Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 19, 2011 10:33 pm

W-Ch: Jo, +otočí se k ní zády a stáhne si neopren, je pod ním úplně nahá, vytáhne z tašky plavky a začne se do nich soukat+ jsme z Irska, tak jsme se přijeli trochu ohřát na sluníčko. +otočí hlavu a blýskne po ní úsměvem+ Ty seš z LA?

Piere - Syr: Ale to je taky důležitý, jestli chceš, tak tě to naučím. +usměje se na ni+ Jsem vážně dobrej učitel, ale taky pěkne drahej, ale možná bych ti mohl dát slevu, kočko. +mrkne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 19, 2011 10:39 pm

Piere: já to kdysi zkoušela, je to skvělý, ale pití mořský vody nepatří mezi moje oblíbený činnosti. Zasměje se. Pak mávne na Christu a usměje se, aby dala na vědomí, že ji nepřehlídla, jak rodné lány:)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 19, 2011 10:40 pm

W-CH: To je pěkná dálka, ale vysvětluje to tu tvou alabastrovou kůži +tak trochu ji očumuje, když je nahá+ No, já jsem z Nebrasky, ale na zimu vždycky jezdím sem, s kapelou v zimě nekoncertujem, tak si užívám volna s klukama +natáhne na sebe obrovský třičtvrťáky, který na ní drží jen díky širokým kšandům, nic pod nimi nemá+

S-P: +chvíli nad jeho nabídkou uvažuje+ fajn, tak já to beru, ale musím tě upozornit, že jsem děsně zarputilá proti autoritám a mám ráda svý tělo, takže jestli to bude bolet, tak to vzdávám +mrkne na něj+ a budu se muset soukat taky do tohoto +ukáže na černý neoprén, který má v oblasti klína děsně vyšponovaný+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 19, 2011 10:44 pm

Alex: Dojde o chvíli později a vleče docela velkej batoh. Složí to k ledničce a s vítězným úsměvem otevře. Něco málo do fondu, není slušný přijít na párty jen tak. Zasměje se. Já jsem Alex, mimochodem. Mrkne na ně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 19, 2011 10:51 pm

W - Ch: S kapelou? Na co hraješ? +natáhne si kraťasy a ještě bílej nátělník a otočí se k ní, koukne, co má na sobě a trošku se usměje, ale spíš na ni a pak vyjde zpoza zástěny a přejde ke společnosti, z ledničky vyndá dvě piva a jedno jí podá+ Pivo? +usměje se na ni a svoje si otvře+

W - Alex: Ale, vidíte, to je slušně vychovaný mladík. +zazubí se, napije a zapálí si cigáro+ Jak vidím, tak večer může začít.

Pierre - Syr: Klid, já mám taky rád tvý tělo. +mrkne na ni+
Pierre: Becca: Se mnou bys ji určitě nepila, radši bych tě pozval na drink. +usměje se na ni+ Co ty na to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 19, 2011 10:57 pm

Ch-W: Na baskytaru +vezme si od ní pivo a přitukne si s ní. Pak ji stáhne vedle sebe na písek a ramenem se o ni opírá+ Víš, byli jsme docela známí, ale od tý doby co s náma nehraje Linda je to spíš takový přežívání na vodě, když jsi byla zvyklá na absinth +napije se+ dala bys mi cigaretu? +koukne jí do oček+

S-P: Nepovídej +uculí se na něj+ tak jo, co mám dělat +řekne odhodlaně, apson to zkusí no+
S-Alex: Čau hezoune +usměje se na něj+ Syr, Becca Wenai +představí je, u Wenai se zastaví+ ale ji už asi znáš co
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 19, 2011 11:03 pm

W - Ch: +sedne si vedle ní+ Jasně, +kývne a kouká ji u toho do očí a usmívá se, vyndá z kapsy krabičku a nabídne jí+ Je to těžký? Já bych děsně chtěla na něco umět hrát, ale jsem strašný dřevo. Tak si dáme absint, vodu ne, z vody jsou jenom nemoce. +zasměje se+ Byrone! +zavolá ho+ Uměl bys nějakej koktejl s absintem? Aby nás to hned nesložilo. +poručí si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob úno 19, 2011 11:06 pm

Pierre - Syr: Jezdila jsi někdy na skateboardu nebo na snowboardu? Musíš tam udržovat rovnováhu, to je nejdůležitější. Nazdar Alexi, zrovna učím Syr surfovat, zatím teda na suchu, ale myslím, že jí to půjde.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » sob úno 19, 2011 11:08 pm

Si piš, kotě. +zazubí se na ně, mrkne a z ledničky vytáhne flašky a začne něco míchat+ Pro dnešní večer se jmenuji barmanem. +prohlásí nesmlouvavě+
Byron
Člověk

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob úno 19, 2011 11:13 pm

Ch-W: těžký, víš bledule, když máš v sobě rytmus, cítíš ho a vnímáš každou bunkou svýho těla +prsty jí přeběhne po stehně+ tak není nic snažšího než vzít basu a ten rytmus vydrnkat +vydechne spokojeně kouř+ Jůů Absinth a osobní barman, páni holka ty si žiješ +vezme si ještě jedno cígo a dá si ho za ucho+

S-P/A: +Stojí tam vedle něj a koukne se na něj pohledem všeříkajícím, ale stejně se zeptá+ Co je to skateboard? no rovnováhu, umím krasobruslit +pokrčí rameny a chce přejít ke stolku a vzít si pití, ale jak má ve zvyku tak zakopne a spadne přímo Alexovi do náručí+ ale problém je spíš v tom, že jsem trochu na štíru se zemskou přitažlivostí +moc se z jeho náručí nemá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions