Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 19, 2011 9:55 pm

+Vejde se Sam dovnitř, sám tu ještě nikdy nebyl, všechno si nechává nosit na pokoj jako starý podivín. Vybere místo trochu stranou, aby tam měli skoukromí a zároveň aby on měl za zády zeď. Nerad sedí tak aby vystavoval zranitelnou část všem+ Prosím +odsune jí židli a zase ji přisune aby si mohla pohodlně sednout. Sám se přesune na druhou stranu stolu a posadí se+ Vyhovuje to tvé představě luxusu?
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Zaměstnanec » sob úno 19, 2011 9:58 pm

+naprosto neslyšně se objeví u jejich stolu číšník, předloží jim jídelní lístky a s profesionalitou jim vezme kabáty+ Dobrý večer, vítejte. Mohu vám zatím nabídnout nějaký aperitiv? +zapálí jim svíčky na stole+
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » sob úno 19, 2011 10:05 pm

+když přijdou, nechá se směrovat k jednomu stolku a po cestě se rozhlíží+ Děkuju +sedne si na nabízenou židly+ Myslím, že to byla dobrá volba, jít dnes sem. Líbí se mi tu. +trochu se lekne, když se zjeví číšník. Vezme si od něj jídelní lístek+ Dobrý večer, chviličku prosím. +otočí se na Nesmrtelného + Co by jsi řekl kdyby jsme si dali cinzano? Dneska jsem na něj myslela. Nebo já si ho asi dám. Co myslíš? Máš nějaký jiný nápad?
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 19, 2011 10:10 pm

+Nelekne se když se zjeví číšník, on se zásadně nikdy neleká. Jen k němu pomalu zvedne hlavu, spíše jen tak aby dal najevo že ho vzal na vědomí. Vezme si od něho jídelní lístek+ Cokoliv si budeš přát skřivánku +řekne naprosto vážným hlasem jakoby se jednalo o zásadní rozhodnutí, ale oči mu vesele jiskří, což je zvláštní, protože jeho oči jsou dost často prázdné+ Já osobně bych sice aperitiv vynechal, ale je to zvyk, tak se ho budu držet.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Zaměstnanec » sob úno 19, 2011 10:14 pm

+Mírně se ukloní, odejde a za chvíli je zpět se dvěmi skleničkami Cinzana+ Prosím +naservíruje jím je a vzdálí se, aby jim dal soukromí, ale pořád je poblíž kdyby něco potřebovali+
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » sob úno 19, 2011 10:22 pm

Děkuji +poděkuje číšníkovi+ Dobře, dobře. Ale musím tě připravit na to, že chci i moučník. Ten si ubráním za každou cenu +smlouvá s Nesmrelným a všimne si jeho vesele jiskřících očí. + Copak dělá noha? Ještě pořád zlobí? +podívá se na něj trochu ustaraně+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 19, 2011 10:26 pm

Tak ten bych ti rozhodně neodepřel, protože bez toho bych se neobešel ani já +pozvedne sklenku s aperetivem+ Na krásnou ženu která mi poskytla tu čest že tráví dnešní večer se mnou +mírně se napije, pozvedne obočí a shlédne na svou sklenku. Moc se mu to podle všech indiciíí nezamlouvá, ale mlčí+ Noha už je skoro zdravá, stejně jako tvář +přejede si prstem po tenké růžové lince na tváři která jediná zbyla po jeho zranění+ Sluší ti to +polichotí, aby převedl řeč od sebe k ní+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » sob úno 19, 2011 10:36 pm

+také zvedne sklenku a usmívá se+ Já bych si raději připila na dnešní večer jako na celek +trochu se začervená a nepatrně upije, trochu se uculí, když vidí, že tohle(cinzano) nebude jeho šálek čaje+ No každopádně už chodíš mnohem líp a té tvář jsem si skoro už nevšimla +usměje se+ Děkuju, taky jsem si dala záležet. Přece bych s tebou nevyrazila ven neupravená. Takovou ostudu bych ti neudělala +se zájmem si ho prohlíží a celkem by jí zajímalo, co se mu těd honí hlavou+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 19, 2011 10:52 pm

+trochu se k ní nakloní přes stůl, ale jen malinko+ Kdyby to nebylo trestuhodně nehodné nevhodné dodal bych že připíjím na dnešní noc +zase se zakloní, vezme do rukou jídelní lístek a z výrazem jakoby nic neřekl ho rozevře a nahlédne do něj+ Já se hojím rychle +podívá se na ni přes okraj jídleního lístku+ Takže jsi to dělala pro dobrý dojem, ne proto abys potěšila moje oko?
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » sob úno 19, 2011 11:03 pm

Noc je ještě mladá a cesty osudu nevyzpytatelné +trochu koketně na něj mrkne a dál se už zase věnuje sklence. Když vidí že si začal vybítar jídlo, zaptá se+ Copak tady mají dobrého? Jedl jsi už tady? +pak trochu zvážní+ No abych se přiznala byl to jediný a nejdůležitější záměr. A jak se zdá, vyšlo mi to +uculuje se na něj přes okraj skleničky+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette