Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 19, 2011 11:23 pm

Wenai - Christa: Tak to je v háji, radši zkusím něco jinýho, než hrát. +skloní pohled ke svému stehnu a jejím prstům, koutkem se usměje a opře se za zády o tu ruku, kterou má blíž Christě a tak se k ní jaksi přitiskne bokem, druhou rukou pokuřuje+ Jasně, já si jenom užívám. +usměje se+ A děsně mě to baví. +nachvilku se odmlčí, jako by si něco rozmýšlela a pak si olízne rty+ Ty, Christo, +řekne potichu+ Máš někoho?

Pierre - Syr: To je vůbec nejlepší, začínat na skateboardu. +usměje se na ni a pak se rozesměje, když syr skončí Alexoovi v náručí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 19, 2011 11:24 pm

Becca-Pierre: Jo tak pro drink já jsem vždycky. Kývne s úsměvem. Přetočí se na břicho, aby na něj líp viděla. A jak dlouho už surfuješ? Usmívá se na něj, brčko od mojita mezi rty a ucucává spokojeně.

Alex - Syr: Jojo, známe. Tak trochu. Uculí se a rozdělá si jedno pivo. Skateboard je takový prkýnko na kolečkách, na kterým tady blbnou snad už osmiletý děcka. Hej, kotě bacha! Zachytí je spolehlivě a culí se jí do tváře. No jo, gravitace, to je mrcha, o tom taky něco víme.

Alex - Pierre: učíš surfovat jo? tak ji prosím tě neutop, byla by jí dost velká škoda. Mrkne na ni.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 19, 2011 11:28 pm

Pierre - Becca: +pohledem jí sjede od rtů do výstřihu a pak zase zpátky k očím+ Už nějakej ten pátek to bude. Počítám, že nějakejch pět let. Vážně mi to jde. +usměje se na ni sebevědomě+ Ty surfuješ?

Pierre - Alex: No vidím, že ty bys ji když tak zachránil. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 19, 2011 11:31 pm

Ch-W: +Otočí se k ní, obličej blízko jejího+ Záleží na tom, bledule +vyfoukne kouř a špičkou jazyka jí kmitne po tváři+ v jaký se ptáš souvislosti +Hodí si jednu nohu přes její+ třeba do postele nikoho nemám, ale na venčení psa jo +proplete prsty s jejími+

S-A: Vidíš! +řekne pohoršeně a zavrtí se zadečkem v jeho klíně+ a to se mi stává pořád! bitch! +zanadává si+ víš, já to asi ani nakonec nebudu riskovat +Otočí hlavu k Pierrovi+ jak slyšíš, byla by mě škoda a jak vidíš, jsem prostě ztracený případ. Ale moc ráda se podívám na vás. +Usměje se na oba chlapce+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Byron » sob úno 19, 2011 11:33 pm

Tady máte ten absint. +šoupne před ně dvě sklenice, na tváři má úsměv, kterej snad už nevinější bejt nemůže+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 19, 2011 11:38 pm

W - Ch: +suměje se, zvedne si její ruku k ústům a olízne jí prostředníček, když k nim přijde Byron, tak se otočí k němu+ Tvoje umění vyrušit v nevhodnou dobu je přímo zázračné. +řekne, ušklíbne se na něj a vezme si od něj koktejl, pak se otočí na Chritu a usměje se na ni tak, že jí musí být jasný, že myslí na nemravnosti+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 19, 2011 11:48 pm

Becca - Pierre: Nee, jen jsem to asi dvakrát zkoušela. Ale dávám přednost pevný zemi pod nohama. Zasměje se. Mnooo...falešnou skromností tedy netrpíš. Zasměje se pobaveně. Ale to se mi líbí, nemám ráda lidi co se podceňujou. Sjede ho významným pohledem. Zvlášť když nemaj sebemenší důvod.

Alex - Pierre: O tom vůbec nepochybuj. Uculí se.

Alex - Syr: Dobře, dobře, nutit tě určitě nebudem. Mrkne na ni a taky nevypadá, že ji chtěl v nejbližší době pustit. Tak, my vám pak třeba něco předvedem. Pokud teda dřív neupadnem do bezvědomí z těch dryáků co míchá Byron. Ušklíbne se, když vidí ten utrejch.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 19, 2011 11:56 pm

Pierre - Becca: Já myslim, že by ti to určitě šlo. +usměje se na ni+ Ty jsi odtud z LA? Že jsem tě tu nikdy neviděl a takový krásky bych si určitě všiml.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 19, 2011 11:58 pm

Ch-W: +přivřenýma očima sleduje její počínání a je jí celkem jedno, že jim Byron přinesl pití, Když Wenai prostředník nechá vyklouznout z pusy přejede jím po těch vlhkých ústech a taky zrovna nemyslí na něco svatýho+ tak se ještě napijem, aby nám ten večer plul v příjemných barvách +vezme si pití a všichni si spolu cinknou+

S-A: Joo? Už ted se těším +našpulí rtíky a brčkem se napije Mojita+ Hele na něj bacha, má šílený kombinace +pošeptá Alexovi do ucha a jen tak mimochodem mu prsty přejede po přívěsku+ já se málo kdy dám k něčemu přinutit +zavrní a v jeho svalnatých pažích je jí dobře+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 20, 2011 12:08 am

Becca - Pierre: Nee, nejsem odtud, bydlímv Irsku, ale pocházím z Turecka. Usměje se. Vykládat mu, že v L.A. byla zhruba před šedesáti lety, radši nebude:P Ale prosím tě, vždyť Kalifornie je kráskama proslulá, jedna další se úplně ztratí. Škádlí ho.

Alex - Syr: To ti docela věřím...a to přitom vypadá tak nevinně. Potřese pobaveně hlavou. Vážně? Skloní se k ní a podívá se jí do očí, na rtech lehký úsměv. To je dobře, miluju holky s vlastním názorem. Mroukne jí do ouška a jemně jí okousne lalůček.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions