Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 19, 2011 11:18 pm

Vlastně... někdy je osud víc než vyzpytatelný, zvláště pokud jsem tím Pánem osudu já +tváří se tak že to myslím vážně a myslím. Ve světě odkud pochází skutečně je pánem osudu mnoha lidí i nelidí+ Nechávám si posílat jídlo na pokoj, ale ano, jedl jsem tu už všechno a to včetně ryb, které jsou na mém jídelníčku asi na nejnižší příčce v oblíbených masech +zase jídelníček zavře, on už má vybráno, je to rychlík+ Ze sobeckých důvodů vřele doporučuji Spéris of Dublin +usměje se+ Chci vidět jak si budeš neslušně olizovat prsty od omáčky, protože žebra jinak než rukama pořádně neobereš +přikývne+ Jsi překrásná. Doufám ale že víš že nezáleží na tvém oblečení ani na tvém vzhledu. Moje city se nezmění.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » sob úno 19, 2011 11:32 pm

Jsi opravdu zajímavý společník. +prohlíží si jídelníček+ To by se ti líbilo, sledovat jak zápasím s žebírkama +směje se+ Ale zní to lákavě +přemýšlí a pořád listuje+ Asi si dám nějaký salát +prohlíží nabídku+ Jůů mají kuřecí. Tak já mám taky už vybráno. Ty nerad ryby? Já jsem na tom podobně, sním je,ale že bych je vyhledávala to se říct nedá+vrátí se k jeho předchozí poznámce+ To je celkem známá věc a je pravdivá. Ale myslím, že atraktivní vzhled je pro muže příjemný bonus. To bez debat +rozhlédne se aby našla číšníka+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Zaměstnanec » sob úno 19, 2011 11:35 pm

+ladně připluje k jejich stolu+ Madam, Pane, máte vybráno? +zeptá se zdvořile+
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 19, 2011 11:56 pm

Salátem se nenajíš skřivánku, to není jídlo pro lidi, ale pro domácí zvířata. Nehledě na to kolik masa do něho dají +ne, opravdu se jí nezdá že v jeho hlase zazněl trochu otcovský ton+ Ale budiž, ještě bys mi pak vyčítala kila navíc, protože jsem tě zlákal k nezdravé stravě +teď si z ní už trochu utahuje+ Nejde o to že bych je nerad, losos je výborný, ale pokud si mám vybrat mezi hovězím a rybou, pak volím hovězí +vzhlédne k číšníkovi a mírně přikývne+ Začnu zelňačkou Tyrone a pokračovat budu Irish pub s jakoukoliv přílohou kterou mi doporučíte +vezme to v jednom vrzu takovým tím nadřazeným hlasem bohatých lidí, přesto ho číšníci světa mají rád - dává tučné spropitné:-)+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Zaměstnanec » ned úno 20, 2011 12:01 am

+Jenom přikyvuje, a registruje objednávku, počká až si objedná i slečna a pak zmizí v kuchyni. Po nějaké chvíli jim to začne servírovat, jídlo je chutově vynikající. Pak se opět vzdálí+

(já už vám tu nebudu šmírovat :) berte to jako že tam pořád je číšník a dělá vše oč ho požádáte, jsme přece špičková luxusní restaurace a náš zákazník náš pán. Enjoy it)
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 20, 2011 12:10 am

No to je možná pravda, ale víš jak těžký je se pořád líbit? A hlavně to dělám pro sebe, abych se líbila sama sobě a myslím, že mě nezlákáš k tomu nezdravému jídlu. Tak třeba příště+lehce se pousměje nad jeho tonem. U číšníka si objedná salát a polévku si dá stejnou jako Nesmrtelný+ Máš někde nějakou rodinu? Nemyslím partnerku, ale třeba sestru nebo bratra. +zeptá se náhle a doufá, že ho ta otázka nerozesmutní+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » ned úno 20, 2011 12:25 am

Pamatuji si na baroko, tehdy mít pár kilo navíc, zejména v těch správných partiích bylo víc než žádoucí. Dnes žasnu kolik triků ženy vymýšlí jen proto aby vypadala štíhlejší. Někdy bych ten hon za krásou chtěl pochopit +říká ten co nestárne, je svalnatý a netloustne. Tomu se to mluví šťastlivci+ Měl jsem rodinu samozřejmě... kdysi... před lety +odmlčí se a sklouzne pohledem někam za Sam a do minulosti, pak se zase vrátí a pousměje se na ni+ Z jejich kostí za ty roky nezbylo víc než prach +řekne docela nemolosrdně, ne že by je neměl rád a nevzpomínal na ně, ale je to pro něj tak snažší+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 20, 2011 12:41 am

Baroko bylo hezkým obdobím, alespon podle mě+postupně ochutnává to co jim číšník přinesl+ Promin, nechtěla jsem vyzvídat+řekne a jemně ho pohladí po hřbetu ruky a přidá k tomu povzbudiví ůsměv+ Jakpak se ti teda líbí tahle doba? A co třeba nějaké záliby? Vím toho o tobě pořád tak málo+poznamená a dál zlehka přejíždí konečky prstů po jeho ruce+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » ned úno 20, 2011 1:01 am

To záleželo na tom jaké společenské třídě si se nacházela. Pokud si byla bohatá, pak to bylo krásné období. Přepych, zlato, diamanty, krajky a účesy které nelze přehlédnout +napije se vody s cukrem, kterou si jako obvykle objednal+ Když si byla chudá... +nechá sugestivě doznít+ Nevyzvídáš, nevadí mi to, je to už velmi, velmi dlouho. Čas rány léčí, protože člověk pomalu zapomíná. Často když se v noci probudím, otevřu si oknu a nadechnu si, napadne mě "Jak voněl vzduch před sto lety?". Už si na to pomalu přestávám pamatovat +vezme jí za ruku, zvedne ji ke rtům a políbí+ Ach skřivánku můj život je nezajímaví, to spíše ten tvůj stojí za mluvení, ale budiž +přikývne+ Mám rád lov, rád čtu, rád si rozjasňuji vzpomínky starými věcmi.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 20, 2011 9:50 am

Jak jen to děláš, že si vedle tebe vždy připadám jako neopeřené ptáče? +upije ze sklenky+ S tímčasem máš snad pravdu+trochu posmutní a zamyslí se.Pak se jí tvář zase rozjasní+ A voňel jinak? Musím nesouhlasit. Já nemám oproti tobě co vyprávět. Můj život byl v porovnání s tebou velice krátký. +něžně se na něj usměje a poté co jí políbí ruku, pohladí ho po tváři. Trochu se zastaví u tenké růžové linky+ Doufám, že né všechna tvoje zábava končí takhle, když bych s tebou trávila čas. Já se tak rychle nehojím a i ty jizvy by mi zůstaly. +nalije si novou sklenku červeného, které si určitě v průběhu objednala+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette