji stiskne v zubech, na tváři potutelný usměv, rukama přejede po bocích a prsty zahákne za přední lem neoprénu+ Sex vosk prý dobře maže +prsty přejede po jeho prknu a pak si je jeden po druhém olízne+ hmm ananas

Ch-W: +Zajede jí rukou do těch hustých vlasů a přitáhne si ji, když ji wenai začne líbat poddá se, pak ale zaůtočí ona svým jazykem a začne jí plenit ústa až nemůže popadnout dech+ bledule, dej se mi +rukou jí zajede mezi nohy a pomalu dlan sune výš+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 20, 2011 1:44 am

W - Ch: +vášnivě opětuje její polibky, tiskne se k ní, rukou jí sjede na zadek, pohladí ho, když ji Christa přestane líbat, pohlédne na ni+ Co za to? +usměje se, trochu rošťácky, chtne její ňadro a olízne bradavku, lehce ji skousne, pak víc a pak ji překmitne jazykem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 20, 2011 1:50 am

Ch-W: Vem si co chceš, bledule, +ze rtů jí unikne tichý sten a naoplátku jí nehty přejede po zádech od krku až po zadeček+ a přihod k tomu ten svůj erotický irský přízvuk, naprosto z něj šílím +aby jí dokázala, že má pravdu, vezme její ruku a položí si ji do klína a zavede do sebe její prsty+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions